Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2025-2026 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Sergen in Necip ve Rafa Silva ile başlaması hataydı Göztepe cezayı kesti.

Göztepe tebrik ediyorum, takıma genç ucuz zenci doldurmak çok mantıklı lan, Beceri yok ama beygir gibi heryerdeler yorulmuyorlarda pata küte daliyorlar.

Mesaj tarihi:

Ben td lerin çıkan 11ine pek laf söylemeyi sevmiyorum genel olarak hangi maçta oynarsa oynasın Demir egenin 11 başladığı her maç en az 3 yedik biz. Demir Ege beşiktaşta yedek ancak olur. 

Mesaj tarihi:
FuCKiR, 19.09.2025 20:56 tarihinde dedi ki:

Ben td lerin çıkan 11ine pek laf söylemeyi sevmiyorum genel olarak hangi maçta oynarsa oynasın Demir egenin 11 başladığı her maç en az 3 yedik biz. Demir Ege beşiktaşta yedek ancak olur. 

yeni genç Necip bu heralde, bi 15 sene de bunu izlersiniz lol

• Haha 1
Mesaj tarihi:

Yine şaşmadı 3 tane yedik 😄 hazırlık maçları da dahil buna. Demir ege, kartal bunlar Beşiktaşın oyuncusu değil yanından geçmez. Yine de 4-5 hafta beklemek lazım. Sergen toparlarrrrr.

Mesaj tarihi:

Takın eksiklerini doğru düzgün kapatamadı yönetim, yedek 6 numara almadı , orjinal sol kanat almadı, u23 kontenjanına 2 oyuncu almadı bu kadar eksik varken. Bu sonuç komple yönetime yazar.

• Like 1
Mesaj tarihi:

talisca 90+4 de penaltıyı atsa yeniyodu mourinho'lu fener bunları 😄 

göztepe bi kaç seneye şampiyonluğa oynar, rasmus ankersen sahibi kafa basıyo, scouting'i de çok iyi, southampton bu sene deli kar etti,  buraya gelen oyuncu ingiltere açılma umudu da oluyor kolay ikna ediyorlar gelecek oyuncuyu

Mesaj tarihi:
khalad, 19.09.2025 22:14 tarihinde dedi ki:

Takın eksiklerini doğru düzgün kapatamadı yönetim, yedek 6 numara almadı , orjinal sol kanat almadı, u23 kontenjanına 2 oyuncu almadı bu kadar eksik varken. Bu sonuç komple yönetime yazar.

Yok be abi, ben Sergen e yazarım bu mağlubiyeti. Sergen,  tarzı gereği ofansif top oynatıyor ama bu maç değildi hele içerde bu kadar diri motive bir Göztepe ye karşı oynanacak futbol değildi. 

Göztepe topu verdi BJK ye oyna dedi, BJK de %70 oynadı sonuç 0

Az becerikli olsa Göztepe ilk yarı 4-5 olurdu. 

Sergen yeni aldı takımı, oyuncuların yeni, elde ne olduğu belli değil. Göztepe gibi bir takıma hem de deplasmanda bu kadar açık oynamak intihar olurdu nitekim de tertemiz eze eze yendiler. Hatta tarihi fark gelirdi de Göztepe kasmadı.

Hadi diyelim ofansif oynattın adam akıllı pozisyonun yok, %70 topla oynamışsın. Çok bariz şekilde TD hatası, Sergen çok severim her zaman da desteklerim. Bu olmadı bile bile yanlış kurguladı bugün 😔

Mesaj tarihi:
Shadow, 19.09.2025 23:13 tarihinde dedi ki:

elindeki kadro belli, fazla bir beklentiye girmemek lazım bence. yönetim adam gibi kadro kuraydı haklısın da, Sergen de elinden geleni yapıyor naapsın.

Elinden geleni yapıyor da 4 dk da taçtan gol yiyorsun. Karşı takım bangır bangır oynuyor, dinamik, atletik, sen maça 1,5 yıldır falan oynamayan Necip ile başlıyorsun, ağır sakatlıktan çıkmış. Bunun gibi bir sürü hata toplayinca ortaya bu sonuç çıkıyor. 

Sergen Yalçın in karakteri bu maç maç değilde kendi sistemini dayatirsa, Kasıma da kalmaz.

