AthleT Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: jarjar, 27 Mayıs 2005 22:52 tarihinde demiş ki: afferin afferin öss girince görürsün patiyi avensis i sen hayat kaydırır böle uo fln ehue =) babam gibi konuştun[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Razu, 24 Mayıs 2005 20:33 tarihinde demiş ki: Resmin en sağındaki yapı bakıldıgında penise benziyor.Değiştirilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felixxx Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 başka ne kadar forum sitesi varsa tek tek uğradım...hatta paticikten soğumaya başlamıştım am kıvılcım aleve döndü yine[signature][hline]Çifte Kavrulmuş Standart, ShockHaber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 www.inflames-tr.net de küçük bi paticik ekibi kurduk,başka da bişi yapmadım :D[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastTouch Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ya paso baska forum siteleriyle fln ugrastm =) yok anadolurock garaj fln 20 tane siteye uye oldum =)))) sırf forum icin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ·manitamla çok kötü tartışmalar ,ayrılmalar yaşadım şu an toparlanmış biçimde. ·ekşisözlük'te aziz yıldırım'a saygısızlık yapan bir densize yerinin medrano sirki oldugunu söyledim çaylak moduna alındım ardından şekil yazılarım dolayısı ile şu şekilde bir mail aldım ve tekrar yazar oldum.. ancak yine bir aziz yıldırım vakasında yine sabrım taşınca bu sefer ordan banlandım. adamlar kaybetti. ·600M lik alışveriş yaptım 1 ay içinde. Nasıl ödücem laan :([signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiaeG3NK-Ster[Bu mesaj fordcus tarafından 29 Mayıs 2005 22:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Hayata küsüp, amacımı kaybetmiştim. Sonu gelmeyen geceler boyunca sokaklarda sürünüp beni adeta öksüz bırakan paticik müessesine sövmüştüm. Şimdi geri döndüler, allah razı ola... (Allah kafayı üşüttü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 firefox' a geçtim memnunum sozluğe takıldım öle geçti zaman zaman zaman paticik'e baktım bi ara ümidi kestim ama yinede kontrol ettim sonunda geri saymaya başladı öle oldu[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 bookmarkta paticik'in yerini korudum hiç silmedim =P hergün tıkladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Öteki forumlara girdim ben. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 her gun tikladiysan dun acildigimizda nerdeydin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 hoplayanmanda da takıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 hahaha cok ozledim ben patiyi ya! serdaaaar!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 dün içmeye gitmiştim bugun eve geldiğim an paticiğe girdiğim andır. hem dün girdim ben 03.00a.m. civarında.açık deildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Valla pek eskikliğini hissetmedim. Açıkçası başta hani nette yapacak bir şey olmadığında arada bi olsa iyi olurdu dedim ama.. Alışıyo insan. Bolca şey vardı zaten önümde yapacak ders olsun tatil olsun spor olsun... Oldukça yoğun ve yorgun bir dönemdi diyebilirim. Bir de dün açıldığını karpuz'a söyledim. En son kendini kaybetmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 yemek yedim, uyudum, tırnaklarımı kestim, üniversite kazandım, boy attım, aşk acısı çektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Baslik acilmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 manda vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 hopladik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Üniversiteyi kazandım, hoplayanmanda'da bol bol hopladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 finalle kazandik biz. ankaraya tasindim, universiteye basladim bol bol hopladim, wow da karakter kastim, ucan mountum var, mutluyum huzurluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Isvec, Uppsala Universitesi'ne geldim 6 ayligina. Yazin 2.5 ay staj icin Harvard'dan kabul aldim. Ve hizla potansiyel akademik kariyerimi sonduruyorum Isvec'te. Hoplayanmanda'daydim. Lost, Heroes, Friends, How I Met Your Mother, Prison Break, Nip Tuck, Coupling, O.C., Rome izledim, Battlestar Galactica'ya basladim. WoW'u biraktim. DOTA yuksek lisansi yaptim, ilk firsatta 2. adeks'in intikamini alicam. [ Mesaj 15 February 2007, Thursday - 16:54 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 üniversiteli oldum, hopladım, AIESECe başladım, sahneye geri döndüm, bol bol da dottum(k). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 çok şey yaptım valla say say bitmez şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 üni bitti ya:S ultimatr açıldığında girdiğimizde lisedeydik yav. teeeeey tey ne çabuk geçio zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 hoplayanmanda'daydım. gitar çalıştım. ders çalıştım. öss derdim bu sene bitiyor inşallah. paticiğin sitesine belki girerim diye denedim arada. last fm de paticik grubuna paticik niye açılmıyor diye ağlak ağlak yazılar yazdım (: ankarada yaşadım bi süre. kulağımı deldirdim. iki tane sola. metalcilikten elimi ayağımı çekmeye başladım. pink floyd, led zeppelin dinliyorum bayağıdır (: süperler. 70 lerin büyüsündeyim. satrançla ilgili öküz bi kitap okudum. satranç oynamaya başladım sürekli. yemek yapmaya olan daimi merakımı ilgimi cevapsız bırakmadım. yemek yapmayı öğrenmeye başladım. (: pilav yapmayı öğrendim henüz sadece d: edebiyata merakım arttı. k dergisinin devamlı okuruyum. bi sürü kitap okuyorum ayrıca eheh. 7 kilo aldım. oburlaşıtım (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar