Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2025-2026 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Takım istekli, seyir zevki veriyor. Kocaelispor ölçü alınmaz yine de ayrıca içerde maç. 

Bilal Toure oyununu çok beğeniyorum. Abraham iyi niyetli ama çöp, Cerny gereksiz top eziyor az törpülerse o huyunu çok iyi işler yapar. Rafa Silva hala soru işareti, sert ısıran takımlara karşı kayboluyor. Orkun tam bir kalas 2 dir ağır kaldı, çok güzel şut fırsatlarıni kaçırdı.

Kocaelispor gelmeye başladı, savunma hemen zafiyeti gösterdi, dikkatli olması lazım. 

2. yarı oyuncu değiştirmeli, en az 2 oyuncu değişmeli nispeten kadro derinliği de var.

Mesaj tarihi:

Karalar bağlayacak kadar değil takım. Sergen 2 yarı müdahale ile başlayacaktı yapmadı, golü yedik. Hala oyuncu degistirmemekte ısrar ediyor. Kocaelispor da yoruldu, yoksa beraberliği yakalayabilir rahatlıkla.

Mesaj tarihi:

gs'ı yenemezsen zaten bitiyor lig 

sergen konuşmuş çok zor dönemde geldim diye

ne lazım bu adama? Vinicius mu alalım? Avrupa yok rahat rahat geniş kadron ile ligi koy geç işte. 300m dolarlık takım. Lig sonuncusundan gol yiyorsun, %58 topla oynatıyorsun, son 5dk zaman geçirmeye çalışıyorduk. Rezaletti bireysel hatalar ile gol bulduk. Set oyunu, organizasyon hak getire zaten. 

Mesaj tarihi:

Ben zaten kocaeli maçında puanımı verdim bu takıma. Bu takım pas da atamıyor. Yanındaki adama pas veremiyorlar. Maç net GS nin hakkıydı. 60dan sonra kapadım maçı bu takımdan da bi cacık olmaz diye. 2 maçtır gördüğüm cherny i 3.ligde oynatmam. Bi sonraki maçta direkt bir ayağı kırık bile olsa cengizle çıkarım. Sergen de neyi izliyorsa chernyde. Şaka gibi. 

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

Bilal Toure ile başlasa daha iyiydi dicektim, sakatmiş. Bir de Cerny solda hiç olmuyor. Rashica yine iş yapar bu takımda, sol kanattan işlemeye çalışıyor takım gereksiz şekilde. 

• Yeni Oluştur...