Mesaj tarihi:
vivavale, 19.09.2025 23:08 tarihinde dedi ki:

Yok be abi, ben Sergen e yazarım bu mağlubiyeti. Sergen,  tarzı gereği ofansif top oynatıyor ama bu maç değildi hele içerde bu kadar diri motive bir Göztepe ye karşı oynanacak futbol değildi. 

Göztepe topu verdi BJK ye oyna dedi, BJK de %70 oynadı sonuç 0

Az becerikli olsa Göztepe ilk yarı 4-5 olurdu. 

Sergen yeni aldı takımı, oyuncuların yeni, elde ne olduğu belli değil. Göztepe gibi bir takıma hem de deplasmanda bu kadar açık oynamak intihar olurdu nitekim de tertemiz eze eze yendiler. Hatta tarihi fark gelirdi de Göztepe kasmadı.

Hadi diyelim ofansif oynattın adam akıllı pozisyonun yok, %70 topla oynamışsın. Çok bariz şekilde TD hatası, Sergen çok severim her zaman da desteklerim. Bu olmadı bile bile yanlış kurguladı bugün 😔

Sergen'e yazamayız sonuçta Sergen Yalçın takıma geldikten sonra 20 gün transfer süreci vardı istediği 2 oyuncu alınmış ama geri kalan oyuncular alınmamış belli. Sezon başından beri takımın eksikleri belli hatta bu yönetim Ocak ayından itibaren bu eksikler üzerine hiç çalışmamış o da belli. İstediğimiz kadar hoca değiştirelim veya eleştirelim bu takıma doğru yapılanma yapılmadığı sürece aynı şeyleri izlemeye devam ederiz.

Serdal Adalı ve yönetimi Ocak ayından bu yana oturup transferleri hazırlamış olsalardı bu şekilde zaten sezona başlanmazdı ve hatta Ole bile duruyor olabilirdi. Ancak yapılan tek planlama kimi nereye nasıl yollarız üzerine olmuş yerine gidenlere göre o sırada ne uygun olursa alırız diye saldım çayıra mevlam kayıra işi yapılmış . Son 3 yönetim aynı kafa yapısı hiç bir değişiklik yok maalesef.

Mesaj tarihi:

sergen kadro kursa bu takımdan daha beter olurdu. Boş yapmasın gayet de üst düzey bir kadro var. Şimdi başladı hesaplar bu takım yazın çalışmamış safsatalarına. Rezalet ya. 

Aynen çalışmamış. Koca yönetimden de bir kişi yok bu takımın yazın kampta ne yaptığını bilen. Bu haberlere zaten yönetim nasıl izin veriyor? 

Neyse devre arasını göremez Sergen zaten Serdal ile el ele yol alırlar.

Beşiktaş'ın bu salak döngüden çıkması lazım diyeceğim de artık imkansız. Geçen sene söylemiştim Beşiktaş'ın şu saatten sonra adını değiştirmesi falan lazım

Mesaj tarihi:

Sergen'in kendisi zaten kadro kurmayacak oyuncu bilgisi filan sıfır o yüzden Serkan Reçber geldi, hem Sergen ile anlaşabiliyor hemde gerçekten oyuncu konusunda iyi araştırma yapabiliyor. Sergen'in sadece hangi bölgeye hangi tip oyuncuyu istediğini belirtmesi gerekiyor. Başkan şu an sınıfta kaldı hiç bir hamlesi doğru değil ve ayrıca takımda üst düzey filan değil. Takımın çok bariz eksikleri var ;

* 6 numarada yedek oyuncu yok

*Sol kanat orjin oyuncusu yok , 4 tane sağ kanat var 2 tanesi sol kanat oynayabiliyor.

*4 stoper var ama üst düzey 1 tane stoper yok

*Sağ bek lig seviyesinde olabilir ama şüpheli

*Sol bek birisi sakat alındı diğerinden kimse memnun değil

*Abraham bitiricilik sorunu yaşıyor, büyük ihtimalle Roma kurtulduk diyordur.

*Rafa Silva mevkisinde alternatifsiz , yedek alınmadı yerine ki Sergen'in sistemine uymuyor bu kesin

*U23 kontenjanına transfer yapılmadı.

*Svensson ve Rashica gönderilemedi.

• Tesekkurler 1
  • Yeni Oluştur...