Elandir Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Arkadaşlar haftaya buffy tekrar başlıyor.Bakalım nasıl olacak inşallah iyi olur eskisi çok güzeldi.İhşallah iyi başlar.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 nesini merak ediyosun ki eski bölümlerin tekrarı olucak..[signature][hline]Up on the rooftops I feel alive-gratefully detached from the human hive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poibra Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 lol ya;bitti diyoruz the end diyoruz,sezon kapandı diye diil diyoruz dinletemiyoruz kimseye...[signature][hline]harvester 10 Şubat 2005'te 05:30'da okey masasında demişki: "Anaaaa ortadan da taş çekiliyomuş!!!" Cheester, 13 Şubat 2005 03:14 tarihinde demiş ki: şimdi orc a msn de yawsıom vercekmi acaba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 öff cidden bıktırdılar, bitmişken bırakın bari bir sezon.. başka bişi koysalardı ya..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Bafi de vampir sayılır. Ekşi sözlük r0xx0r.[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o [Bu mesaj W3r3wolf tarafından 26 Şubat 2005 22:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 bu buffy nin tekrarları cumartesi gününde başka günler yok mu hafta içi fln?[signature][hline]Yeah yo yo yo bana bak fıçı kafalı Bellow ben kel değilim tamam mı şişko desen senden zayıfım beni tüm cemaat bilir ama seni bilmez come on yeah man dönde aynaya bak sırık al kendine bir bıyık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 up:)[signature][hline]Yeah yo yo yo bana bak fıçı kafalı Bellow ben kel değilim tamam mı şişko desen senden zayıfım beni tüm cemaat bilir ama seni bilmez come on yeah man dönde aynaya bak sırık al kendine bir bıyık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 tekrar up[signature][hline]Yeah yo yo yo bana bak fıçı kafalı Bellow ben kel değilim tamam mı şişko desen senden zayıfım beni tüm cemaat bilir ama seni bilmez come on yeah man dönde aynaya bak sırık al kendine bir bıyık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 uplamayin yahu hic sevmem vampirleri :)[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Buffy sacalrını boyatmıs gazetde resmi vardı esmer bomba olmus valla sarısın halinden daha güzeldi gazetedeki resminde[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: Grom_Hellscream, 22 Haziran 2005 18:39 tarihinde demiş ki: bu buffy nin tekrarları cumartesi gününde başka günler yok mu hafta içi fln? Yok malesef bir tek cumartesi günü yayınlanıyor. Daha fazla bilgi için www.cnbce.com[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 oke sağolun[signature][hline]Yeah yo yo yo bana bak fıçı kafalı Bellow ben kel değilim tamam mı şişko desen senden zayıfım beni tüm cemaat bilir ama seni bilmez come on yeah man dönde aynaya bak sırık al kendine bir bıyık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Ya bırakın ya Buffy'nin eski bölümlerini seyredeceğime,gider tom ve jerry seyrederim,bu kadar mı sıktırılır bir diziden.bıktık artık ya : )[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2005 Bıkılmaz. Buffy'den bıkılmaz. Tvde izliyorum gidiyorum ayni bölümü bilgisayarda 3 kere daha izliyorum. Böyle mimanyak olunur KARRDEŞİİMM...? :D Bu arada ilk sezon ve son sezondan birer bölümü yan yana izleyin. Ne kadar yaşlanmış ya Buffy? Sarkmış resmen. :D[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting [Bu mesaj aktiftablet tarafından 23 Haziran 2005 22:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 aktiftablet said: Bıkılmaz. Buffy'den bıkılmaz. Evet dört yıl aradan sonra bump bump. Tee lisedeyken ilk sezonların bazı bölümlerini izlemiştim sadece. DVD kiraladığım yerde izleyecek dizi ararken Buffy DVD'lerini bulunca baştan izlemeye başladım. İlk iki sezonu bitirdim. Hala çok eğlenceli valla. Her bölümde süper replikler oluyor. İzleyin izletin. :) Bir de bir sorum olacak. Angel dizisi ile Buffy dizisi arasında çok ilişki var mı? Angel izlemeye başlasam Buffy'nin hangi sezonunda başlamak iyi olur? Buffy'nin 3. sezonun sonunda mı? Farketmez mi yada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 ben de cok izlerdim eskiden. angel la buffy dizisi arasinda baya iliski var hatta bir sure sonra ikisi de birbirlerinin dizilerine giriyorlardi oyle hatirliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 onu bunu bilmem "buffy de vampire sayılır" lafını kim bulmuşsa +rep veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Mirage said: aktiftablet said: Bıkılmaz. Buffy'den bıkılmaz. Evet dört yıl aradan sonra bump bump. Tee lisedeyken ilk sezonların bazı bölümlerini izlemiştim sadece. DVD kiraladığım yerde izleyecek dizi ararken Buffy DVD'lerini bulunca baştan izlemeye başladım. İlk iki sezonu bitirdim. Hala çok eğlenceli valla. Her bölümde süper replikler oluyor. İzleyin izletin. :) Bir de bir sorum olacak. Angel dizisi ile Buffy dizisi arasında çok ilişki var mı? Angel izlemeye başlasam Buffy'nin hangi sezonunda başlamak iyi olur? Buffy'nin 3. sezonun sonunda mı? Farketmez mi yada? ikisinide bağımsız olarak izlesen birşey farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 angel bir kaç sezon sonradan başlıyordu. o daha bir güzeldi benim için. arada birbirlerinde oynadıkları oluyordu ama buff bittikten sonra angel devam etti baya. sonradan çizgi romanı çıktı bir bölümünü bulabildim anca ay başında belki diğerlerinide indiririm güzel bişeye benziyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 1x01'den başladım bne tekrardan sıkıntıdan, hehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Buffy'nin 4. sezonunda mı ne auyrıldılar. Buffy'den sonra 1 sezon devam etti Angel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Angel Buffy'den ayrılıp 5 sezon daha devam etti,paralel giden bikaç bölümde oldu hatta,Buffy'den 1 sene sonrada bitti...İkisinide baştan izlemiştim bende sıkıntıdan geçen aylarda :D Angel'ın dvd seti 3.sezona kadar çıktı gerisini çıkarmadılar Türkiyede,Buffy'nin 2.sezon çıktı en son... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 2 sene önce ikisininde tüm sezonlarını almıştım bende manyak gibi... angel'ın hiçbir sezonu buffy'le yarışamaz ama son sezon 5. iki dizininde en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Sırf Whedon olduğu için izleyeyim diyorum. Netflix'de de tüm bölümleri varmış. Değer mi ama? Hep geldiği gibi mi gidiyor yoksa sezonlar arası bir dönüşüm yaşıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 oha dünyanın en güzel dizisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar