DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2026 Yillar sonra bir haftaligina ugramak istiyorum. Asil amac buyukleri iki gunlugune ziyaret etmek geri kalan gunlerde de kafa dinleyecek guzel bir yerlere gitmek. Kelebekler vadisi yakinlarinda. En son kabak vadisine indigimizde yol falan yoktu bildigin patikadan inmistik. Olimpos falan suyu ciktiktan sonra hosume gitmisti bayagi. Simdilerde nasil, deger mi? Oyle dimtis dimtis ortama mi donustu yoksa diger yerler gibi? Yoksa Datca falan mi bakmak lazim? Baska yer tavsiyesi varsa da olur. Takilan kalabalik ve mekan sahiplerinin duzgun insanlar olmasi da onemli.
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2026 (düzenlendi) Oyle bir yer kalmadi sanirim. Ben Turkiye’de nereye tatile gidecegimi bilmiyorum artik. Mayıs 29, 2026 deadwoll tarafından düzenlendi
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2026 Hanım ısrar etmese hayatta yazlık dışında bir yere gitmem, her gittiğim yerde öpülüyor olma hissiyatından ve sürekli içki yemek muhabbetinden dolayı denizden keyif alamıyorum. Otel dışında bir tatil planı yaptığımızda da sürekli sıcağın altında plaj arama eşya taşıma leş gibi tesislerde yemek tuvalet falan düşündükçe fenalık basıyor.
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2026 Bodrum'a git, Kos'a geçersin feribotla güzel oluyor.
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2026 Haha en son geldigimizde bodrum ve kos yapmistik gerci kos biraz rastgele olmustu tesaduf.
cacodemon Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2026 Bizim plan önce Datça. İlk defa gideceğiz, hayırlısı bakalım. Geçen sene Midilli yapmıştık, çok tatlı plajları var. Özellikle Plomari plajları (Isidoros) favorimiz oldu. Yakın ada düşünüyorsanız deneyebilirsiniz. Kelebekler vadisine 2006 da gitmiştim, tekne ile ulaşım vardı. Yol olmadığı için çok değiştiğini sanmıyorum.
fresia Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2026 eylül'ün 1. haftasından itibaren hem hava daha az bunaltıcı hem denizler daha sıcak hem de kalabalık az, fiyatlar da düşmeye başlıyor nereye gitsen mutlu eder zaten batı ve güney cephede datça ve kaş ölüdeniz, kuşadası milli park bilinmeyen bir yer kalmadı
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2026 kos +1 bodrum ve ege ile ilgili en iyi seyler var ama avrupa fiyatlar iyi, akraba vs gormek icin tek feribot. 2 senedir kos a gidiyorum ben, isverenim serefsiz olmayip senelik iznimi onaylasaydi su anda kostaydim bu satirlari yazarken. alman tatil koyu buldum birtane, akdeniz ama alman dsiplini. bagiran cocuk yok, calisanlarda alismis alman teyzelerle ugrasmaya akdeniz uyusuklugu yok hizmette. bole tatili is gibi yapan bir millet, 7de plaja havlu birakilicak, 7:30 kahvalti icin hizaya girilicek, 12 oglen yemegi vs yakinlardada cok fazla hersey dahil tatil koyu var, paletlerimi, kucuk su gecirmeyen yuzen cantami alip suya atliodum, bir sonraki tatil koyune kadar yuzuyordum. orada hersey dahilde beslenip bir sonraki tatil koyune yuzup guneslenip geri donuyorum bole bunlari yazarken ne kadar yoruldugumu ve adalara yerlesmek istedigimi farkettim bu arada lol
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2026 tatilde almanlarla birlikte olmak mi daha kotu, turklerle mi emin olamadim bir an. hirvatistanda bir arkadasim "tr'de tatile nereye gideyim?" diye sordu. kadin tikky kafa ama. dedim ben gitmiyorum ki, ne bileyim.. makarska-split arasi kimsenin olmadigi bir plaj bulup denize giriyoruz biz... bi suru de ada var. ne diye tr'ye gideyim? ne diye tr'ye gideceksin? alanya falan cok guzel bisiler diyordu ama konusmanin devaminda sahsim dikkate alip dinleyemedi kadini. nargileci, galerici tayfa ile falan. bilemedim simdi. malatya guzeldir deseydim keske.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2026 tr'de tatil için artık gerçekten ince eleyip sık dokumak lazım deniz, doğa ve sakinlik cittaslow için; Assos (deniz geç ısınır o yüzden eylül ekim zamanı keyifli) İzmir - Karaburun, Foça, Bademli Datça - Palamutbükü Marmaris - Söğüt, Bozburun Antalya- Çıralı Kuzey ege için Gökçeaada (eylül, ekim keyifli buralarda) bunların hepsinde deniz müthiş her zaman sakin en yoğun olduğu zaman bile kalabalık rahatsızlık vermiyor. Çok fazla koy var sakin yerler bulunabiliyor. public tatillerde gidilmeyecek ancak her daim güzel olan yerler; ayvalık- cunda Kaş Olimpos, Adrasan Bozcaada (bence artık aşırı pahalı) güzel bir otel bulup kendine kaliteli bir rehber çıkarıp yeme içme eğlence ve şehir yaşamından da kopmayayım dersen Bodrum alternatifsiz bir yer. ben sarostan çıralı'ya kadar her bölgeye aşığım ya. Yunanistan'da da thassos, kos, sakız, samos, rodos, midilli'de tatil yaptım. Samos en güzeliydi TR'de tabii her yer ama her yer tesis. Haliyle denize girmek için kişi başı 1000 tl üzeri giriş bedeli var en az. Geçen gün karaburun'da mordoğan'da izmir'e dönmeden hadi bir yere oturalım dedik. Yeni açılmış bir beach girişe 750 tl verdik. Bangır bangır saçma salak müzikler maalesef 3-4 saat geçirmek zorunda kaldım. Deniz güzeldi ama işte benim tatil anlayışıma uymuyor. Palamutbükü öyle mi? Otelinden 2 adım sonra denizdesin gir çık istersen marketten içki al otur sonra bademli levrek ye devam. 2 1
Gizli Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2026 Geçen kafa dinlemek için tatile gittim müptezel tayfa gelip diskoya çevirdi ortalığı abv
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2026 Kos benim icin yapilmis valla, iner inmez bisiklet kiraliyorum. sepete bir havlu, bir kitap, gunes kremi bir tanede termosa buz gibi su. kiyi seridinden kaptiriyorum iste, plaj plaj gidiyorum sabit biryerde kalmiosam (tigakide hristo abimin plajini kesfettim tuz golu ustu, tesis yok, bos dogal alan tertemiz ve sessiz), ne satasan var, ne sarkintilik yapan var kendi basima kafayi cekip dinlebilmek sahane idi Spoiler Alıntı tatilde almanlarla birlikte olmak mi daha kotu, turklerle mi emin olamadim bir an. abi brexit olmasa dingiliz tema parkinda yasamaya mahkum olan bir sehirin sakini olarak japonlari saymaz isek en high tier turist alman turist bu dunyada. japon turisti zaten avrupada plaj turizminde gormezsin. otizm mi alman mi geyigini gecersek, paylasimli traitler yuzunden zarar vermez yani. sensory stimuli sorunun varsa, cocuk bagirtisina gelemiosan filan almanla tatil yapcan, cocuklari makina gibi direk lol yemek desek patates snitzel verince mutlu olan millet (otizm), yemek seciosan, cok yagli, baharatli yemege gelemiosan en guzeli almana hizmet eden yerler gene. buna karsilik kos un sehir merkezi dejenere brit ve afedersiniz dutch dolu. buradan british vatansever Nigel Faraş kardesime saygi ve sukranlarimi sunuyorum bu sorunu sevgili vatanim, serhat sehri guzel amsterdamim icin cozdugunden dolayi. artik ipini koparan haftasonu gelip donunu cikarip trafik isigini yalayip kanala ziplamio. BREXIT MEANS BREXIT 1 1
df Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2026 ben tr'de gideceksem genelde kaş a gidiyorum. yemek kalitesi en iyi olan yerlerden birisi kaş. apartlar da baya fiyat performans olarak iyi. genelde denize girmek için beach e para veriliyor ama oteller ile apart arasındaki fiyat farkı beach in 10 katı resmen. yemek ve denize para verince bile toplam fiyat büyük otellerin yarısı oluyor. ki yemek daha kaliteli olmuş oluyor.
Gizli Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2026 Denize girmek anayasal hakkım diyip beach'te kavga çıkarmayan da ne bileyim
df Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2026 eşit şekilde olmalı hepsi tabiki. tercih hakkı olmalı insanların. sabah sadece bi girip çıkayım dediğinde yarımadada halk plajı vs baya ücretsiz ve güzel alternatif bu arada kaşta. ama gün boyu takılacaksam ben orta seviye beach leri tercih ederim her türlü. düzgün şezlong/şemsiye, biraz atıştırmalık, wc/kabin vs gibi hizmetler olmayınca benim için o güneş altı işkence gibi bir yer olur.
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2026 Ne yazık ki potansiyel kazıklanacak beyaz yakalı olarak her sene herşey dahil konseptine gidiyorum. Acıyorum verdiğim paralara ama çocuklu olunca biraz mecbur kalıyorum. Dar ruhlu biri olduğum için otele girip aracın anahtarını verip çıkışta da aracıma binip gitmek işime geliyor. Hanım çocuklar da çok rahat azcık konforsuz ortama gelmiyorlar; yoksa alternatif karavan, çadır vs eğlenceli hem de ekonomik görünüyor. Belki çocuklar büyüyünce benim de ruhum kaldırırsa denerim.
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2026 Basligi okurken 5 yildir denize girmedigim geldi aklima. Ne zaman deniz tatili planlayacak olsam moralim bozuluyor, cozumsuzluk loopuna giriyorum.
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2026 büyüklerini gör 2 gün sonra ülkeyi terket kos mos 1
Öne çıkan mesajlar