Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2025-2026 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

talisca 10m euro alıyor senede ama bu paraya asensioyu getirmiyoruz hala neyi bekliyoruz garip, gerçi hoca istemiyor da olabilir zira şımanskiyi çok seviyor onu kesip asensioyu koymaz bu herif

Mesaj tarihi:
Shadow, 12.08.2025 22:50 tarihinde dedi ki:

@FuCKiRİ GETİRİN LAN BANA FUCKKIIRRR!!! FUCKKIIIRRRR HAUS GERATEMM  BENİMMMM asdsfss

Hakeden kazandı. Bence 2-3 transfer gelirse benficada elenemeyecek takım değil. Hatta en büyük faktör kaliteden ziyade tecrübe olacaktır. Beşiktaş - benfica olsaydı kesin şldeydik diyebilirim sdf

Mesaj tarihi:
Aceace, 13.08.2025 03:28 tarihinde dedi ki:

Vay bee... 12 yıl sonra ŞL anthem Saraçoğlu'nda çalacak.....

Hadi dinleyin de moda girin köftehorlar 🙂

Rehavete girip benficaya takılmamızı istiyon dimi asdfs

Mesaj tarihi:

ŞL'ye katılın canım. Sorun yok. ŞL'de başarılı olmanızı istemem.

Özledim abi. ŞL'ye 2000'lerin 2 takım gönderiyorduk. Okulda ŞL muhabbeti dönüyordu. Tokatlıyolardı bizim takımları ama olsun gidiyorduk. Sizin grup bizim grup muhabbeti dönüyodu.

Ha elenirseniz de gülerim orası ayrı. 

Mesaj tarihi:
ahmedinejad, 14.08.2025 19:52 tarihinde dedi ki:

Takımın güncel form durumu yüzünden iptal ettiler bence. Bu kadar para vermez Türk oyuncuya bizim kulüpler. 

Baştan planlıyor da olabilirler, Ali Koç faktörü, ne yapacağı belli olmaz. Ego yapmıştır, "istersem alırım bak" demek için onaylatıp çekmiştir.

Ya da daha çok ihtiyaç olacak yere daha iyi adam buldular.

Mesaj tarihi:

Detayı böyleyse biraz ahlaksızlık olmuş gibi bence, bunlar bir daha zor topçu verir fenere.

Biz playoff da oynayacak diye teklif vermiştik durum değişti diye 7.5m mu ne düşürmüşler.

Mesaj tarihi:
Darksun, 14.08.2025 22:43 tarihinde dedi ki:

Detayı böyleyse biraz ahlaksızlık olmuş gibi bence, bunlar bir daha zor topçu verir fenere.

Biz playoff da oynayacak diye teklif vermiştik durum değişti diye 7.5m mu ne düşürmüşler.

Bu ahlaksizlik degil bence. Fener oynasin isterken Benfica Kerem bize karsi oynamasin diyodu muhtemelen. Son macta da hazir olmamasina ragmen son dk larda oyuna sokup Fenere giderse kendilerine karsi oynamasini tumden engelledi Benfica.

Sen oyle yaparsan adam bende teklifi dusuruyorum demekte hakli. Sonucta CL den elenirsen buyuk gelir kaybi oluyo. E Kerem oynamayacaksa acele edip 25m vermenin anlami da yok. Once turu gecip gecmeyecegine bakarsin.

Mesaj tarihi:

Onu konuşmuşlardır diye tahmin ediyorum ya, sonuçta birbirlerine karşı büyük ihtimal oynayacakları belliydi. Bana bunu durum bahane olarak kullanılmış gibi geliyor. Öteki türlü durup dururken 3-5dk sokup transferi baltalayayım dememiştir.

Mesaj tarihi:

@Darksun Yönetim, Benfica ile temas kurdu. 25 milyon Euro’luk ilk teklifin, Kerem’in Şampiyonlar Ligi Play-Off’unda oynaması şartıyla yapıldığı, bu durum ortadan kalktığı için rakamın 17.5 milyon Euro’ya düşürüldüğü mesajı iletildi.

Mesaj tarihi:

Bana Benfica nin halt etmesi gibi geliyo. Oynamamasi konusunda anlasilacak olsa zaten sozlesmeye eklersin biter gider. Kurnazlik yapip, son dk sokup oynama opsiyonunu direk ortadan kaldirdilar gibi.

• Yeni Oluştur...