sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 7, 2025 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2025 BB ve BCS'nın yaratıcısı Vince Gilligan'ın yeni işiymiş Apple TV'de. Bugün denk geldim ben de haberim yoktu, izledim 2 bölüm. Çok iyi bir başlangıç. Bilimkurgu, karamizah, gerilim vb. enteresan bir şeyler deniyor, konu da tam senarist fantazisi, bir şey oluyor ve dünyada herkes etkileniyor, tam kalem oynatmalık. https://www.imdb.com/title/tt22202452/ 1
Grego Mesaj tarihi: Kasım 7, 2025 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2025 olmuş diyorum. sjw çıkmasın ya da mistik bir şeye bağlanmasın korkusuyla izliyorum. 1
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2025 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2025 (düzenlendi) rick and morty bölümü çıktı ya, üzdü daha... orijinal bişi bekliyodum. Spoiler neyse... Spoiler ...hive mind çok işlenmiyor sonuçta diyelim. olm 2. bölüm sonunda neden türkçe müzik çalıyor lan bunu bana biri açıklasın wtf. siyahi eleman önceki hayatında kesin homeless ya. Kasım 7, 2025 razzRaziel tarafından düzenlendi
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 8, 2025 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2025 Spoiler net siyahi eleman gibi olurdum ben de... hive mind olayının varlığını çoğu insan bilmiyordur. hatta konusu geçen film, dizilerde bile "telepatik konuşabiliyorlar" şeklinde işleniyor. aklıma gelen tek hive mindımsı film edge of tomorrow. bunda bile ana konu hive değildi. karar alamayan hive da saçma gözüktü. ilk temas ne yapacağını çok iyi biliyor gibiydi, garip geldi... her şey bir yana, keyifli gidiyor şimdilik. ama ilginç olay bitti gibi, daha neyi işleyecekler merak ediyorum
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2025 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2025 Onu ben de merak ediyorum. Şimdilik mini dizi konsepti gibi duruyor ama ikinci sezonu sipariş edildi bile ve bildiğim kadarıyla daha fazla sezon planlanıyor. Dizinin bu kadar uzun olması hikayenin çok farklı yerlere gideceğini gösteriyor.
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 8, 2025 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2025 sezon 2 ending credits aklımı aldı ya sdfsg ben şu an çok hype'lıyım ya bu dizi hakkında inş bozmaz
Scalanova Mesaj tarihi: Kasım 8, 2025 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2025 Gelecekten mesaj olmus sezon 2 ending, multilingual hem de..
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2025 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2025 Oce4n, 08.11.2025 04:39 tarihinde dedi ki: daha neyi işleyecekler merak ediyorum Spoiler 11 kişiden daha fazlası çıkabilir veya sonradan bazılarını kolektiften koparabilirler kesin ama kesinlikle bu diğer 10 kişinin olaydan önceki geçmiş hayatlarına gidicez. breaking bad'de de çok yapardı bunu. onun dışında ana hikayenin gidişatıyla ilgili çok bişi yok 2 bölümde henüz. bizim kadın diğer ayrıklardan farklı ama heralde, stres edince 10-15m helak ediyor sdf. kraliçe gibi bişi olabilir mi acaba.
Grego Mesaj tarihi: Kasım 9, 2025 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2025 razzRaziel, 08.11.2025 00:30 tarihinde dedi ki: rick and morty bölümü çıktı ya, üzdü daha... orijinal bişi bekliyodum. Gizli içeriği göster neyse... Gizli içeriği göster ...hive mind çok işlenmiyor sonuçta diyelim. olm 2. bölüm sonunda neden türkçe müzik çalıyor lan bunu bana biri açıklasın wtf. siyahi eleman önceki hayatında kesin homeless ya. konunun geçmişi Spoiler Vince Gilligan conceived the series's premise after becoming "weary of writing bad guys"[19] after a decade of working on Breaking Bad and Better Call Saul.[20] During production of Better Call Saul, he came up with the premise of a man that, after some cataclysmic event, everyone on Earth adored. He expanded on the idea, turning the lead to a female character that was written with Better Call Saul star Rhea Seehorn in mind,[15] and coming up with the idea of a hive mind. As he wanted the story as grounded as possible, Gilligan came up with the idea of the hive mind coming from a signal sent from space containing code for RNA that would transform humanity.[21][22] Gilligan took in many of the tropes of science fiction, with the anthology television series The Twilight Zone and the 1956 film Invasion of the Body Snatchers as inspiration for depicting the controlled humans.[23] https://en.wikipedia.org/wiki/Pluribus_(TV_series) Gilligan's past work on The X-Files, while considering Pluribus to be "its own mystifying thing" 1
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 13, 2025 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2025 güzel başladı da 5,6 bölümden fazlasına gerek var mı bilemedim
Norak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2025 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2025 birkac sezonluk malzeme var diyordu gecen yapimci
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 13, 2025 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2025 başladım da bulaş olayına patladım. Turist ömer uzay yolunda filmini hatırladım tuz canavarı da böyle bulaştırıyordu bir de o kadar olay olmuş hala arkadaşını hastaneye götürmesi, doktorla konuşmaya çalışması... 1
neokrasi Mesaj tarihi: Kasım 13, 2025 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2025 ilk iki bölüm itibarıyla tüm olaylar film platosunda geçiyormuş hissi verdi. her şey çok parlak ve temiz. gilligan abi mevzuya bam güm girmeyi seven bi abimiz değil. o yüzden ilerleyen bölümlerde mevzunun farklı yerlere evrildiğini görebiliriz.
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Kasım 14, 2025 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2025 Spoiler 3. bölüm bu mastermind hakkında bazı çelişkileri ortaya çıkardı gibi, el bombası olayında bug verdi sanki
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 14, 2025 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2025 bana da orada carol onlarla alakalı niyetinde bir değişim olabileceğinin işaretini verdi gibi geldi.
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2025 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2025 Spoiler chatgpt ile birlikte yaşamak gibi ya adamlar. bu da exploit edecek galiba.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 16, 2025 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 16, 2025 İlk iki bölüm güzeldi. Nasıl ilerleyecek merak ettirdi
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 21, 2025 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2025 4. bölüm de enteresandı ya
samaella Mesaj tarihi: Kasım 21, 2025 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2025 Valla Carol fazla abartıyor, ben olsam USA uçağıyla gelen abi gibi takılırdım Yani bütün dünya vs 1 sin hala evime izinsiz girdiniz bilmem ne. Kafase kapatıp deney yapmadıklarına şükret bence, yersiz atarlar. Markette ödeme yaptı mı acaba yeniliğe kapalı ablamız.
neokrasi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2025 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2025 Carol'ın tripleri beni de öldürüyor ama Gilligan gurmeleri bilir ki Carol'a hak vermemizi sağlayacak gelişmeler yakındır. Amerikan sineması değil mi abi, ütopyaları güzelleyecek halleri yok. Erkan Baş burayı okuyorsa kulak versin bu söylediğime, sakin olsun.
Öne çıkan mesajlar