Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pazar Araştırması. (Hangi UI/Mod Pack)

DeMiRMaSKe

Öne çıkan mesajlar

Evet hangi UI ya da mod pack'i kullanıyorsunuz. Ben don değiştirir gibi addon değiştiğim için merak ettim. Vaz geçilmezleriniz nedir? Falan vede Filan.......

Benim Vaz geçilmezim. Perl's Unitbars. Aha buradan ualaşabilirsiniz.
Edit:
Ayrıca Şuanda kurllandığım UI aşşa yukarı budur 3 5 eklentili hali. Tıkla Bana.

[signature][hline]The Roof. The Roof The Roof is on fire. We Don't Need No Water. Let The MF Burn. Burn MF BURN

[Bu mesaj DeMiRMaSKe tarafından 11 Haziran 2005 15:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Insomniax..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired
Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired
Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired
Alaattin - Sorcerer - 2L3 - Retired
Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired

Sungur - Undead Rogue - Level 60 - Shadowmoon/US
Kadavra - Night Elf Druid - Level 3x - Illiadan/US

Now in Sydney, Australia...
Proud employee of;
Swissotel Sydney
Hilton Sydney
Sosyal ağlarda paylaş

Class:Mage

Base: CTMod
SCT: scrolling combat text
SpellAlert
RangeColor
CombatCount (+CombatCountCT)
CTRaid
DmgMeters
---------
InfoBar:Titan (honor+xp...)
----------
gatherer (herbalism. etc...)

Bugun yarın bütün modları aktifken gosteren bir SS yollarım.

Bir mage icinoldukca yeterli bir setup oldugunu iddia edebilirim[signature][hline]Da Site
Da Blog
BoneSoul - Undead Mage - Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

sadece insomniax herşeyime yetiyor
üzerine chatscroll ekledim, mailloot diye bir addon var çok mail gelince tek tuşla hepsini birden indiriyor bir de flightmap diye uçuş yörüngelerini ve zamanlarını işleyen bi tane addon ekledim o kadar[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

insomniax FTW!!!

bunun üzerine buffahoy ekledim, keyfim yerinde. adamlar yapmış..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

OmethN Mod kullanıyorum
En iyi modları alıp bi tek moda doldurmuşlar hiç bir eksiği yok hatta fazlalarını temizlemek için uğraştım baya bi logout login devamlı. Tavsiye ederim .[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c

WoW : Xaenin-Night Elf İmam
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla cok abarti yüklü uiler secmeyin bence ben baya denedim oyunun fps sini dusuruo cogu zaman ben de 2X512 dual ddr olmasina ragmen..

Benim tavsiyem titanbar + gypsy unitbars...
Moveanything i kesinlikle tavisye ederim herseyi istediginiz yere oynatabilir ve barlarin boyutlarini istedigininz gibi kucultup buyutebilirsiniz.. Bu sekilde pek cok modun kendince olusturdugu arayuzu siz de olusturabilirsiniz..
Geriye de spesifik seyler kendiniz yukleyin artik....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...