Turki Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Bir Türk nasıl olurda allyy char acar anlamıs deılım. Mizacımıza ters bırkere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ne alakesi var?[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 oha be ally açtık diye şimdi de bizi türklükten kovuyolar resmen daha neler diyeceksiniz bilmiyorum.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Bir Türk neden Horde açsın sen onu açıkla ben sana neden Ally açar onu açıklıyım.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 bulşit.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 açar neden açmasın?Benım huzuru rahatı ve efkarı seven bır adam olarak NE lere cok yatkınım.Bir rakıları eksık adamların,one guzellık one manzara one yapılar oyle[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Orta asya türkü kavramına daha yakın horde, tauren tauren gezinip kilim yaparız o değil mevzuda, turki nin mevusu supermiş. Turki sen tutun o balona aynen yorunge ye cık uğraştırma adminleri hadi canım hadi gülüm.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: Cuce, 02 Haziran 2005 00:14 tarihinde demiş ki: Turki sen tutun o balona aynen yorunge ye cık uğraştırma adminleri hadi canım hadi gülüm. :)[signature][hline]Moonlantern.BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 kızma cücecim adam geyik yapmış-sanırım-[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ben utandim bunla ayni realmi paylastigima, ally'a mi gecsem ne yapsam.[signature][hline]otkell lvl60 orc warrior of BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Bende öle umuyorumda[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcimasizKemal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Kardeşim realde insansınız bari oyunda olmayın.Birde bu oyunu bi ally birde horde oynamalısınız darkshirede lvl kasarken hord olup orada kasan insan evlatlarını kesmenın tadını yaşamanızı tavsiye ederim.Bende hem insan var hemde undead.Undead ile uzun süre oynamayı planlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Bunu paraylamı yolladırlar buraya merak etmeye başladım. yok Horde karakterim bununla aynı serverda olmadığı için dua ediyorum :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turki Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 yaw merak ettımde patıcık admınlerı ben olmsam ne yapar yazılarıma sadece onlar cvp yazıyor:) hayır korkuyoruz tartısmaya. Bakın ben olmasam işsiz kalırsınız ona gore. Nasıl olsa ally charlarınızla actıonda yapamıyorsunuz. canınız sıkılır yani.Aaaaa pardon 20 kısı oldugunuzda yapıyorsunuz özür... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 aslında arkadaş haklı türklerin kesinlikle horde olup tauren açmaları lazım orta asya türklerine benziyor yaşam şekilleri lol[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 o zaman al sana yorum, ever horde 'da orklar ve taurenler (aslında sadece taurenler) orta asya türk'lerinin kulturune cok yakın, amma velakın burda yıllarca masa ustu FRP oynamın öküz gibi bi kitle var ve bu adamlar orc da oldu dwarfda oldu sincap da oldu goblinde oldu. Yanı olay sana en yakın karakteri secmek değil, bürünmek istediğin role uygun karakteri secmek.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 bütün horde arkanda yürü be Turki. ama biraz hızlı yürü ally teh zerg tayfası da bizim arkamızda...[signature][hline]msn: [email protected] Sivrisinek Sivri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Ben türk diye ayırmıyorum ama prof. oyuncu her zmn kötüleri seçer kanaatimce.. neden çünkü herzmn kötüler kazanır, iyiler sadece filmlerde kazanabilir :)[signature][hline]Hiçbirşey yok aslında... By Joker... Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 valla ben bir türkün kokuşmuş inekleri kendi milletimle ilişkilendirmesine hayret ediyorum esas, duruş animasyonunda poposunu kaşıyan ırkı niye kendime denk göreyim? :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Dimi cuce yane :=P Yoksam ben gidip Boğa olurmuydum yane :) Hiç bana benzemiyo bir kere :=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Sen BL'de "Turks" guildindeydin değil mi? İşte bundan korkuyorum ama anlatmak zor insanlara..[signature][hline]Ragnaros yells: DIE INSECTS! Shaman casts Frost Shock. Shaman casts Frost Shock. Ragnaros yells: WTF?! NERF! Elonia of Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: Joker, 02 Haziran 2005 00:20 tarihinde demiş ki: Ben türk diye ayırmıyorum ama prof. oyuncu her zmn kötüleri seçer kanaatimce.. neden çünkü herzmn kötüler kazanır, iyiler sadece filmlerde kazanabilir :) horde'a kötü, alliance'a iyi diyen bünye baştan kaybetmiştir zaten.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: Joker, 02 Haziran 2005 00:20 tarihinde demiş ki: Ben türk diye ayırmıyorum ama prof. oyuncu her zmn kötüleri seçer kanaatimce.. neden çünkü herzmn kötüler kazanır, iyiler sadece filmlerde kazanabilir :) Horde=kötü??? Vay be wc üzerine yazılan tüm kitaplar yalanmış! :P[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE|(Retired) [Bu mesaj codmaster tarafından 02 Haziran 2005 00:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Turki çok luzumsuz konusuyoşun kardeş.Yaşından da şüphe etmeye başlıyorum 0 -6 mı bu cocuk diye düşündürmeye başladın beni.[signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım .. diappare : saçlarınımı toplıcaksın.. ? eternal : o_O ?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vinas Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: Gangren, 02 Haziran 2005 00:21 tarihinde demiş ki: Sen BL'de "Turks" guildindeydin değil mi? İşte bundan korkuyorum ama anlatmak zor insanlara.. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar