Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2025-2026 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Yolu açık olsun.. 

Halihazırda TD siz de aynı sonuçları alırdı bu takım, uzun vadede olumlu bir katkı sağlayacağına da zerre ihtimal vermiyordum. Antrenör falan devam ederiz. Zaten Avrupa yok, ligde iddiamız yok küme düşmeyelim yeter. Meh

Mesaj tarihi:

Rize maçından sonra gönderecekti. Şimdi sergeni getirmekle de olmaz. Bu kez tam kadro vereceksin. Sergen yenilecekse de 8 Beşiktaşlı rakip sahadayken yenilir. Zaten bir lig kaldı elimizde. 

Mesaj tarihi:

lozan'ı da yen ya 6 defans ile sahaya çıkıyorsun 

koca sezon çöp oldu ligde 2-3. olsun ne yeni transferlerle çok umutlanmıştım bu kupada yarı final final oynarız diye ama korktuğum başıma geldi 

neyse gelsin ŞG takım toparlansın en azından 

Mesaj tarihi:

önce sergen gelsin parasını verelim. onun gazı geçmeden kim gelse hazımsızlık içeride kalacak.

en dibi görürüz, sonra feda v2 ile fiko rakipsiz seçilir

Mesaj tarihi:

Önder Özen süper hamle olur Sergen hocayı ne kadar istemesemde çoğunluğun talebi bu yönde maalesef. Tjk başkanı sonuçta kendine en yakın adamda Sergen iyi anlaşırlar, geçen senede ilk Sergen'e gitmişti kardeşinin hastalığı nedeni ile olmamıştı. İnşallah başarılı olur.

Mesaj tarihi:
Shadow, 30.08.2025 19:32 tarihinde dedi ki:

2m ne ki Mou bize 12m çaktı da gitti.

Tazminatör zaten adam, baştan belliydi 😛 . Bizim adam garip, keşke iş yapabilseydi ben çok isterdim.

• Like 1
  • Haha 1
Mesaj tarihi:

İlk yarı hiç yoktuk. Orkunu 10 nmaraya almak iyi fikirdi ama Kartalla olacak iş değil bu. Tahminim 2. yarıda kartal sahaya çıkmaz. Ayağı temiz diye oynattı muhtemelen ne rafa, ne muçi ne orkun ne abrahamı hiçbirini buluşturamadı. Hiç bir uzun top isabetli değil, hiç bir kısa pas dikine adama değil. Baskıyı 2 kere izleyebildik nihai amaç oydu. Zaten ndidi ceza sahası önüne geliyorsa istediği o belli. 

Bu takım erken gol bulsa bile maçı çeviremez gibi, fark yemeyiz inş. 2. yarı bilali alır gibi geliyor bana. Rafa sergenin sistemde nerde oynar hiç bilemedim. 

2. yarı 4 3 3 değilde 4 1 4 1 bekliyorum açıkçası. kartal çıakr ndidi tek ön libero. Bilal girer. tahmin tabi. 

• Yeni Oluştur...