Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2m civarı 0 araç tavsiyesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Aralık indirimlerinden de faydalanarak 0 araç almak istiyorum. Kronik sorunlar ile üzmeyecek. Genelde istanbul arada bir şehir dışında kullanmak için araç arıyorum. Suv sedan hb tercihim yok hepsi olabilir. Sürüş konforu yüksek olan bir araç güzel olur.

Cupra formentor: 2.2m

Citroen c4x: 1.8m(çok şikayet var)

Togg: 1m faizsiz kredi var.

yukarıdakiler alınır mı? bunlar dışında hangi araçlara bakabilirim? 

Mesaj tarihi:

evet corollayı bende düşünüyorumda çok sarsılıyor hız yapınca yol sesi çok geliyor gibi şikayetler okudum. motor+şanzimanı yapıp konforu sallamışlar sanırım. Test sürüşü yakmak gerekiyor anlamak için

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Togg kampanya çok iyi, Kullanan arkadaşlardan duyduğum kadarıyla sorun çıkarma olasılığı yüksek ama yazılım güncellemesi ile sorunlar çözülüyormuş.

Seat/Çupra kampanyaları çok iyi 2 Mio TL civarı, max2,3 Mio TL ye 2025 model full paket araç alınabiliyor C segment

Peugeot, Citroen yeni kankalari Opel kısacası PSA tarafında çok ciddi şikayetler var, özellikle 1,2 Motorlarda

Nissan çok iyi kampanya yaptı, yine 2 Mio TL civarı Dsegment SUV var Xtrail

Skoda Octavia 2 mio TL boş paketi

Toyota yine 2 Mio TL ye çok rahat Corolla alabiliyorsun.

Burada kararı sen vereceksin ne istediğini kararlaştırdıktan sonra bayi bayi gezmen gerekecek çünkü bayilerde araç yok, kapış kapış gidiyor

vivavale tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Corolla alacak ve kullanmamış olanlar için yazıyorum. 10 gün önce yeni cross hybrid aracımızı aldık. 3. hybrid corollamız oldu. 

Atmosferik motorun performans problemi mevcut. Hızlanma ve max hız konusunda tatmin etmez asla. Bağırdığı kadar gitse hissiyatını bol bol yaşarsınız. 

Ses yalıtımı çok mükemmel değil. Yol sesi ve motor sesi alıyor biraz ama rahatsız edecek düzeyde değil.

Motoru ömürlük. Kolay kolay arıza çıkartmaz. Yakıt cimrisi.

Toyota, iç dizayna çok önem vermeyen bir firma. Sanırım tüm japonlarda mevcut. Tuşların yerleşimi ve şekilleri daha güzel olabilir. Eski corolladaki kumaş döşeme hatasını yeni modelde yapmamışlar. Kumaş döşemeler çok çabuk kirlenip kendilerini salıyordu.

Performansı yüksek bir araç istemiyorsanız tavsiye ederim. 130-140 dan sonra araç bağırıyor ayağını gazdan çek diye.

malesef japonların sikkosu mu bize geliyor bilmiyorum ama dikiz aynası bile renault 8 den hallice. Arıza çıkartmayan araç yapmışsın mübarek içine de bir bak istersen değil mi. Yeni C3 aircross baya büyümüş, bir de skoda kamiqkumiq artık neyse onu bi beğeniyorum. Troc- Tiguan da güzel araba ama bunların boşuna diğer markalar full paket veriyor. 

Bu şanzıman ve arıza çıkartma olaylarını da anlamıyorum. Ww alsan yok dsg blabla, citroen alsan psa kronik arıza vs. Milyon tane araç var hala opel mokka alanlar falan var yani, biraz şans bazı şeyler. Benim C3 56K'da tık etmedi, sorsak 20binden sonra triger atıyor yeawwww, 1.2 motor sıkıntı.

Bu biraz şey gibi, televizyon alacan forumlara bakıyon, ışıııık sızıntısı var bu panelde, yok oled iz bırakıyor.

samaella tarafından düzenlendi

Ben 20 sene Opel kullandıktan sonra eşim otomatik istediği için Honda Civic (fc5) aldım, resmen hayatımdan soğudum böyle yol gürültüsü yok. Hele kış lastiğine geçince 80 km’den itibaren uğultu başlıyor, 120 üstüne çıkınca ne müzik duyuluyor adam gibi ne yandaki ile rahat konuşabiliyorsun. Sattığım araç 2012 Opel Astra idi, 13 sene 1 kere satmak aklımdan geçmedi ancak Honca Civici 1 senede 10 kere satmak istedim. İlk fırsatta satıp başka bişi alıcam. İstediği kadar sorunsuz olsun ve az yaksın ben katlanamıyorum. Bir daha Japon aracı almam gibi, gerçi hepsi mi böyle onu da bilmiyorum.

Luriel tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
samaella, 08.12.2025 10:22 tarihinde dedi ki:

malesef japonların sikkosu mu bize geliyor bilmiyorum ama dikiz aynası bile renault 8 den hallice. Arıza çıkartmayan araç yapmışsın mübarek içine de bir bak istersen değil mi. Yeni C3 aircross baya büyümüş, bir de skoda kamiqkumiq artık neyse onu bi beğeniyorum. Troc- Tiguan da güzel araba ama bunların boşuna diğer markalar full paket veriyor. 

Bu şanzıman ve arıza çıkartma olaylarını da anlamıyorum. Ww alsan yok dsg blabla, citroen alsan psa kronik arıza vs. Milyon tane araç var hala opel mokka alanlar falan var yani, biraz şans bazı şeyler. Benim C3 56K'da tık etmedi, sorsak 20binden sonra triger atıyor yeawwww, 1.2 motor sıkıntı.

Bu biraz şey gibi, televizyon alacan forumlara bakıyon, ışıııık sızıntısı var bu panelde, yok oled iz bırakıyor.

aircross guzel arac ama arizasi cok oluyor. isi bilen adam ucuza tamir eder ama genelde sadece sorunlu kisimlari degistirmek yerine full sistemi degistiyorlar. (i.e. gearbox sikintili. bayagi sorun cikartiyor. bearing falan degistirmek gerekiyor. sadece bearing 40euri civari. tum ic aksami degistirmek istiyorlar. cok pahalli haliyle.)

opeller cok sikintili bence, crossland, mokka vs yerine kamiq, kucukler de kia stonicler falan daha iyi tercih

kamiq - kodiak vs daha iyi. mazda'lar iyi, sacma ama jeep avenger hybrid iyi (6.5 veririm) ama hicbirisinin tr fiyatlarini bilmiyorum kankalar.

• Yeni Oluştur...