arcane Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Pvp, pvm, çakmak, ezilmek, loot, ninja, levelup , hırs, ihtiras,paladinler şan, şöhret , aşk bu oyunda herşey var. :P Avrupa çıkış tarihinden bu yana oynuyorum, baktım ekran görüntüleri almış başını gitmiş..yüzlerce ekran görüntülerinden en beğendiklerimi, tercihen suratta tebessüm oluşturanları ayırdım. En güzel SS'lerimi sizin için bu dosyada sıkıştırdım. :P ben şu an çekebiliyorum eğer download edememe gibi birşey söz konusu olursa paniğe kapılmayın başka bir yere upload ederim :p HF, arcanebabs.
Bone Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 oldu hemen bakıyorum. download etmekteyim.[signature][hline]Beş Hececiler -Never trust a bartender with bad grammar. -Doom to all who threaten The Homeworld -For Auir! En Taro Adun!
axedice Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Eheh süperler. Somebody set up us the bomb, denizin buz gibi sularından gelen frostbolt, mustafa... :) Devamını da bekleriz Ayrıca finallerim bitti, bakalım yarına kadar aralıksız oynayıp 30 olabilecek miyim[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 "yüzsüzlük" adlı resim beni benden aldı[signature][hline]Deviant art gallery
Pirvan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Ben çekemeyorum Saçma sapan bir metin çıkıyor herhangi bir dosya eklentisi gelmiyor.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam
cenx Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 abi hepsi birbirinden gğzel yaw :)
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Kucak dansına koptum zuhua[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" uA.com|MSN|Blogs of my life
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: Pirvan, 11 Haziran 2005 15:56 tarihinde demiş ki: Ben çekemeyorum Saçma sapan bir metin çıkıyor herhangi bir dosya eklentisi gelmiyor. +1[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired Alaattin - Sorcerer - 2L3 - Retired Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired Sungur - Undead Rogue - Level 60 - Shadowmoon/US Kadavra - Night Elf Druid - Level 3x - Illiadan/US Now in Sydney, Australia... Proud employee of; Swissotel Sydney Hilton Sydney
Joker Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 /w erdem turkmusun kardes... erdem: evet kardes sen?[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg.
FiTi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: Joker, 11 Haziran 2005 18:27 tarihinde demiş ki: /w erdem turkmusun kardes... erdem: evet kardes sen? Buda pek güzelmiş be abi...[signature][hline]Fity 60 Rogue BL Hayat zor! Sizce de Öyle deil mi?
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: Joker, 11 Haziran 2005 18:27 tarihinde demiş ki: /w erdem turkmusun kardes... erdem: evet kardes sen? ahahahha lol[signature][hline]Lorrotar-44 Human Mage-BL Temel:Hışşt Dursun ormanın güzelliğine bak.. Dursun:Ağaçlardan göremiyorum ki...
slayer77 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 lol ki ne lol bune yaa harika bir olay :D[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Anialeyn - Priest - NightElf Burning Legion - Nerull
axedice Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Çekemeyenler çirkeflik yapmasın (tamam çok kötüydü..) Sağ tıklayıp hedefi farklı kaydet diyin, yada copy link location diyip flashget vb. bir programla indirebilirsiniz.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
spawn77 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 aynen öyle yaptım ama çekemiyorum. :)[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW] Valandir nightelf warrior
arcane Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 çekemeyenler doğru diyor yaw benim host sorunlu biraz bu sıkıştırılmış dosyalarda :(, ilerleyen saatlerde başka bir yere upload edeceğim :)[signature][hline]comand falied
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 birkaç saat önce çalışmıyordu ama şimdi çalışıyor. bandwidth hede hödö sanırım
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ben hala çekemiyorum :([signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 çekemeyen şurayı denesin madem: http://rapidshare.de/files/2330462/arcanewowss.rar.html[signature][hline]Beş Hececiler -Never trust a bartender with bad grammar. -Doom to all who threaten The Homeworld -For Auir! En Taro Adun!
kermit Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 türkheryerdetürk güzelmiş hehe[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt
Sam Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 benim karşıma hergün bu kadar malzeme çıkıyor valla, siz bayağı sıkılıyormuşsunuz meğer.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
kermit Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 başlıyorm abi 20 sinde hemen ya dayanamıycam ya patlıyom sıkıntıdan :([signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 arcane in yaptigini bende yapiyodum ah de ucuz esya bulup pahaliya satiyodum lol en cok reagentlarda oluyodu misal 10 tane nether essence i 10g ye alip 25e satiyodum ama arcane iyi bulmus parayi 1,5g den 25g =D[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day.
theCio Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 hehe güzelmiş o fiyat ben en fazla 3 golda alip 15 ' e satmiştim hehe :)[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected]
arcane Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 orada bi 4g lik rifle olayı var onun hunterlarla alakalı bi esprisi vardı da ziplerken eksik koymuşum bi photoshoptan geçmesi lazım önce hehe.[signature][hline]comand falied
Öne çıkan mesajlar