Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu oyunda herşey var

arcane

Öne çıkan mesajlar

Pvp, pvm, çakmak, ezilmek, loot, ninja, levelup , hırs, ihtiras,paladinler şan, şöhret , aşk bu oyunda herşey var. :P

Avrupa çıkış tarihinden bu yana oynuyorum, baktım ekran görüntüleri almış başını gitmiş..yüzlerce ekran görüntülerinden en beğendiklerimi, tercihen suratta tebessüm oluşturanları ayırdım.

En güzel SS'lerimi sizin için bu dosyada sıkıştırdım. :P

ben şu an çekebiliyorum eğer download edememe gibi birşey söz konusu olursa paniğe kapılmayın başka bir yere upload ederim :p

HF, arcanebabs.
Sosyal ağlarda paylaş

Eheh süperler. Somebody set up us the bomb, denizin buz gibi sularından gelen frostbolt, mustafa... :) Devamını da bekleriz

Ayrıca finallerim bitti, bakalım yarına kadar aralıksız oynayıp 30 olabilecek miyim[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

Ben çekemeyorum Saçma sapan bir metin çıkıyor herhangi bir dosya eklentisi gelmiyor.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr
"Punch the gnomes"
Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları
Ölmek daha kolaydır sevmekten
Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pirvan, 11 Haziran 2005 15:56 tarihinde demiş ki:
Ben çekemeyorum Saçma sapan bir metin çıkıyor herhangi bir dosya eklentisi gelmiyor.

+1[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired
Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired
Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired
Alaattin - Sorcerer - 2L3 - Retired
Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired

Sungur - Undead Rogue - Level 60 - Shadowmoon/US
Kadavra - Night Elf Druid - Level 3x - Illiadan/US

Now in Sydney, Australia...
Proud employee of;
Swissotel Sydney
Hilton Sydney
Sosyal ağlarda paylaş

Çekemeyenler çirkeflik yapmasın (tamam çok kötüydü..) Sağ tıklayıp hedefi farklı kaydet diyin, yada copy link location diyip flashget vb. bir programla indirebilirsiniz.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

benim karşıma hergün bu kadar malzeme çıkıyor valla, siz bayağı sıkılıyormuşsunuz meğer.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...