Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 said: bLaQ, 03 June 2003 20:15 tarihinde demiş ki: said: Mephisto_, 03 June 2003 20:11 tarihinde demiş ki: nouma'nın osmanlı tokadı attığını gördüm nouma'nın taffarel'i öldürmeye teşebbüs ettiğini gördüm nouma'nın oyuna girdikten sonra 5 dakika içinde 2 sarıdan kırmızı kart aldığını gördüm nouma'nın..... vs.[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Nouma'nın yarı boyundaki Munch'e delikanlılık yapan O.Ç bi ingiliz'e yapıştırdığı tokatı gördüm. Nouma'nın boynu kırılması pahasına uçup attığı kafa golünü gördüm. Nouma'nın kendisine "Zenci Arkadaş" diye hitap eden bi hakem bozuntusundan gördüğü haksız 2 sarı kartı gördüm. Nouma size çinkoyu da çekiyodu sende onu görcektin :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- çirkeflik maç kazanma hırsı için azimle mücadele edenlere takılacak sıfat değildir nouma hırslıdır ama çifkeflikte yapar hakan ünsal rivaldoya attıgı topta maçı kazanma hırsından dolayı adamın yaptıgı çirkeflik üstüne sinirleniyor ve kendini tutamıyor bunun tanımlaması budur ama sen gidip durduk yere rakib bişi yapmadıgı hadle rol kesip hakemi kandırırsan buna çirkeflik denir arif cok yapardı zamanında mesela veya hakem görmezken topsuz alanda rakibe pislik yapanlarda oluyor bunlarda çirkef nouma ya zenci arkadaş dedi ise hakem sizde hepimiz zenciyiz demiyormusunuz şimdi? mesela nukemin imzası... madem zenci beyaz kardeş eşit farkı yok ozm neden zenciyiz diye vurguluyosunuz yane rakip veya elalem deyince ırkcılık siz deince kardeşlik dostluk gülünç?[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net DynamicK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 hms bölemiydi :) ozm sorun yok ama onun dışıdna sölediklerim aynen geçerli :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net DynamicK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CreepHead Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Bülent korkmaz.. köpek vedat hagi. ögün temizkanoğlu. Cafer(trabzonda galiba şimdi) Ercan-Samsunspor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 said: CreepHead, 05 June 2003 22:10 tarihinde demiş ki: Bülent korkmaz.. köpek vedat hagi. ögün temizkanoğlu. Cafer(trabzonda galiba şimdi) Ercan-Samsunspor Harbiden Köpek Yane :-)[hline]Camelot Knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 lol bizim sınıfta bi kız var bu köpek vedata aşık zheahuehu[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 said: kermit_frog, 06 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: lol bizim sınıfta bi kız var bu köpek vedata aşık zheahuehu[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Forumu göster Vazgeçer !!![hline]Camelot Knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rogman Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 nukem takıl kafana göre..Benim mesajları edit lemeye devam et. yok ben lamerim fln phapuh.. bjk li moderatör le bjk-gs muhabbeti yaparsan olacaı budur.. sözünün yetmedii yerde,rütbe konusur mantıı u sux direk[hline]He who commands the future commands the past He commands the past conquers the future.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siegfried Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 fatih akyel serhat zago bulent korkmaz (Galatasaray'lı olmama ragmen..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ernest Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 tabiki bulent korkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Bulent Korkmaz Ilhan Mansiz Vedat Mondragon Ali Eren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 abi ilhan mansız'ı eklemeyin şu listeye ya o agresif çirkef deil alla alla ayrımını yapın şunun yane[hline]Sir Gawain The Green Knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 bana gore cirkef imansiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 said: Gawain, 10 June 2003 14:59 tarihinde demiş ki: abi ilhan mansız'ı eklemeyin şu listeye ya o agresif çirkef deil alla alla ayrımını yapın şunun yane[hline]Sir Gawain The Green Knight Agresiflik zaten çirkefliği getirir.[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50) Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 44) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Ya hagiye çirkef dediniz tamam hırslıydı falan Umit karan volkan naptı mondragon naptı şampiyonluk gitti diye bi anlık gazla kavga cıkardılar daha once bi pislikleri varmıydı kavga cıktıgı zaman rustu veya başka kaleci kavgaya gelmıomu direk monragonda gelıo çirkefmi oluo direk[hline]Façiku Afikiki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NohGye Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Fatih[hline]" Love Is Nothing Without Fucking " ICQ : 820195 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 said: Diablo, 10 June 2003 16:42 tarihinde demiş ki: Ya hagiye çirkef dediniz tamam hırslıydı falan Umit karan volkan naptı mondragon naptı şampiyonluk gitti diye bi anlık gazla kavga cıkardılar daha once bi pislikleri varmıydı kavga cıktıgı zaman rustu veya başka kaleci kavgaya gelmıomu direk monragonda gelıo çirkefmi oluo direk[hline]Façiku Afikiki? mondragon en yapmadıkı,cırkefın onde gıdenı[hline]:utaniem: Simofle :utaniem: -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Yok mondragon ekşın mane benzedigi için size çirkefmiş gibi gelıo[hline]Façiku Afikiki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Allaha aşkına söylermisiniz. Olay ortasahada oluyor en ufak faulde mondragon depar atıyor 50-60 m koşuyor adam be. Hangi kaleci ne için koşar buraya? Hadi yatıştırsın diyelim yatıştırmaktan başka herşeyi yapıyor. Ümit Karan ve Volkan zaten herşeyleri belli. Her mağlubiyette aynı tavır aynı tarz. Hadi Ümit Karan belli bir noktaya gelmiş. Volkan genç futbolcu yeni parladı böyle bir oyuncuya hiç yakışmaz.[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Bülent Korkmaz,Fatih Akyel,Ali Eren(bu adam çirkef değil ama agresif),mondragon,hasan şaş(sadece hakemlere).[hline]Every girl that I f*ck tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 ümit karan'ında, volkan'ında tek kırmızı kartı var bütün sezon vede sırf beşiktaş maçındaki olaylarla adamlara çirkef damgası basmışınız şampiyonluk gidiyor, sinirler gerilmiş, beşiktaşlının teki orda ufak bir şey söylese kıvılcımı aleve dönüştürür, eh olmuş birşey, çıkmış olay, görmüşler cezalarını 1 olaya mı çirkef olurmuş insan ?[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 volkanı geçelim ümit karan kesinlikle ama kesinlikle çirkef bence ![hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki: erkek adam dediğin ağır olur ! kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki: ben 52 kiloyum ağırmıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 said: Mephisto_, 11 June 2003 21:58 tarihinde demiş ki: ümit karan'ında, volkan'ında tek kırmızı kartı var bütün sezon vede sırf beşiktaş maçındaki olaylarla adamlara çirkef damgası basmışınız şampiyonluk gidiyor, sinirler gerilmiş, beşiktaşlının teki orda ufak bir şey söylese kıvılcımı aleve dönüştürür, eh olmuş birşey, çıkmış olay, görmüşler cezalarını 1 olaya mı çirkef olurmuş insan ?[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz neden Ergün gibi bir futbolcunun öyle bir hareketi yok çünkü daha önce hiç yapmadıki bu iş yok bir sefer yaptı cezasını gördü gibi kelimelerle olsaydı ohoohoho işimiz vardı yane dimi şimdi dünkü çocuk volkan sana ne oluyo ya kimsin sen iki günde triplere girmiş ona buna çamur atıyo ben bu işten bişi annamadım yane[hline]Sir Gawain The Green Knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-NaMeLeSs- Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Ergun dısında butun 6alatasaray oyuncuları ve besiktastan Zago Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 ümit karanı severdim açıkçası ona gelene kadar birsürü çirkef sayılır ama tvye çıkıp ben gol attıkça orgazm oluyorum dedikten birkaç hafta sonra nouma bunu yapmamalıydı ailemle izliyorum ayıptır demesi bitirdi olayı. çirkef midir bilmiyorum dediğim gibi ona kadar çok kişi var ama kişilik olarak orda bitmişti benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Arif mükemmel tiyatro yetenegi ile penaltı yaptırma özelligine sahip olan ender tiplerden[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar