Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Buffy The Vampire Slayer

Elandir

Öne çıkan mesajlar

lol ya;bitti diyoruz the end diyoruz,sezon kapandı diye diil diyoruz dinletemiyoruz kimseye...[signature][hline]harvester 10 Şubat 2005'te 05:30'da okey masasında demişki:
"Anaaaa ortadan da taş çekiliyomuş!!!"
Cheester, 13 Şubat 2005 03:14 tarihinde demiş ki:
şimdi orc a msn de yawsıom vercekmi acaba...
Sosyal ağlarda paylaş

öff cidden bıktırdılar, bitmişken bırakın bari bir sezon.. başka bişi koysalardı ya..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

Bafi de vampir sayılır.

Ekşi sözlük r0xx0r.[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog:
- Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım.
- Ya, o bizim ODTÜ değil miydi?
- O_o

[Bu mesaj W3r3wolf tarafından 26 Şubat 2005 22:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
said:
Grom_Hellscream, 22 Haziran 2005 18:39 tarihinde demiş ki:
bu buffy nin tekrarları cumartesi gününde başka günler yok mu hafta içi fln?
Yok malesef bir tek cumartesi günü yayınlanıyor. Daha fazla bilgi için www.cnbce.com[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche.
Sosyal ağlarda paylaş

Bıkılmaz. Buffy'den bıkılmaz. Tvde izliyorum gidiyorum ayni bölümü bilgisayarda 3 kere daha izliyorum. Böyle mimanyak olunur KARRDEŞİİMM...? :D
Bu arada ilk sezon ve son sezondan birer bölümü yan yana izleyin. Ne kadar yaşlanmış ya Buffy? Sarkmış resmen. :D[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting
T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting

[Bu mesaj aktiftablet tarafından 23 Haziran 2005 22:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 yıl sonra ...
aktiftablet said:
Bıkılmaz. Buffy'den bıkılmaz.

Evet dört yıl aradan sonra bump bump. Tee lisedeyken ilk sezonların bazı bölümlerini izlemiştim sadece.

DVD kiraladığım yerde izleyecek dizi ararken Buffy DVD'lerini bulunca baştan izlemeye başladım. İlk iki sezonu bitirdim. Hala çok eğlenceli valla. Her bölümde süper replikler oluyor. İzleyin izletin. :)

Bir de bir sorum olacak. Angel dizisi ile Buffy dizisi arasında çok ilişki var mı? Angel izlemeye başlasam Buffy'nin hangi sezonunda başlamak iyi olur? Buffy'nin 3. sezonun sonunda mı? Farketmez mi yada?
Sosyal ağlarda paylaş

Mirage said:
aktiftablet said:
Bıkılmaz. Buffy'den bıkılmaz.

Evet dört yıl aradan sonra bump bump. Tee lisedeyken ilk sezonların bazı bölümlerini izlemiştim sadece.

DVD kiraladığım yerde izleyecek dizi ararken Buffy DVD'lerini bulunca baştan izlemeye başladım. İlk iki sezonu bitirdim. Hala çok eğlenceli valla. Her bölümde süper replikler oluyor. İzleyin izletin. :)

Bir de bir sorum olacak. Angel dizisi ile Buffy dizisi arasında çok ilişki var mı? Angel izlemeye başlasam Buffy'nin hangi sezonunda başlamak iyi olur? Buffy'nin 3. sezonun sonunda mı? Farketmez mi yada?

ikisinide bağımsız olarak izlesen birşey farketmez.
Sosyal ağlarda paylaş

angel bir kaç sezon sonradan başlıyordu. o daha bir güzeldi benim için. arada birbirlerinde oynadıkları oluyordu ama buff bittikten sonra angel devam etti baya. sonradan çizgi romanı çıktı bir bölümünü bulabildim anca ay başında belki diğerlerinide indiririm güzel bişeye benziyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

• 9 ay sonra ...
Angel Buffy'den ayrılıp 5 sezon daha devam etti,paralel giden bikaç bölümde oldu hatta,Buffy'den 1 sene sonrada bitti...İkisinide baştan izlemiştim bende sıkıntıdan geçen aylarda :D Angel'ın dvd seti 3.sezona kadar çıktı gerisini çıkarmadılar Türkiyede,Buffy'nin 2.sezon çıktı en son...
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...