Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

insanlarin gözlerinin içine bakmak

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

İnancına saygı duyuyorum ama dandik diye nitelendirdiğin benim inancıma gölge düşürmeyecektir. Gerçek konuya dönelim, herkez özgürdür. İnanç sistemini anladım aklına inanıyorsun aklına saygı duyuyorsun irdelemne gerek yok gerçek konu ile ilgili bir çözüm söyle güzel kardeşim.
Sosyal ağlarda paylaş

joshualovve said:

İnancına saygı duyuyorum ama dandik diye nitelendirdiğin benim inancıma gölge düşürmeyecektir. Gerçek konuya dönelim, herkez özgürdür. İnanç sistemini anladım aklına inanıyorsun aklına saygı duyuyorsun irdelemne gerek yok gerçek konu ile ilgili bir çözüm söyle güzel kardeşim.

yazar burda ben beyinsizm gibi bişey mi demiş anlamadm
Sosyal ağlarda paylaş

Vallahi niyetim çok farklıydı ama yanlış yerdeyim, size rahatsızlık vermek için gelmedim, ne cümle kurduysam çatlak bir eleştiri geldi, nedir bu kinlerin sebebi, nedir bu hakaretlere cürret anlamadım. Allahın rahmeti ve bereketi tüm doğru yol üzere olanlara olsun. Dikkat Ayet diyanet çeviridir, şimdi onun kaynağınıda güvenmezsiniz onun için buyurun en sağlam kaynak; NAHL 125. (Resûlüm!) Sen, Rabbinin yoluna hikmet ve güzel öğütle çağır ve onlarla en güzel şekilde mücadele et! Rabbin, kendi yolundan sapanları en iyi bilendir ve O, hidayete erenleri de çok iyi bilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Esprinin bir sınırı vardır,haddi aşmamak kaydıyle.. karşısında nasıl birisi var, kim var, alim mi, zalim mi bilmeden eleştiriye tabi tutuldum. Amacım hala konudan uzak olursa bende ona göre aynı usluba karşılık ayet yazacağım belki faydası olur.

HAŞR 21. Eğer biz bu Kur’an’ı bir dağa indirseydik, muhakkak ki onu, Allah korkusundan baş eğerek, parça parça olmuş görürdün. Bu misalleri insanlara düşünsünler diye veriyoruz. Kur'an dan uzaklaştırmak için onu mezarlıkta okunan anlaşılmaz bir kitap haline dönüştürenlerde yanlış yapmıştır, KUR'AN YAŞAYAN ÖLÜLER İÇİN BİR UYARI, TABİRE CAİZSE KULLANIM KILAVUZUDUR.. Hayat bir okuldur dersimiz sadece Kur'an'dır sorular bu kitaptan olacak ama gel görelim okul, kitap teşbihte hata olmasın Allah (alimlerin alimi öğretmen, hakim, münezzeh) bunları bir arada ele alıp bir felsefi zemin oluşturmaktan bahsettim, benim fikrim değil Kur'anın fikri. Azle ve celle, onun eksiksiz, noksansız, mükemmel, kusursuz olan kelimeleleriyle ona teslim olurum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...