DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2026 Yillar sonra bir haftaligina ugramak istiyorum. Asil amac buyukleri iki gunlugune ziyaret etmek geri kalan gunlerde de kafa dinleyecek guzel bir yerlere gitmek. Kelebekler vadisi yakinlarinda. En son kabak vadisine indigimizde yol falan yoktu bildigin patikadan inmistik. Olimpos falan suyu ciktiktan sonra hosume gitmisti bayagi. Simdilerde nasil, deger mi? Oyle dimtis dimtis ortama mi donustu yoksa diger yerler gibi? Yoksa Datca falan mi bakmak lazim? Baska yer tavsiyesi varsa da olur. Takilan kalabalik ve mekan sahiplerinin duzgun insanlar olmasi da onemli.
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2026 (düzenlendi) Oyle bir yer kalmadi sanirim. Ben Turkiye’de nereye tatile gidecegimi bilmiyorum artik. Mayıs 29, 2026 deadwoll tarafından düzenlendi
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2026 Hanım ısrar etmese hayatta yazlık dışında bir yere gitmem, her gittiğim yerde öpülüyor olma hissiyatından ve sürekli içki yemek muhabbetinden dolayı denizden keyif alamıyorum. Otel dışında bir tatil planı yaptığımızda da sürekli sıcağın altında plaj arama eşya taşıma leş gibi tesislerde yemek tuvalet falan düşündükçe fenalık basıyor.
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2026 Bodrum'a git, Kos'a geçersin feribotla güzel oluyor.
Öne çıkan mesajlar