MeSh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ayni senaryoyu 3 yil once okumustum. komplo teorisi işte öküz gibi bağırıyor[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Butür forumlarda iddialar çok saçma olsa dahi her tür bilginin tartışılmasından paylaşılmasından yanayım. HAARP adı verilen sistem high frequency A.ctive A.uroral R.esearch P.rogram ın kısaltması olup atmosfer üzerinden manyetik dalga yaymak olarak açıklanabilir. Evet bu gerçek bir projedir! ABD Deniz Kuvvetlerinin bu proje ile amacı dünyanın herhangi bir yerinde bulunan denizaltılarıyla haberleşmek, atılan füzelerin yönünü saptırmak vs. olarak açıklanabilir. Sitesi de budur Yani böyle bir alet var. Amerikalı Jeofizikçiler ise bu aletin hava olaylarını değiştirmek, ozon tabakasını değiştirmek, depremler yaratmak gibi amaçlarla kullanılabileceğini belirtmişler. Tabi bunlar teori gerçekliği hakkında bilgimiz yok. Nikolai Tesla ise Sırp bir bilim adamı. Edison ve Gugliemo Marconi bu adamın icadlarını çalarak ünlü olmuşlardır. Şu an kullandığınız elektrikli aletlerin büyük bir kısmını Tesla bulmuştur. AC akımı da Tesla bulmuştur. Amerika'da o dönem Edison DC kullanmakta iken AC nin çok daha ucuz olduğunu belirtmiştir Tesla. Ancak seneler sonra dediklerinin doğruluğunu anlamışlardır. Bu HAARP benzeri ilk olayıda Tesla gerçekleştirir. 40km uzaktan, elektriği havadan ileterek ampulleri yakmaktır be -deli- bilimadamının amacı. Başarırda. Esas yapmak istediği şey ise dünyada tek bir noktadan elektrik üretip manyetik dalgalar ile yaymak ve herkesin bedava elektriğe kavuşmasını sağlamaktır. Dünyanın içerisinde (merkezden) elektrik yansıtarak düşük akımları yükseltme gibi uç projeleri vardır "Tesla Coil". Elektrik kullanarak aşılamayan manyetik duvarlar yaratma gibi projeleri de tasarlamıştır(Gugliemo Marconi'nin Musolini döneminde bunu gerçekleştirdiği ama olayların tam "istediği gibi" gitmediğini görünce sapıttığı Papa ile konuştuktan sonra intihar ettiği söylenir. Doğruluğu nedir bilmem). Kısaca Tesla manyak adamdır, süperdir, kraldır, Da Vinci nin çağımız şubesidir, onun gibi bilim adamı daha gelmemiştir...(ha bu arada Einstein rölativite teorisinde bir hata bulur arkadaş, bu hatanın gerçkten hata olduğunu diğer bilim adamlarının anlamaları seneler sürer. Ve kendisi Autocad vs olmadan cisimlerin üç boyutlu holografik görüntülerini [tüm parçaları ile] hayalinde canlandırıp "sanal simulasyonlar" yapabilecek derecede aşmış bir insandır. Kraldır, süperdir demişmiydim) Peki bu olayın (deprem olayı) doğruluk payı var mıdır? En büyük hata şurda başlıyor. Bu ABD tarafından bize yapılmış bir teklif olsa kimse kabul etmez. Yani admalar dese ki; "Biz sizin topraklarda deneme yapıcaz, bööle bööle bişi deniycez" kabul edileceğini sanmıyorum... Diğer türlü, gizli gizli gelmeye çalışsalar; bu ülkenin sonarı var radarı var. Kolay kolay (kolay kolay değil imkansız imkansız) oraya giripte denizaltılarla alet yerleştirilemez! Yalnız Tesla'nın yapmış olduğu HAARP denemelerinde alıcı aletlerin