Llama Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2025 transferler erkenden geldi ya onu demek istemiştim
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2025 yoksa sol bek çok sıkıntılı yeni aldık ama umarım alışır
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2025 heh çok şaşırtmadı açıkcası. Kaç senedir hala kanat alacağız güya, şunu taaa geçen senelerden biliyordun icraat 0.
Marquezetto Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2025 Llama, 24.07.2025 21:35 tarihinde dedi ki: yoksa sol bek çok sıkıntılı yeni aldık ama umarım alışır takımda hala değişmesi gereken 4684 futbolcu var ya
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2025 24 temmuzda ilk Avrupa maçında bitime 30 dk varken de takım isliklanmaz be kardesim. Tüm sezonu bitirdiniz. BJK tribünleri en iyi tribündü her zaman. Resmen bitmiş. Kimi şarkı söylüyor kimi ıslık caliyor herkes kendi halinde. Yazık yani.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2025 Ulan gol olmuş fark bire inmiş dj gol atan adamın adını bile bagirmiyor. Ne oldu kardeşim size böyle ya.
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2025 Llama, 24.07.2025 21:35 tarihinde dedi ki: yoksa sol bek çok sıkıntılı yeni aldık ama umarım alışır Alışamadı
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2025 önceki başlıktan yine devam etseydik biz ya. 1
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2025 Yol kazası diyerek kendimi avutuyorum. En azından tek farkla yenilebilseydik 2 maça çıkma arzusu olurdu. Meh
FuCKiR Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2025 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2025 İlk tebrik Demir egeyi pazarlayan managere, helal olsun. Direkt ilk 11 e yazdırdı. Vasat ki ne vasat. Yedek olamaz Beşiktaşta bırak 6 numarayı. Kartal da ancak yedek olur. 2. tebrik hocaya admiradan hazırlık maçında 3 yedin. 7-8 yiyebilirdin mert olmasa. orta saha kartal demir ege. Bu maçta Takım tam ileri basarken yine değişiklik kartal - demir ege orta sahası tüm rüzgarı döndürdün. Hep söylüyorum hocanın maç planı hatalı olabilir, karşı tarafta önlem alıyor. Fakat oyuncu değişikliklerinde müthiş hatalar yapan ders almayan hocadan bir bok olmaz. Hele kalitesiz kadro ile seni götürecek kadro da yoksa tüm foyan ortaya dökülüyor. Bknz avrupada okan berbat. Sebep ya geç ya hatalı değişiklikler. Bunu derhal yollasınlar, rize maçında notunu vermiştim, bu maçtada sınıfta kaldı. Hiç düşünmesinler bence. Sergeni gettirsinler. Madem eksik adam da alacaklar vakit kaybetmesinler. Ali Koç gibi sezon ortasında karar vermesinler Başkan sen de tamam eksik yerlere adam alıyorsun da nisandanberi bari 1 kanat oyuncusuyla anlaşmış ol ya. Çebinin pintiliği ile snein geç kalman kapışacak.
Shadow Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2025 Haus Gerate'yi kızdırmayın uleyn!! 1
FuCKiR Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2025 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2025 gittim geldim hala şaklabanlık ya 1
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2025 yani farklı bir şey bekleyen gerçekten ne bekliyordu ben onlara şaşırıyorum. sol bek gitti sol bek geldi, ciro ki bana göre harika forvetti kanatsız oynadı o gitti abraham geldi orkun transferi zaten medyaya bu kadar düşmese beşiktaş almazdı. Mental olarak takımı bozacağını düşünüyorum hiçbir varlık da gösteremedi 5m maaş alıyorsa yazıklar olsun. ilk maçtan yapmayalım diyemiyoruz ulan zaten en önemli maç ilk maç senin geçen sene kasım ayı itibari ile bu maça hazırlanman lazımdı. Benim görüşüm UEL'e gitmemek daha hayırlı UCL güzel bir kadro ile alınabilecek kupa ve ilk Beşiktaş'ın alması harika olur ancak ne bu hocayla ne bu kadroyla ne de bu yönetim anlayışıyla hepsi hayal. yalandan ghezzal kalitesinde 1 kanat gelir 1 tane de ismi bilinmeyen stoper gelir transferi kapatır beşiktaşım fulya'daki inşaat projesine odaklanır
Shadow Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2025 Orkun transferi safi zarar bence de, adamı milli takımda görüyoruz işte hiç bir faydası yok. Hollanda'da oynadığı dışında hiç bir olayı yok, tonla para bayıldınız. Ali Koç transferi gibi bişey adam asdfs
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2025 Orkun hazır bile değildi sırf Orkun'u tepki toplamamak için oynattı. Sol kanatta Gedson denemek kadar saçma bir şey görmedim , taktik filan sıfır zaten. Muci veya Semih oynatması lazım ama o Gedson'dan vaz geçmeden Orkun oynatmanın derdine düştüğü için böyle bir şey yaşadık 1
FuCKiR Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2025 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2025 Aması maması yok 35 senedir @Shadow un sülalesinden daha fazladır futbol izliyorum, bu hocayı acilen göndermeliler. Ali Koçluk yaparsa Serdal papi çok pişman olur. Bir takıma hiç bir etkisi olmayan ender hocalardan. V İsmail kondisyon kattı, van bronk. geçiş oyunu , bunun sıfır sıfır. Hiçbir etkisi yok ne oyuncu ne oyun. Sergeni bilmiyorum ama son 3 senede Şenorun puan ort 2.22 en yakın X hoca 1.74 . Sergenin de yine rezil kadroyla 2 üzeridir muhtemelen. Çok net kimlere gidileceği. Çünkü bizim futboldan sorumlular razvan luceyi getiremeyeceklerse çare açıkara şenor veya sergen ve iyi takım vereceksin. Bastonlu şenor bile 30-40 puan farkı yemez Hayalim ise iyi kadroyla Sergen. Bir de öyle görelim mazereti de kalmasın.
Shadow Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2025 ulan şurada seni seven bi ben varım, ama sen de beni sevmiyon be kardeşim asdsfs 1
FuCKiR Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2025 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2025 seviyorum seni @Shadow 1
Öne çıkan mesajlar