Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 şunu yazmaya gelmiştim :D ben 176mb patch görünce bu ne yahu kotor a hemde dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 oha helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 ara cut scene ler eski tabi ama oynanır yine, bir site vardı oradan removed content i alıp tekrar başlamak lazım zevkli olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 restored content mod direkt steam workshop'a gelmiş abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 bi ara tekrar bi kotor yapmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 hype ile başlıyorum yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Yeni filmin çıkmasından mı gaza gelmişler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 nwn 2 motoruyla yeni bir tane patlatsalar ne güzel olur yah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 nwn motorlarının nesini seviyosunuz ya?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 bu gelen patch içeriği unoffical site üzerindeki high def ve uncut muhabbetinin aynısı dimi şimdi? bende bi değişiklik yok gibi (yüklü hali hazırda duruyordu oyun da) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 birinci icin de yapsinlar official patch gecen yuklemistim ama cozunurluk falan cok kotuydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Evet sikörççüm o. Bu arada nwn motorlarını da kimse sevmiyor. Eski oyunları yad edeyim en çok ben seveyim derken ramses ayarı kaçırmış yine. Bide ilk kotor unoffical patch hakeden bi oyun değil vasat bi sw hikayesi hatta, öyle cult followingi olmadı hiç bi zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 official istedim ben zaten your argument is invalid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Bu offical patch aslında unoffical patchin endorsementı panput. Lörnturiid plix. Troika oyunları ya da kotor2 gibi yayımcı baskısı nedeniyle zamansız ve eksik içerikle çıkan ya da deus ex gibi kült haline gelen klasiklere yapılıyor o olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 tiLi said: Patch gelmiş oyuna :D restored content mod, resolution, mac support falan Aspyr in partnership with Disney Interactive and LucasArts is proud to announce STAR WARS™ Knights of the Old Republic™ II - The Sith Lords™ is now available on Mac and LInux, along with a massive update to all 3 platforms. New features include: • 37 achievements to be earned through gameplay • Steam Cloud saves • Native widescreen resolution support • Resolution support up to 4K and 5K • Support for controllers, including Xbox 360, Xbox One, Playstation 3, and Playstation 4, along with several others (check the system requirements for details) • Steam Workshop support! We proudly worked with the Restored Content Mod Team to have their famous TSLRCM up on launch day Oh...and we added a "Force Speed Effects" option in the menu ;) ya şu restored content mod var ya, bu peçe o mod dahil mi şimdi? benim anladığım içinde olması lazım da workshop'ta mod hala duruyor, içime sinmedi. biri "o patch içinde mod da var b@bs" desin de rahatlıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 o patch içinde mod da var b@bs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 sen harika bi insansın (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 steam'den sw bundle aldım daha önce hiç oynamadım kotorları şimcik 1'den mi başlamalı yoksa pass gecip 2'ye mi yöneliyim. + kurmam,etmem gereken addon fln var mı bu oyunlar için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 1 generic SW hikayesi, lightside darkside çok keskin ayrılıyor gri tonlar yok C&C zayıf. 2 obsidianın yaptığı en iyi oyunlardan biri, Avellone yazdı zaten baya iyi hikaye + npcler + dünya. 1de direk önemli bilindik bi karakteri, 2de de onun komutanlarından birini oynuyorsun. Hani hikaye bütünlüğü açısından önemli aslında, ama bayarsa direk 2ye de geçebilirsin. Mod kurmana gerek yok, 2nin modded hali zaten direk steamden çekiliyor. 1 için de bildiğim önemli bi mod falan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 1den başlamanı öneririm 2de daha hakim olman açısından konuya.1deki karakterin birçok kez referans veriliyor 2.oyunda.ayrıca 1in sonunda ne yaptığına göre 2de değişen major olmasada questler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 ohh cok guzel thx. 1'den başlıyım o zaman ,gittiği yere kadar oynarım en kotu. Bu oyunun tadı böyle cıkar dediğiniz class,build hangisi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 1 de high res mod yok oynanmio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Bi test edeyim dedim hızlıca grafikleri. Character yarattıktan sonra loading ekranında oyun patliyo abi. Tüm resolutionları denedim gitmiyor. ok frame buffer effect'i kapatınca açıldı oyun. Grafikler fena degil temiz görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Melee classları tavsiye ederim. Force wizard aoe damage falan ışın kılıncıyla cuv cuv adam kesmenin tadını vermiyor. Buildler arası öyle devasa farklar yok diye hatırlıyorum. Flavor biraz, kafana göre takıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 kotor 1 pas geçilecek oyun değil, yapmayın. her ne kadar dark side dialog seçenekleri pure berserk olsa da... - yardım edin lütfen babamı kaçırdırlar - senin de mna goycam babanın da gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar