Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2025-2026 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

allahtan sallamıyorum artık, kırmızı diye twitter da görünce baktım hayret 1-3 yeniyoruz, dedim herhalde 4-3 yeniliriz. İyi bitmiş yine, bu hakem den de tiksiniyorum, maççalan.

Mesaj tarihi:

ts - bjk  berabere
fb - gs  berabere
gs - ts  berabere
gs - bjk  berabere

bjk - fb derbisi hariç bütün derbiler berabere. ne kadar sıkıcı bi sezon ya bu alüminyum.

Mesaj tarihi:

ben şu 10 kişi kalınca full ceza sahasında 70 dk savunma denemesini anlamıyorum ya. tamam dezavantaj ama 7 kişi kalmış gibi de takılmaya ne gerek var. 70dk gol yemeden savunma yapabilme şansımız varmış gibi. biraz daha kontrollü ama gol arayan bi oyun olmalıydı.

Mesaj tarihi:

ganyan reis hikaye anlatmasın ya 2. yarı şansa 5-6 olmadı maç 37 tane şut çekmiş %81 topla oynama var trabzonda 
muçi hala takımın futbolcusu bize lazım değil 3-5 verin alın diyor resmen 😄

tekrarlıyorum çok acil kayyum atanmalı kulübe 

Mesaj tarihi:
Harvey, 15.12.2025 01:49 tarihinde dedi ki:

ts - bjk  berabere
fb - gs  berabere
gs - ts  berabere
gs - bjk  berabere

bjk - fb derbisi hariç bütün derbiler berabere. ne kadar sıkıcı bi sezon ya bu alüminyum.

fenerbahçe ts maçını da kazandı.

Mesaj tarihi:
Llama, 23.12.2025 09:55 tarihinde dedi ki:

tjk nin en başarılı yıllarını geçirdiğini unutmayalım ama 

biraz zamanla düzelecektir bjk

Mesela dursun gsnin başında. Ben gsli olsam o adam yüzünden takip etmem. Kulübe sportif, mali açıdan ne kazandırdığı şeyimde olmaz. Bu benim fikrim, ahlak anlayışım. Serdal için de aynısı geçerli. Ülkenin en köklü camiasının başındaki bu adam, takımın başına getirdiği yorumcumsuyla beraber çekip gitmeli, yeter bjkye zarar verdiği, yaşattığı çirkinlikler geldiğinden beri. Umrumda değil kazandıracağı kupa bilmem ne.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

bugün divan kurulu toplantısı var.

Öncelikle Necip ve Mert geç kalınmış doğru karar oldu. Necip'in ağlaması rezalet, yakışmıyor. Jübile teklif edilmiş, kabul etmemiş. Ee ? Bazı taraftar grupları da yangın yapıyor tek derdimiz necip'miş gibi. Yeter bu kadar yolları açık olsun. Mert takım bulur. Necip ancak 2.lige gider. 3-4 senedir yatarak para kazanıyor.

borç 450 milyon euro = 22 Milyar 500 milyon tl ile rekor kırdı.
yükümlülükler 116 milyon euro 

G9KqwHHWQAA1GTp?format=jpg&name=medium

Serdar Adalı, Ricardo ve Arroya transferinde  sponsor var dedi. Denetlemede sponsor olmadığı anlaşıldı. bu 2 transfer için 15 milyon euro ödendi. 

Tüm bunlara karşı elde para edecek 1 futbolcu yok. Marka değeri yerlerde, şirket değeri bitik. Sportif başarı 0 

sonuç olarak; hemen şimdi kayyum, acil kayyum. TMSF'den de hayrına bir Beşiktaşlıya satsınlar kulübü. 

bLackcha0s tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Merti Fenerin alması gerek bence, sonuçta Avrupaya altyapıdan oyuncu yazmamız lazım 2 tane daha, hemde 2-3 sene yedek kaleci derdi olmaz.

Bi de genç Necipe üzüldüm ya, adam daha genç asfsds

Shadow tarafından düzenlendi
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

eveet bugün kampın son günü 

yönetim sezonun bitimine 1 ay kala tüm transferler kampa yetişecek demişti. Yok!

Bugün çıkıp masal anlatıyorlar. Rakipler dünya yıldızları alıyor biz salih özcan öyle mi olur böyle mi olur, kalecinin maçını bekleyelim vs.

başkandan yüzümüz gülmüyor maalesef. Bilerek planlı bir şekilde Beşiktaş bitirilmiştir. 

• Yeni Oluştur...