Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Horde olmayan Türk olabilirmi?

Turki

Öne çıkan mesajlar

açar neden açmasın?Benım huzuru rahatı ve efkarı seven bır adam olarak NE lere cok yatkınım.Bir rakıları eksık adamların,one guzellık one manzara one yapılar oyle[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

kızma cücecim adam geyik yapmış-sanırım-[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

yaw merak ettımde patıcık admınlerı ben olmsam ne yapar yazılarıma sadece onlar cvp yazıyor:) hayır korkuyoruz tartısmaya. Bakın ben olmasam işsiz kalırsınız ona gore. Nasıl olsa ally charlarınızla actıonda yapamıyorsunuz. canınız sıkılır yani.Aaaaa pardon 20 kısı oldugunuzda yapıyorsunuz özür...
Sosyal ağlarda paylaş

aslında arkadaş haklı
türklerin kesinlikle horde olup tauren açmaları lazım
orta asya türklerine benziyor yaşam şekilleri

lol[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki:
ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..
Sosyal ağlarda paylaş

o zaman al sana yorum, ever horde 'da orklar ve taurenler (aslında sadece taurenler) orta asya türk'lerinin kulturune cok yakın, amma velakın burda yıllarca masa ustu FRP oynamın öküz gibi bi kitle var ve bu adamlar orc da oldu dwarfda oldu sincap da oldu goblinde oldu.

Yanı olay sana en yakın karakteri secmek değil, bürünmek istediğin role uygun karakteri secmek.[signature][hline]
Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben bir türkün kokuşmuş inekleri kendi milletimle ilişkilendirmesine hayret ediyorum esas, duruş animasyonunda poposunu kaşıyan ırkı niye kendime denk göreyim? :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Joker, 02 Haziran 2005 00:20 tarihinde demiş ki:
Ben türk diye ayırmıyorum ama prof. oyuncu her zmn kötüleri seçer kanaatimce..
neden çünkü herzmn kötüler kazanır,
iyiler sadece filmlerde kazanabilir :)

horde'a kötü, alliance'a iyi diyen bünye baştan kaybetmiştir zaten.[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Joker, 02 Haziran 2005 00:20 tarihinde demiş ki:
Ben türk diye ayırmıyorum ama prof. oyuncu her zmn kötüleri seçer kanaatimce..
neden çünkü herzmn kötüler kazanır,
iyiler sadece filmlerde kazanabilir :)

Horde=kötü???

Vay be wc üzerine yazılan tüm kitaplar yalanmış! :P[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired)
Forgon,the space orc |EVE|(Retired)

[Bu mesaj codmaster tarafından 02 Haziran 2005 00:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...