Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo IV: Lord of Hatred

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

La bende ilk expansion var (almaz olaydım) neden ilk expansion nu,ikinci expansion ile bedava veriyorsun fiyatı standart paket icin 1500 lira yapıyorsun? İlk expansion nu olanlar ne yapsın? 

Mesaj tarihi:

paladin aura farming op isekai mc olmuş ya. yürürken aynı ekrana giren şeyler kendi kendine ölüyor, sandığa bolt atıyorum, sekip ekranları diğer herşeyi öldürüyor. world event ortasına geçip cons + purify + invisible cecil uydu ışını basıyorum, event temizleniyor mastery ile. sadece böyle bakıp poz kesmek kafi.

• Haha 1
Mesaj tarihi:
Frostbite, 12.12.2025 14:45 tarihinde dedi ki:

La bende ilk expansion var (almaz olaydım) neden ilk expansion nu,ikinci expansion ile bedava veriyorsun fiyatı standart paket icin 1500 lira yapıyorsun? İlk expansion nu olanlar ne yapsın? 

o expansion çıktıktan beri sürekli o expansion'u oynayabilme fırsatı ve pre-order / deluxe / ultimate alınca gelen özel itemların şu anki ek paketle elde edilemeyeceği gibi kısımlar için olabilir mi mesela?

Mesaj tarihi:

Reddit'te hem Diablo hem poe sayfalarini takip ediyorum. Poe belki çok daha popüler şu an ama herkes şikayetçi oyundan genel olarak. Diablo daha az popüler ama herkes çok mutlu oyundan. Poe kadar derin değil oyun asla ama baya eğlenceli şu an. 

• Yeni Oluştur...