Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paladin + stun + divine shield=suxx

Yenerk85

Öne çıkan mesajlar

said:
Sparkcaster, 31 Mayıs 2005 08:23 tarihinde demiş ki:
dün holy shield cast ederken paladinin birine bi çakmışım earth shock u yerle yeksan olmuş :Psizde cast bozucu şeyleri tam o ana saklayın

Holy Shield Portection değil ki, instant tır ve 10 saniye aktif kalır. 10 saniye sonunda tekrar basıp bir daha açarsın. Sanırım protectionlarla karıştırdınız. Holy shield rakibin fiziksel damagelerini azaltarak yada absorve ederek her karşıladığı damage için rakibe holy damage vuran ve bir sonraki attack ın daha etkili yapılmasını sağlayan bir ability. İnsanın hayatını kurtarmaz sadece mücadeleyi kontrol altında tutmanıza yarar.
Sosyal ağlarda paylaş

Su an druid kasiyorum. Level 36 olmak uzere. Daha 60 ta nasil olur pek bir bilgim yok ama bir arkadasimin level60 druidi var. Bear formda 4k+ HP ve armoru var. Hunterin druidi degil 10 saniye 1 dakkada bole oldurmesi zor bence (tabi kendi olmezse).[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired
Necrocks- Necromancer - 1L8 - Retired
Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired
Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired
Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired
Sungur - Undead Rogue - Level 60 - (Shadowmoon) Semi- Active

Kadavra - Night Elf Druid - Level 3x - (Illiadan/US) - Active

Now in Sydney, Australia...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dralnu, 31 Mayıs 2005 08:50 tarihinde demiş ki:
isini bilen druid deadzone dan cikmaz moonfire spam le oldurur :p

kesinlikle katılıyorum, ama tartışma konusu ne yazık ki o degil,
hayvan formunda şanıs nedir olayı :)[signature][hline]Lathander, Gorgak, Khor bilumum über char işte...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Yenerk85, 31 Mayıs 2005 01:46 tarihinde demiş ki:
arkadaşlar akıllı hunter fearı attıktan sonra 800+600+400 diye vurur sonra scatter yapar bir 800 daha etti 2600 tabi normal bir hunter agility deposu oldugu icin herhangi bir shotu crit etse 3000-3500, hangi druidde war bu kadar hp?
hayir akilli druid hayvan olmaz hunteri alir o başka ama konumuz hayvan formu

[Bu mesaj Yenerk85 tarafından 31 Mayıs 2005 01:47 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Yenerk85 tarafından 31 Mayıs 2005 01:48 tarihinde değiştirilmiştir]

Hangi hunterın criti 3000-3500 vuruyor merak ettim. En baba AS bile 3000 vuruyormu onu bile duymadım. Yani 3k crit hayal. Hele bunu herhangi bir shotı demek yanlış.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Sosyal ağlarda paylaş

hayır yani o toplam 2600 damage olayini (5 shot toplamı) bir tanesi critlese toplam 3000- 3500 olur demek istedim ayrıca bu sıradan lvel 60 bir hunter icin yazılmış bir şey aimed critini maximum 1500 dolaylarında tuttum hesap yaparken yoksa 2500 crit gördüm mesela onları hiç söylemiyorum.[signature][hline]Lathander, Gorgak, Khor bilumum über char işte...
Sosyal ağlarda paylaş

mage blinkle kaçıyor stundan
sırf paladinde yok yani o özellik[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki:
ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..
Sosyal ağlarda paylaş

Magelerin Ice Block spelli her turlu seyden kurtariyor. Sap, blind, stun, polymorph vb. Ayrica mage ice block cektiginde ustundeki butun debuff ve dotlarda siliniyor.[signature][hline]Soma teh Mage of Nightmares Asylum Euro (Bloodscalp)
http://naeuro.iogaming.com

Albert Einstein, bilinmeyen bir tarihte demiş ki:
Technological progress is like an axe in the hands of a pathological criminal.

a.k.a Dodo
Sosyal ağlarda paylaş

wolf form yok cat form var :P shaman işlemez .druide işliyormu emin değilim yazış var galiba :)

bu arada holy shield dediim immun shieldi işte ismini tam bilmiyorum.[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Storm , Earth and Fire heeed my call !!
Graul of BL
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Stream, 31 Mayıs 2005 15:52 tarihinde demiş ki:
Magelerin Ice Block spelli her turlu seyden kurtariyor. Sap, blind, stun, polymorph vb. Ayrica mage ice block cektiginde ustundeki butun debuff ve dotlarda siliniyor.

oha o neymiş öyle çüş.Çüş ya ohaaaaaaaaa.
Ne biçim büyü be bu ağlarım bak[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

poly yalan bş buyu ztn=) fear rulz.Ama şu buz kalkanımıdır nedır ona uyuz oldum bak şindi[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Yenerk85, 30 Mayıs 2005 23:56 tarihinde demiş ki:
arkadaşlar ya bu paladin koyunken stunken falan divine shield aciyo sizce bug mı? yoksa olması gereken bişey mi
ben kesinlikle katılmıyorum bu olaya, yani hem dengelere aykırı hem mantıksız, adam şuursuzken nası dua ediyo ya?

Yaradana sığınıyor..[signature][hline]Sakın girmeyinn www.geocities.com/swg_screenshots/no.swf
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Suark, 31 Mayıs 2005 20:00 tarihinde demiş ki:
Ama şu buz kalkanımıdır nedır ona uyuz oldum bak şindi

ice block için 20 talent vermek lazım frost'a
yani fire mageler için hayal (arcane talentlerinden vazgeçecek fire mage var ise degil :p )

10 sn seni koruyor ama o 10sn sende hiç bir şey yapamıyorsun
acil durumlarda falan süper bir spell

herkes frost mage olmadıgından pek etkilemiyor pvp'yi
ki genellikle fire mage takılıyor pvp mageler[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki:
ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..
Sosyal ağlarda paylaş

hıı tamam oh rahatladım.Sokucam kafalarına dotu debuffı oh oh oh[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Yenerk85, 31 Mayıs 2005 01:46 tarihinde demiş ki:
arkadaşlar akıllı hunter fearı attıktan sonra 800+600+400 diye vurur sonra scatter yapar bir 800 daha etti 2600 tabi normal bir hunter agility deposu oldugu icin herhangi bir shotu crit etse 3000-3500, hangi druidde war bu kadar hp?
hayir akilli druid hayvan olmaz hunteri alir o başka ama konumuz hayvan formu

[Bu mesaj Yenerk85 tarafından 31 Mayıs 2005 01:47 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Yenerk85 tarafından 31 Mayıs 2005 01:48 tarihinde değiştirilmiştir]

teorik olarak gayet mümkün, eğer ki hunterımız yeterince mesafe katederse, ve ilk 10 saniye boyunca druidimiz ayı formunda /dance yaparsa, söylediğin kadar kolay gerçekleşir gerçekten de
lakin 2 aydır level 60 druid oynatan ve serverımdaki en iyi hunterlarla (epic bowlusundan epic gunlısına kadar) duel etmiş biri olarak, söyleyeyim ki
"onu yaparım hop o crit bu crit bir scare beast çakıp arkadan iki ok sıkarım topuğuna o druid ölür" kadar kolay olmuyor çünkü druidlerin en anahtar özelliği "survivability"sidir, yani druid mümkün olduğunca hayatta kalarak sizin kaynaklarınızı tüketir, sonra süründürerek öldürür

