Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu oyunda herşey var

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Pvp, pvm, çakmak, ezilmek, loot, ninja, levelup , hırs, ihtiras,paladinler şan, şöhret , aşk bu oyunda herşey var. :P

Avrupa çıkış tarihinden bu yana oynuyorum, baktım ekran görüntüleri almış başını gitmiş..yüzlerce ekran görüntülerinden en beğendiklerimi, tercihen suratta tebessüm oluşturanları ayırdım.

En güzel SS'lerimi sizin için bu dosyada sıkıştırdım. :P

ben şu an çekebiliyorum eğer download edememe gibi birşey söz konusu olursa paniğe kapılmayın başka bir yere upload ederim :p

HF, arcanebabs.
Mesaj tarihi:
oldu hemen bakıyorum.
download etmekteyim.[signature][hline]Beş Hececiler
-Never trust a bartender with bad grammar.
-Doom to all who threaten The Homeworld
-For Auir! En Taro Adun!
Mesaj tarihi:
Eheh süperler. Somebody set up us the bomb, denizin buz gibi sularından gelen frostbolt, mustafa... :) Devamını da bekleriz

Ayrıca finallerim bitti, bakalım yarına kadar aralıksız oynayıp 30 olabilecek miyim[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
Ben çekemeyorum Saçma sapan bir metin çıkıyor herhangi bir dosya eklentisi gelmiyor.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr
"Punch the gnomes"
Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları
Ölmek daha kolaydır sevmekten
Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam
Mesaj tarihi:
said:
Pirvan, 11 Haziran 2005 15:56 tarihinde demiş ki:
Ben çekemeyorum Saçma sapan bir metin çıkıyor herhangi bir dosya eklentisi gelmiyor.

+1[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired
Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired
Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired
Alaattin - Sorcerer - 2L3 - Retired
Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired

Sungur - Undead Rogue - Level 60 - Shadowmoon/US
Kadavra - Night Elf Druid - Level 3x - Illiadan/US

Now in Sydney, Australia...
Proud employee of;
Swissotel Sydney
Hilton Sydney
Mesaj tarihi:
/w erdem turkmusun kardes...
erdem: evet kardes sen?[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki:
zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)=
----
Hiçbirşey yok aslında...
By Joker...
----
Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg.
Mesaj tarihi:
said:
Joker, 11 Haziran 2005 18:27 tarihinde demiş ki:
erdem: evet kardes sen?

Buda pek güzelmiş be abi...[signature][hline]Fity 60 Rogue BL
Hayat zor!
Sizce de Öyle deil mi?
Mesaj tarihi:
said:
Joker, 11 Haziran 2005 18:27 tarihinde demiş ki:
erdem: evet kardes sen?

ahahahha lol[signature][hline]Lorrotar-44 Human Mage-BL

Temel:Hışşt Dursun ormanın güzelliğine bak..
Dursun:Ağaçlardan göremiyorum ki...
Mesaj tarihi:
Çekemeyenler çirkeflik yapmasın (tamam çok kötüydü..) Sağ tıklayıp hedefi farklı kaydet diyin, yada copy link location diyip flashget vb. bir programla indirebilirsiniz.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
çekemeyenler doğru diyor yaw benim host sorunlu biraz bu sıkıştırılmış dosyalarda :(, ilerleyen saatlerde başka bir yere upload edeceğim :)[signature][hline]comand falied
Mesaj tarihi:
çekemeyen şurayı denesin madem:
http://rapidshare.de/files/2330462/arcanewowss.rar.html[signature][hline]Beş Hececiler
-Never trust a bartender with bad grammar.
-Doom to all who threaten The Homeworld
-For Auir! En Taro Adun!
Mesaj tarihi:
türkheryerdetürk güzelmiş hehe[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Mesaj tarihi:
benim karşıma hergün bu kadar malzeme çıkıyor valla, siz bayağı sıkılıyormuşsunuz meğer.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
başlıyorm abi 20 sinde hemen ya dayanamıycam ya patlıyom sıkıntıdan :([signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Mesaj tarihi:
arcane in yaptigini bende yapiyodum ah de ucuz esya bulup pahaliya satiyodum lol en cok reagentlarda oluyodu misal 10 tane nether essence i 10g ye alip 25e satiyodum ama arcane iyi bulmus parayi 1,5g den 25g =D[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day.
Mesaj tarihi:
orada bi 4g lik rifle olayı var onun hunterlarla alakalı bi esprisi vardı da ziplerken eksik koymuşum bi photoshoptan geçmesi lazım önce hehe.[signature][hline]comand falied
  • Yeni Oluştur...