olup olmadığı konusunda fazla bilgim yok. HAARP komplo teorilerinde sadece bizdeki depremde alıcı alet yerleştirme olayı gördüm. Misal Rusların California'da iklimi değiştirmeriyle ilgili bir komplo teorisi vardır ve orada California'ya yerleştirilmiş herhangi birHAARP alıcısında bahsetmez. Neyse yapacak işler var... Fatura falan yatırmaya gidicem, balkondaki HAARP aletini açıyımda yağmur yağsın biraz, hava serinlesin sonra çıkarım. Gelince devam ederiz. Konuya kafa yormak isteyenler için şöyle bişi var daha fazla bilgi ve komplo teorisi için Google var.. Sınıf dağılabilir :D[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Vay kalleş emperyonikler, bi de deprem yapmışlar bize...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: Norak, 15 Haziran 2005 13:07 tarihinde demiş ki: nie millet inanıyor, çünkü cahil çok, hem çok fazla. Cahillik mi yoksa Türk insanın ortak özelliği mi bilmiyorum, komplo teorilerini çok severiz. Kafadan birşeyler uydurulsun arkasına bir iki gizemli unsur eklensin herkes inanır ve bunlar prim yapar. kurtlar vadisi, eşşekler vadisi etc..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : MFO- Ali Desidero | arşiv******
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 K.Vadisini geçtim de GS UEFA'yı alana kadar biliyosunuz her avrupa maçında "hakemler bize düşman" olurdu...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ABD nın uydudan calısmalar yaptıgı dogrudur burdakı yazılanalrda bır yere kadar dogru ama olay boyle ceryan etmemıtır orası palavradır yanı eger bu kadr gızlı delıllerın 3 saatte yok edılıcegı kadar onemlıyse Ee burda ne işi var bu kadar gızlı şeylerin ? :) yanı madem o kadar gızlı bı olay bız nasıl ogrendık sıdmı veya yazan kısı nasıl buldu eheueheu ınsanalr boyle şeylerı okurken hıc dusunmez mısal kımsenın ısmını bılmedıgı bılenelrın sırra kadem bastıgı gızlı orgut ıllumınatı nedense ısmını bılmek bu kadar zorsa yazanalr nasıl ogrenıyorlar ve sırra akdem basmıyorlar veya dunyanın yarısı sımdı nasıl ogrendı bu ısmı :) Osman Durmuş konusu ıse ayrı bı olaydır zaten olay bu kadar turk makamlarından gızlendıyse osman amca ansıl bıldı bunu acaba malum mu oldu adamın kabul etmeme sebebı daha ılgınc sey demsıtı konusan balta Osmna Durmuş Amarıkalılar Turkluk genimizi araştırıp kendi genlerine katacaklar boylece super ırk olacaklar acıklama aynen buydu yanı bıde Hiç Turk kanıyla yabancı kanı karısırmıymış atalarımızın vıyanaya akdar doktugu kanı bız vucudumuzamı alıcaz olmaz oyle şey de demişti[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
kickass Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 http://www.geocities.com/sedatcelebi/haarp_kiyamet_teknolojisi.htm şurayı dikkatli bi okuyup araştırıcam[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki: sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası...
a-smurf Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 açıkcası okumaya üşendim.ama okumayı düşünüyorum.faydalı bir yazı çünkü.[signature][hline]Bende Bilmiyorumki?!
Arden Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 bu kadar gizliyse bu forumda ne işi var :)[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 açıklanmış zaten[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Geri döndüm sonunda :) Yalan tabi külliyen yalan... Böyle bir güce sahip olan -hele ABD kullanır. Kısa bir ara verip devam edicez... ------------------ Sayın Durmuş olayı (Adamın soyadı durmuştu lakabı değil, hakaret yok yani) Arkadaş geçmişde kalması gereken bir ırkın mensubu olup, bu ırkın günümüzde kalan nadir temsilcilerindendir. Şu günlerde bu ırk ve benzerleri gerek Türkiye gerek dünya çapında yayılma çabalarına hız verse bile umarım sonları dinazorlar gibi olacaktır (Büyük güçlü yaratıklar manasında alınmaca yok yani) (Ha bi de:Aslında apolitik bir insanım, yani sarımsak soğanla tayin edilen yönlere bulaşmadım bulaşmam... Koku yapıyor biraz) Kendisi gelen yardımlara (kan bozukmuş, adam bilmemkimlerdenmiş vs. değil) * demek istemiş ancak yanlış anlaşılmıştır. Anlatmaya çalıştığı ise bu kutsal yardım ve kan için teşekkür ederizdir. Bizim öküzlüğümüz; adamın hakkını yedik... Sayın Sağlık eski bakanımız Durmuş'un söylemleri bazen biraz sert olmakla birlikte bu (amiyane tabirle) kendisinin biraz kafacı olmasından kaynaklanmaktadır. Pek bir nüktedan insandır. İnsanları kafayı almayı, şaka yapmayı sever. Ayıp ettik adama vakti zamanında. Değerini bilemedik... -----------------Aradan sonra yeniden beraberiz Üzerine kafa yorduktan sonra (bir ihtimal önümüzdeki 15-20yıl içerisinde) hava durumunu bir şekilde denetleyebilecek bir şeyler çıkabilme ihtimaline karşın bu tür deprem yaratabilecek bir teknolojinin çıkma veya çıkmış olma ihtimali oldukça düşük olduğuna kanaat getirdim. Ha Tesla'nın çalışmaları destek almış olsaydı sonuç ne olurdu doğal olarak bilemeyeceğiim.(ama şu kablosuz elektrik iletme olayı gerçekleşmiş olsa da bende kurtulsam bilgisayarın arkasındaki zımbırtılardan. Yok abi yer gök kablo!) İşin teori yanını bir kenara bırakıp realiteye dönersek; diyorsunuz ki bu tür maillar depremden kısa bir süre sonra dönmeye başladı. Merak içindeyim onca ölümden sonra hangi insan evladı bu ölümlerden kendine paye çıkartmaya çalışacak kadar alçalabilir. Ayıptır! Yalnız yazan arkadaşın belli konulara çatpat hakim olduğu ve zayıf beyinleri kandırabilecek şekilde (hem renkli hem isimler, aletler, olaylar doğru) hoş bir kurgulamaya gittiği aşikar. Son olarak olayın bir de "Aha şöööle bişi varmış dur bi forwardlıyım" kısmı var ki.. İşte o adamlar sopalık olmakla kalmayıp gereksiz vakit harcamanın tanrılarıdırlar! Kardeşim IQ kaçtır sende merak ederim? Nasıl inanırsın "Şu maili 40 arkadaşa gönder eşşekler öpecek alnının ortasından" şeklindeki maillara, ne hakla doldurursun milletim mail kutusunu? Forwardladığın mailler Spam reklam yollayan elemanların eline geçerse Bulk bir listeye sahip olacaklarının da mı farkında değilsin a gerizekalı internet kullanıcısı? Yollamayın öyle sağa sola "Ahah çok komik" tarzı mailları. Böyle boyunuzu aşan spekülatif kanıtlanmamış zımbırtıları yollayan falan olursa basıverin spam tuşuna... Kimden gelirse gelsin bulsun belasını. Ben bana 3ten fazla mail forward lıyan olursa hemen önce uyarıyorum sonra basıyorum spam'a. Yok komik resimdi, komplo teorisiydi, ameliyat yardımıydı, Nijeryanın sürülmüş milyon dolar zengini krallarına yardımdı istersem gider üye olurum Yahoo Groups tarzı bi şeye o yollar bana... (Kızdım bak şimdi...)[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Enteresan, sözüm yok, yorumum yok, kendi beynimde cözüyorum okuduklarımı, belki yorum ileride yapabilirim.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Naptın abi sen sanki türkiye den deilde sokakta kısa sortla kosturan cocuk yaptın adamlar bunca sey yapacak türkiye de kimsenin haberi olmıcak hey yavrum hey sen ne yaptın türkiye yi onun bunun aklı erseydi türkiye de yapılanlara böyle bir ülke Durabilirmiydi acaba verirlerdi elma sekerini alırlardı ülkeyi :D Cok sacma[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .!
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 19 ağustos depremi? hmm evet haklısın nese, ben 17 ağustos diye biliyordum.[signature][hline]Pyro
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Yazan iyi fantazi yapmış. Bu çok gizli operasyon bu zat'a malummu olmuşki?[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Bone Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: HymnOfSnuk, 15 Haziran 2005 11:09 tarihinde demiş ki: şehir efsanesi said: Valeron, 15 Haziran 2005 11:13 tarihinde demiş ki: Anti Amerikan-İsrail karışıtlarının provakasyon haberi istanbul ve çevresini çok etkileyen ve çok ölüme neden olan bir depremdir. bu yüzden bu tarz komik komik iddialar atılması normaldir. oysa erzurum ve erzincanda da büyük çapta depremler olmuştu. şu an bu "17 ağustos depremi" kadar konuşulmamaktadır, dediğim gibi İstanbul'u onun kadar etkilemediği için, diye düşünmekteyim. onun dışında, zaten sürekli depremler oluyor bizim ülkede. Bunları da mı Amerikalılar yapıyor? eğer yapmıyorsa, sürekli deprem olan bir ülkede 6.0, 7.0 gibi büyüklükte depremlerin de olması hiç anormal değildir. anormal olan, bu depremlerde binaların yıkılmasıdır, bu kadar çürük binaların yapılmasıdır.[signature][hline]Beş Hececiler iamapieceofshit and ihatemyself [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 15 Haziran 2005 18:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Maldır koooş, dosyalarını ...[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz."
Raistin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 biraz daha atalım... hatta pkk filam abd den gorunmezlik jenatoru + atom bombası ladılar patlatcaklar hepimizi tvbe... boyle deli saçması bilim kurgulara insan neden inanır anlamam....
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Şu sebepten dolayı inanır; gizem ve korkutucu olan şey insanı hep kendine çeker. Sen olay hakkında bilgi sahibisin, saçma olduğunu bilirsin ama olayın iç yüzünü bilmeyen kolay kandırılır, inanır. Zamanında cinlere böcüler ve hatta dünyanın düz olduğuna, dünyanın uçlarına gidilirse düşeceklerine inandıkları gibi. Cahillik yani. Ee birazda hayal gücü diyelim[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 palavra palavra palavra..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) [b]karakedi, 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:[/b] evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.. Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir [/b]
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: Insight, 19 Ağustos 1999 03:05 tarihinde demiş ki: Kahretsin Yine Salladım... [signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Razu, 24 Mayıs 2005 20:33 tarihinde demiş ki: Resmin en sağındaki yapı bakıldıgında penise benziyor.Değiştirilmeli. BabacumMostors, 30 Mayıs 2005 12:37 tarihinde demiş ki: neden iki yeşil daire denildiğinde aklıma yeşile boyanmış memeler geldi? alla alla bahar -vurdu galiba 24$ KazanaLım.. Hadi KurbağaLar =)
SmoLaFein Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 oHa boyle bır atış stili yok yane yıne basın fazlasıyla abartmış[signature][hline]The Night is Long The Music is Strong The DJ is Here..!!
Utk Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 abartmış :D :D hani bişeler olmuşta abartmış eheh[signature][hline]Life : just a game.
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: arcane, 15 Haziran 2005 11:09 tarihinde demiş ki: ciddiye alınacak birşey değil, ciddiye alan da bi elini yüzünü yıkasın, derin bi nefes alsın hehe. +1[signature][hline]Velvet Revolver Türkiye'ye Gelsin I WANNA GET FREE!!!!
Öne çıkan mesajlar