bir druid olarak caster formunda 3700 civarı ayı formunda ise 5000 civarı hpm var caster gearımla 6000 civarı armorım olduğunu belirtmeden geçmeyeyim
ilk olarak hunterımıza bir adet moonfire bir adet de faerie fire çakarak başladıktan sonra (dead zoneda kalıp moonfire spam yaparız gibi bir öneriyi ciddiye almayıp gülüp geçiyorum, moonfire verdiği hasar-mana cost bakımından oldukça verimsizdir ve sadece en "noob" druidler bu yönteme başvururlar) regrowth+rejuvenation+bear formla devam ediyoruz
bu sırada tabii ki hunterımızın kafasından "lan? vuruyorum vuruyorum rejenere ediyo hakkını bööhühühühüh" gibi düşünceler geçiyordur, doğru talentlarımız varsa, feral charge la anında mesafeyi kapatıp vurmaya başlıyoruz, bu sırada scare beast atacaktır, siz ayı formunda kaçmaya başlarken bir sigara yakıp keyifle beklemeye devam ediyorsunuz, fear bozulduğunda biraz daha yaklaşıp bir feral charge daha atıyoruz ve vurmaya başlıyoruz, wing clip, trap gibi şeylerle beyhude bir arayı açma çabasıyla karşılaşsak bile huntera yaklaşıp vurmaya çalışıyoruz (ve ne kadar güzeldir ki bu çalışma çoğunlukla feral charge sayesinde başarıya dönüşüyor)2-3 kere vursak yeter önemli olan hasar vermek değil rage generate etmek... bu sırada scare beastin cooldownı dolmuş ve size atmaya başlamış olabilir, o yüzden bash çakıp stunlayıp bir iki kere daha vurmak keyifli bir enstantane yaratabilir
yeterince rage generate edince frenzied regeneration a basıp ayı formunda 2000+ hp regenerate ediyoruz 10 saniye kadar bir sürede, bu sırada hunter iflas etmek durumunda oluyor zaten mana konusunda, yine ayı formumuzun armorından yararlanarak biraz daha adamın manasını tüketip hakkımız azaldığı anda elf formuna geri dönüp (veya tauren) nature's swiftness + healing touch koyuyoruz, o da ne? druidin %60-70 den fazla manası ve full hakkı var ken hunterımızın manası yok ve hakkı %60 civarında, artık bundan sonra takılın moonfire mı yaparsınız wrath mi atarsınız /spit mi yaparsınız, adam size vurduğu zaman regrowth+rejuvenation yapıp karşı tarafın "nerf druid" bağırışlarını zevkle izliyoruz mananız biterse eğer ki (çok küçük bir ihtimal) innervate e basıp dolduruyoruz, ve öldürüyoruz.

[Bu mesaj neverhood2 tarafından 31 Mayıs 2005 21:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bende onu dedim zaten yok bear form daki druid e 4-5 atışda 3500dmg veririm yok fear atarım zaten druid in işi biter, son derece palavra laflar. Minimum armoru 5-6k olan birinede 800 crit yani ne diyim lol[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sparkcaster, 31 Mayıs 2005 19:41 tarihinde demiş ki:
bu arada holy shield dediim immun shieldi işte ismini tam bilmiyorum.

gene yanlış.. :-p divine shield ve bütün blessingler (blessing of protection dahil yani physical immunity) de instant cast'dir öyle earth shock ile bozulmaz..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

valla şu ana kadar memnunum, beğenmediğimi söyleyebileceğim tek yönü blessing'lerin aşırı kısa (5 dk) olması. dps hayli düşük ama her çeşit oyunda savunmayı saldırıdan önde tuttuğumdan bana göre hava hoş.. :)

"ooo 15 sn'de öldüremiyorum mobu pala sux" diyenler çok tabii ama bana göre yeterli. ha ama ne isterdim, ille support class olmak yerine çeşitli işe yarayan buildler kurulabilmeliydi. ama genel olarak oyunun sistemini zayıf bulduğumdan çoğu class için geçerli bu. mesela ilk başladığımda kendimizin stat vermediğimizi görünce hayalkırıklığına uğradım, karakteri sırf item bonuslarıyla şekillendirebiliyoruz ve talentlarla gelen spell vs de trainer'dan alınanların yanında çok ufak bir paya sahip..

neyse yani paladini seviyorum ama bu benim zevkime uymasından ötürü yoksa oynanışı daha keyifli görünen sınıflar görüyorum..

ekleme: tabii bir de fantezi karakteri olarak çok düşkünüm, mesela rogue istediği kadar keyifli ya da üstün olsun her açıdan rogue açacağımı hiç sanmam..

ekleme 2: fakat blessinglerin kısalığı dervişi zerdüşt yapar o kadar iğrenç. paladinlerin %95'i bas bas bağırdığı halde community manager utanmadan "battlegrounds'da lifespan çok kısa olacak ondan dolayı fazla mana harcamayacaksınız işte" gibi yüzsüzce ve cahilce bir açıklama yaptı. cehenneme kadar yolu var battlegrounds'un, 10dk yapın bari 3 katı mana tutsa bile..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.

[Bu mesaj Sam tarafından 01 Haziran 2005 06:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 01 Haziran 2005 06:16 tarihinde demiş ki:
Peki sam bisi sorcam sen memnun musun paladan?

işte hedeflediğim olay bu benim 8-) (22mb)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...