DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Evet hangi UI ya da mod pack'i kullanıyorsunuz. Ben don değiştirir gibi addon değiştiğim için merak ettim. Vaz geçilmezleriniz nedir? Falan vede Filan....... Benim Vaz geçilmezim. Perl's Unitbars. Aha buradan ualaşabilirsiniz. Edit: Ayrıca Şuanda kurllandığım UI aşşa yukarı budur 3 5 eklentili hali. Tıkla Bana. [signature][hline]The Roof. The Roof The Roof is on fire. We Don't Need No Water. Let The MF Burn. Burn MF BURN [Bu mesaj DeMiRMaSKe tarafından 11 Haziran 2005 15:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 CtMod kullanıyorum betalardan beridir. Ama yanında Sct,cct, gibi addon larıda yükledim gayet memnunum :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 ben hiç addons yüklemedim.. blizzardınkileri active edincede bir sürü hata çıkıyor ekranıma.. bana yarıdm edermisiniz yoksa demirmaskenin kullandıklarınımı kullanayim acaba ??[signature][hline]The Spirit Of The Flame Is Spirit Of Change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Nurfed UI Yi Tek Geçerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Insomniax..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired Alaattin - Sorcerer - 2L3 - Retired Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired Sungur - Undead Rogue - Level 60 - Shadowmoon/US Kadavra - Night Elf Druid - Level 3x - Illiadan/US Now in Sydney, Australia... Proud employee of; Swissotel Sydney Hilton Sydney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 düz WoW ftw.[signature][hline]ICQ: 132225 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 bana insominax in link ini verimisiniz siz onu diyorsanız bizde indirip kullanalım... pm atın lütfen veya buraya link verirseniz çok seviniriz..[signature][hline]The Spirit Of The Flame Is Spirit Of Change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Class:Mage Base: CTMod SCT: scrolling combat text SpellAlert RangeColor CombatCount (+CombatCountCT) CTRaid DmgMeters --------- InfoBar:Titan (honor+xp...) ---------- gatherer (herbalism. etc...) Bugun yarın bütün modları aktifken gosteren bir SS yollarım. Bir mage icinoldukca yeterli bir setup oldugunu iddia edebilirim[signature][hline]Da Site Da Blog BoneSoul - Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 adres verrisen ii olur bende mageyim bi UI yüklicem ama ne bilmiyorum..[signature][hline]The Spirit Of The Flame Is Spirit Of Change [Bu mesaj BlackRose tarafından 11 Haziran 2005 19:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 2 gün önce gatherer yükledim, onun dışında hiçbişi yok kullandığım, oyunun menülerinden çok memnunum :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II Let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 sadece insomniax herşeyime yetiyor üzerine chatscroll ekledim, mailloot diye bir addon var çok mail gelince tek tuşla hepsini birden indiriyor bir de flightmap diye uçuş yörüngelerini ve zamanlarını işleyen bi tane addon ekledim o kadar[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 ctmode da sadece haritada koordinat zimbirtisini kullaniyorum . acikcasi diger ivir zivirlara insanlar neden ihtiyac duyuyor onu da anlamiyorum . ben kullanmiyorum ya ivir zivir ^^[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 illa belli bir mod kullanmak zorunda değilsiniz addonlarla kendi modunuzu oluşturabilirsiniz.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 insomniax FTW!!! bunun üzerine buffahoy ekledim, keyfim yerinde. adamlar yapmış..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Auctioneer bibmod cooldowncount cqbaron ct_raidassist equipcompare gatherer gypsymod mapcoords mapnotes mobhealth monkeyquest quickloot sellvalue titan Son ss'lerimden birisi. http://img254.echo.cx/img254/6913/ss18ac.jpg [Bu mesaj chrounos tarafından 11 Haziran 2005 21:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Cosmos bende aşırı kastırdıydı sevmemiştim o nedenle. Birde kullanılmayan bir sürü ıvır zıvır yüklüyor.[signature][hline]The Roof. The Roof The Roof is on fire. We Don't Need No Water. Let The MF Burn. Burn MF BURN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 OmethN Mod kullanıyorum En iyi modları alıp bi tek moda doldurmuşlar hiç bir eksiği yok hatta fazlalarını temizlemek için uğraştım baya bi logout login devamlı. Tavsiye ederim .[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c WoW : Xaenin-Night Elf İmam Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: nomad13, 12 Haziran 2005 03:56 tarihinde demiş ki: baya bi logout login devamlı. Tavsiye ederim . oyundayken yaptığüını mod değişikliklerinin etkili olması için restart atmana gerek yok. /console reloadui komutu ile hallederbilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 yuh yani ne bu ui çılgınlıgı rüzgarın hangı yonden filan estiğini bile gösteriyor =_=[signature][hline]WTB Healer -,- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kucukti Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Valla cok abarti yüklü uiler secmeyin bence ben baya denedim oyunun fps sini dusuruo cogu zaman ben de 2X512 dual ddr olmasina ragmen.. Benim tavsiyem titanbar + gypsy unitbars... Moveanything i kesinlikle tavisye ederim herseyi istediginiz yere oynatabilir ve barlarin boyutlarini istedigininz gibi kucultup buyutebilirsiniz.. Bu sekilde pek cok modun kendince olusturdugu arayuzu siz de olusturabilirsiniz.. Geriye de spesifik seyler kendiniz yukleyin artik.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 cosmos güzel ben de cosmos kullanıyorum...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ctmod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar