HasMez Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 yahu o mod3m denen adamı niye dinliyorsunuz be kardeşim bi yetkisi yok bişeyi yok dıbırından konuşuyor.[signature][hline]Diez: Kalgeldi lvl 1x sin
KaKsi Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Fatih beni bi arada şu avukat olayını konuşalım bi zahmet...[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. [Bu mesaj üzerinde fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmeye teşebbüs edilmiştir.. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır. Arada bir gaz kaçırmaktadır. Ammawelakin taş gibin ayaktadır.]
HasMez Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 burdan dava açamazsınız ki? açabilir misiniz?[signature][hline]Diez: Kalgeldi lvl 1x sin
xcharm Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 aLAyinin .. ..[signature][hline]Name : xCharm Server: Ares Clan :w00tabulous Lvl :6x
TRibula Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 la ırc ıçın ıp m banlandı aq bole olayın ya ırc a da gıremıom yazanları goremıom hay ben bole ışın ya...[signature][hline]Nick: _TRibula_ Clan: The_Others LvL: 57 sin Server: Ares
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: KaKsi, 30 Mayıs 2005 15:38 tarihinde demiş ki: Bnun tek bir çözüm yolu var. Burda bir ırkçılık söz konusu, bir kapmanya başlatıp seri bir şekilde harekete geçmeliyiz... ırkçılığı belgeleyebiliyosak insan hakları mahkemesine gidemezmiyiz (dalga geçmeyin mahkemeler hakkında hiç bi bilgim yok)[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 4x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:Academy National Point: 1xxx Server: Ares
Wise Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 PUFFFFFFF UYUZ HERIFLER YAPACAGINIZ İŞİ SİZİN. BU KS CILERIN DUPE CILERIN HİLECILERIN ALLAH BELASINI VERSIN... BU KADAR MI OLUR YA...[signature][hline]Name : .... Server : Ares Clan : TOWN Rogue :D
TRibula Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 ırkçılığı belgeleyemzsın[signature][hline]Nick: _TRibula_ Clan: The_Others LvL: 57 sin Server: Ares
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 :([signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 4x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:Academy National Point: 1xxx Server: Ares
Fightrance Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 abiler ben her türlü saldırıya geçiyorum. tanıdığım herkezi saldırıya başlamaları için hazırlanmalarını söyleyeceğim. Eğer sizde desteklerseniz bu projeyi şu anda 2 site hazır. geniusturks.com internetinkaranlikyuzu.com bunlar yakın dostlarım olmakla beraber birden çok atakda yapmışızdır yine yaparız. türklerle baş edebileceklerini zannediyorlar ama yanılıyorlar. Premium accountun parasını falanda istemiyorum. biz oynayamıyorsak onlar hiç oynayamacaklar. bütün gün türklere küfür edip durdular forumlarında ve forumları kapandı? sizce sebebi neydi kapanmasının? bir düşünün. ama artık suyunu kaçırdılar. Turkish power is coming![signature][hline]LvL: 50 ye yakın :P Char: Rogue - Archery Ekipmanlar: İron Crossbow +7/70, Chitin Set:+6/10 yani anlıcanız bi pok diilim daa. Sadece Üye Ol 25$ Kazan! Sonunda işe yarar birşey yaptımya artık exp kaybetsemde gam yemem :)
_Jack__William_ Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: rockncoke, 30 Mayıs 2005 15:53 tarihinde demiş ki: said: KaKsi, 30 Mayıs 2005 15:38 tarihinde demiş ki: Bnun tek bir çözüm yolu var. Burda bir ırkçılık söz konusu, bir kapmanya başlatıp seri bir şekilde harekete geçmeliyiz... ırkçılığı belgeleyebiliyosak insan hakları mahkemesine gidemezmiyiz (dalga geçmeyin mahkemeler hakkında hiç bi bilgim yok) abi ırkçılığı belgelemek zor olabilir fakat bu yaptıkları hala yasal deil... anlaşmalarında böyle bir olay varmı... bi iki kendini bilmez birşeyler yaptı diye bütün ip aralığını banlamak.... bence bu yasal olmamalı!!!
HasMez Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 burdan türk hackerlara sesleniyorum bu türklere yapılan terbiyesizligi yanlarına bırakmayın. sitesini dbsini neyi var neyi yoksa mahfedin. duper,kser dedikleri yetmiyor bide türklere o kadar laf ediyorlar hep sorunu kendimizde arıyoruz ama bir yere kadar. türklere bu kadar hakaret edilen ve edilmesine izin verilen bir yerde oynamam ben. bizimde bi midemiz var insanız sonuçta.[signature][hline]Diez: Kalgeldi lvl 1x sin
KaSiMPaTi_1 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Ben malboro'ya katılıyorum bu iş burda bitmez yanlışlıkla bile olsa bu duruma kimse türkleri dusuremez eger bildginiz hacker yada bu bahsedilen bayrak olayındaki şeyleri yapanlar varsa bende irtibata geçilmesi ve bunun hesabının sorulması lazım bizler millet olarak ezik degiliz...............
KaKsi Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Bende aynı şeyi düşündüm zaten bunun adı ırkçılık olur. Katti ve kesin suretle türk ip lerinin tamamını banlayamazlar. Charları banlamak varken yada dupe yapılamadığını ileri sürdükleri KE versiyonu varken böyle bir şeyi yapmaları demek "Ben ırkçıyım kardeşim s...tirin gidin" demek olur. Bunu da insan hakları mahkemesi yargılar... ben bu iş için kafadan 20 tane iyi avukat getirebilirim :) herkes bildiği tanıdığı iyi avukatları toplasa bu konuda avukatlardan oluşan bir konsorsiyum oluşturulur ve ciddi bir kampanya destekli bu iş kısa sürede hallolur. Ha bu arada ip banı kaldırırlar fakat bu davaya etki etmez. Çünkü 2 günlüğüne bile olsan bir tür insanlık suçu insan hakları ihlali ortadadır.[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. [Bu mesaj üzerinde fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmeye teşebbüs edilmiştir.. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır. Arada bir gaz kaçırmaktadır. Ammawelakin taş gibin ayaktadır.]
malboro_man Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 efet abi haklısın böyle bir ırkcılığın yapıldığı bu oyunda daha fazla durmak hata ama ben charı kasmak için okdar vakit harcadım allahtan ip ban yaptılar şimdi tezi yazıom :D
TRibula Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 ben oyundayım ama ne işe yarar kı sız yoksunuz ve bu kdr laf olduğu gıbı kalmamalı tukurulenn yedırılmesı lzm[signature][hline]Nick: _TRibula_ Clan: The_Others LvL: 57 sin Server: Ares
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 ben az önce exit'e bastım ve çıktım ip banlar açılana kadar ve türklerde özür dilenene kadar girmeyide düşünmüyorum yanlarınada kalmayacak bu yaptıkları..[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 4x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:Academy National Point: 1xxx Server: Ares
Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 10 dakika kadar önce noter huzurunda avukatıma gereken yetkiyi veren belgeyi imzaladım. Ödediğim ücretin karşılığı kasti ve bilerek kesildiği için maddi tazminat davası açacak avukat.. Hayırlı uğurlu olsun... İlk dava benden umarım devamı gelir...[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Ares ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP (by CursetH)
HasMez Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 yok mu lan işin piri bi hacker fln indirelim bütün serverları. yalnız başta napıcagımı söyleyin.[signature][hline]Diez: Kalgeldi lvl 1x sin
malboro_man Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 aradaşlar bu sitedeki arkadaşlar çok duyarlılar hele böyle bi konuda inanın çok yardımları olacaktır yalnız böle bi işe kalkıştığımız zaman adamların serverı tekrar açacakları warsada açmazlar ammavelakin bu onlara çok ii bi ders olur mesela site haclense ve bütün charlar silinse çok mükemmel olur bence benim lvl 70 charım bile olsa sırf bu i..ne liğe cvb verebilme için vaz geçerdim:D:D:D:D:D:D
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 bi www.cyber-warrior.org vardı bu Türk karşıtı siteleri vs halleden oraya bakalım[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 4x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:Academy National Point: 1xxx Server: Ares
Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 pfil ve DRT_TwistedLady i elinde wood staff ve üzerinde npc den alınmış cottonlarla görmek istiyorum :hrr::hrr:[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Ares ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP (by CursetH)
xcharm Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Herkez Avukata ko$sun herkez AİHM'e qidsin beLki bi coqum oLur[signature][hline]Name : xCharm Server: Ares Clan :w00tabulous Lvl :6x
Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 vendordan alınmış cotton giysin[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Ares ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP (by CursetH)
Öne çıkan mesajlar