Llama Mesaj tarihi: Eylül 25, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2025 kaleci bile siyan etti ona hakket neden koçmadı o
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 29, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2025 Takım istekli, seyir zevki veriyor. Kocaelispor ölçü alınmaz yine de ayrıca içerde maç. Bilal Toure oyununu çok beğeniyorum. Abraham iyi niyetli ama çöp, Cerny gereksiz top eziyor az törpülerse o huyunu çok iyi işler yapar. Rafa Silva hala soru işareti, sert ısıran takımlara karşı kayboluyor. Orkun tam bir kalas 2 dir ağır kaldı, çok güzel şut fırsatlarıni kaçırdı. Kocaelispor gelmeye başladı, savunma hemen zafiyeti gösterdi, dikkatli olması lazım. 2. yarı oyuncu değiştirmeli, en az 2 oyuncu değişmeli nispeten kadro derinliği de var.
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 29, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2025 Bilal Toure Fildişili, bir Drogba olur mu
FuCKiR Mesaj tarihi: Eylül 29, 2025 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2025 Senin keyif anlayışını bilmesem de kendi evimizde bir bok oynadığımız yok Çok kötüyüz
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 29, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2025 Karalar bağlayacak kadar değil takım. Sergen 2 yarı müdahale ile başlayacaktı yapmadı, golü yedik. Hala oyuncu degistirmemekte ısrar ediyor. Kocaelispor da yoruldu, yoksa beraberliği yakalayabilir rahatlıkla.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 30, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2025 gs'ı yenemezsen zaten bitiyor lig sergen konuşmuş çok zor dönemde geldim diye ne lazım bu adama? Vinicius mu alalım? Avrupa yok rahat rahat geniş kadron ile ligi koy geç işte. 300m dolarlık takım. Lig sonuncusundan gol yiyorsun, %58 topla oynatıyorsun, son 5dk zaman geçirmeye çalışıyorduk. Rezaletti bireysel hatalar ile gol bulduk. Set oyunu, organizasyon hak getire zaten.
Llama Mesaj tarihi: Eylül 30, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2025 yedek oyuncularımız kötü abi hala katkı alamıyor
Shadow Mesaj tarihi: Ekim 4, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2025 (düzenlendi) Kata go go go!! Ekim 4, 2025 Shadow tarafından düzenlendi
samaella Mesaj tarihi: Ekim 4, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2025 Aq sanki barcelona ya bizim takımlar, sürekli bir geriden oyun kurma fantazileri.
FuCKiR Mesaj tarihi: Ekim 4, 2025 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2025 Ben zaten kocaeli maçında puanımı verdim bu takıma. Bu takım pas da atamıyor. Yanındaki adama pas veremiyorlar. Maç net GS nin hakkıydı. 60dan sonra kapadım maçı bu takımdan da bi cacık olmaz diye. 2 maçtır gördüğüm cherny i 3.ligde oynatmam. Bi sonraki maçta direkt bir ayağı kırık bile olsa cengizle çıkarım. Sergen de neyi izliyorsa chernyde. Şaka gibi.
df Mesaj tarihi: Ekim 4, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2025 gs nin hakkı denecek ne top oynadı gs. berbattı resmen. beraberlik için sevinsinler.
Shadow Mesaj tarihi: Ekim 4, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2025 neyse keyfim yerine geldi bu beraberliğe kıskıskıs
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 4, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2025 Sergen hocama Göktanrı sabır versin. Bazı oyuncuların yetenekleri çok sınırlı. Beşiktaş müsabakayı rahat kazanmalıydı ..
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 4, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2025 bu görüntüyü görünce aklıma eskiler geldi ya bu ne olm ya
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 5, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2025 Bu pozisyonda Osimhen e iki tane sarı kart çıkmalıydı ..
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 6, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2025 sarı kart şikesi devam etmekte. oyna devam
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 18, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2025 Bilal Toure ile başlasa daha iyiydi dicektim, sakatmiş. Bir de Cerny solda hiç olmuyor. Rashica yine iş yapar bu takımda, sol kanattan işlemeye çalışıyor takım gereksiz şekilde.
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 18, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2025 Rıdvan paslanmış, Cengiz halısaha topçusu. Gereksiz yere oyunu zorlaştırıyor, Abraham tam bir çöp, ancak boş kaleye atar.
Öne çıkan mesajlar