Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 oha ilk oyunda mona sax varmıydı ya ? Unutmuşum tamamen pc'm servisten gelsin baştan oynayacam yine ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 7/10'luk bir filimdi bence. Güzeldi fakat çok daha güzel olabilirdi. Bu arada Marky'ye laf yok plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 bence gayet iyiydi. action sahnesi kıtlığı vardı o kadar. bir de şu klasik max payne diyalogunu bekledim "they were all dead, bla bla i released my finger from the trigger, and then it was over" fln. gelmedi of gelmedi! edit: iğ diğ takısı koydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 rahat 10 kere oynadım max payne 1 i . mona sax ı hiç hatırlamıyorum lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Saçıyla kılığıyla suratıyla 2'deki Mona Sax'a daha çok benziyor ama yine de olmamış. Forgetting Sarah Marshal'dan Max Payne'e oyuncu alıyorsan önce bir bakacaksın rolün altından kalkabilecek mi. Gerçi ortada altından kalkmayı gerekecek kalitede bir karakter de yok ya neyse.. Max Payne (td) Olabilecek en iyi film potansiyeline sahip oyunlardan birinin filminin içine eden Holywooda teşekkür(!) ederim. Neyse ki Bioshock emin ellerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Beğenmedim! Çok daha iyi olabilirdi. Lapino nun bu kadar tırt ölmesi (ki gelebilir galiba 2. de) madem bu kadar tırt ölücek karizmalaştırma adamı. Oyundaki psikoz nöbetlerin o muhteşem labirent sahnelerinin kullanılmaması. Bullet time ın adam akıllı kullanılmayışı 6/10 derim çok daha iyi olabilirdi. sevdiğim sahne bebek odasında ki süste yüzün yansıması. Çok iyi düşünülmüş. Aksiyon azdı yetmedi bana. Ahh ahh harcanmış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 oo kötü patlamış, gitmicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Greeny said: Metakuso said: mark wahlberg sığır gibi herif yalnız. maxi daha zayıf bi tipin oynaması daha iyi olurdu 2.oyunda max payne i de sığır gibi yapmışlardı ondandır. ilk oyunda evet tıfıl zayıf birşeydi Abi sigir gibi olup MP2'deki tipe en uygun Clive Owen olurdu eger unlu bir oyuncu olmasi gerekirse, benim fikrim tabi. Filmi henuz izlemedim o yuzden yorum yapamayacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 bugün gittim, ulan bütün film boyunca bullet time bekledim ı ıh yok. çok az. ekşın zaten yerlerde. beğenmedim yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Valla şahsen ilk Mark Wahlberg duyduğumda "aa hakkaten lan" demiştim. Daha çok benzeyenini zor bulurlardı bence. Gerçi Johnny Knoxville de baya aynısı lan adam gibi rol yapabilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Max Payne için fizik yetmez, o ses tonu lazım. Bence o ağırlık ancak öyle verilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 limon yedirselermiş adama çekimden önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 direk jon hamm. ikinci filmde oynamalı kesinlikle fall of max payne'te çekerlerse tabi. adam max payne'den daha bi max payne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 john woo'ya çektirmelilerdi bu filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 jon hamm çok cılız max paynei oynamak için bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 bugün gittim filme, gerçekten çok kötüydü. yani gidenler kötü filan diyordu da kulak tıkıyordum. mark hiç gitmemiş, zaten filme gitmeden önce de max payne rolü için fazla temiz yüzlü olduğunu düşünüyordum, hakkaten de öyleymiş, sesi falan da mıymıy. konu işlenişi berbat ötesi. konu da berbat zaten. abidik bişey yapmışlar koca hikayeyi kötü adam var iyi adam var iyi adam kötü adamı vuruyo, oo ne ilginç yok kanatlılar bilmemne, saçmasapan hele ikinci yarıda bi ara sıkıntıdan OOOOOF çekicektim, zor bastırdım gitmeyin diyemem, gidin görün yani max payne meraklısıysanız, ama çok fazla bişey beklemeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 valla bende uyarılara kulak asmadan gittim de beğenmedim maalesef bir max payne filmi olarak son derece durgun gidiyordu sıkıntıdan patladık neredeyse. yazmış herkes gerekenleri geç kalmışız yine filmi eleştirmek için :P beğendiğim bi kaç sahne var -ilacı çekince max payne otoparkta uzilerle koşturduğunda karantıkta silahların aleviyle gözleri gözüküyor ya orası iyiydi bayağı. -pompalı sahnesi -oyundan birebir sahneler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Sonuç olarak dl mi etsem yoksa gitsem mi?:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 dl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Bekle DVDrip'i çıkınca DL edersin. Doğrusu şuan sinemalarda pek güzel filim yok. Hani illa ki sinemaya gitcem, canım sıkılıyor modunda isen git izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 sıkılarak izledik fragmana aldanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 AthleT said: Walla izlerim iyi film olur. 2005 yılında demişim. Pehh. Nostalji oldu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Konu olarak oyundaki senaryoyu degistirmeden kullansalardi daha iyiydi. Ayrica max payne e gore cok az aksiyon vardi. 5.5/10 veririm walla P.S. Natasha rolunde Olga Kurylenko var. Hitman, Max Payne derken hatun butun oyun uyarlamalarinda oynayacak walla. Hos itirazimiz yok:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 sıkıldım filmde resmen ilk yarının sonlarına doğru çikasim falan geldi. kötüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Jon Hamm aktörlüğüyle de, sesiyle de muhteşem olurdu. Benim aklıma ilk gelen isimdi. Cılız falan da değil, biraz vücut çalışsa Mark'ın abisi gibi durur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar