Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2025-2026 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ahmedinejad, 06.08.2025 22:04 tarihinde dedi ki:

Yav ilk pozisyonda pres yapmışsın kalenin önünde topu kazanmissin, ya kaleciye kadar nasıl geri oynadınız topu. Bu kadar manasız işler cidden Mourinho'ya güvenim sıfırlanıyor.

Abi 343 oynatıyor zaten takımda adam gibi tek sağ stoper Skrinyar varken. MertMüldür sağbek işte niye kasıyorsun daha.

4231 oynatsa mis gibi kadro var elinde oysaki, Fred-Şımanski-Oğuz baya kötüler bu arada bence Semedoyu Oğuz yerine alsa denese hiç olmazsa.

İrfanCan tek umudumıuz yaratıcılığı ile, umarım Asensio katılır bu takıma. 

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

ulan tek ayağı düzgün oyun kuracak adamı çıkardı mal bu Mou

aha kurtarıcı olarak Bartuğu alıyor mal valla, hala Amrabatlarla Şımanskilerle oyun kuracaz gitti tur bence burada...

Duranın ayak ne feci oldu ya kırıldı dedim tam o an, neyseki bişey yok

bu bartuğ bildiğin amrabatın türk versiyonu ya

Shadow tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

tam ayağıma oturdu kerata golü oldu ahah hayret valla, neyse tur için bir şans doğdu şükür

ulan Durana bişey olacak Allah korusun, yeni 20m saydık laayynnn!!!!

Mesaj tarihi:

Oyun kurucu olmadan oynuyoruz tam kaos futbolu, Şımanski ne işe yarar pres dışında 2 senedir yatıyor herif ya.

Al şu Xhaka veya o tarzda birini orta sahaya işte. Mou modern futboldan geri kalmış abi, Terim gibi bişey artık bence bu herif.

Mesaj tarihi:

Fenerbahçe son ŞL galibiyeti aldığı gün doğan çocuklar seneye üniversitede hazırlığı bitirmiş olacaklar.

Aranızda çocuğu olanlar ve çocuğunu Fenerbahçeli yapmayı düşünenler varsa bir daha düşünsünler. Bir ebeveyn olarak çocuğunuzu bu mutsuzluğa teslim etmeyin.

• Kustum 1
Mesaj tarihi:

@FuCKiR aynen onu yazacaktım BJK gibiyiz diye, ama sizler bozulursunuz diye yazmadım ahah. öküz Mou sıçtı batırdı şöyle şahane kadroyu ya, elinde sınırsız imkan var neredeyse Ali ne istese alıyor hala 343 denemeler falan bu ne la. İsmail Kartal gelsin valla canavar gibi oynatır.

@Aceace zaten bütün çocuklar GSli neredeyse artık, farklı forma giyen çocuk göremiyorum ben pek, ya İcardi forması giyiyorlar ya Osimhen. 

• Haha 1
Mesaj tarihi:

fener bu turu geçer, benfica'ya elenir. ama dün 1-1'i yakalmışken ne kadar tırt olduğunu göstererek 1.50 adamdan akan oyunda kafa golü yedi. 

normalde sezon başı fener korkutur, sonradan saçmalardı. Bu sene çok iyi başlayacaksınız inşallah. Bir de kerem gelirse, mhy'la birlikte oturup kulübeden izlerler şampiyonluğu. 

Mesaj tarihi:

yönetimde ŞL turunu geçelim niyeti yok. elenip ligimize bakalım kafasındalar belli ki. yoksa şu tura geçen seneden kötü kadroyla gitmek rezillik.

yediğimiz 2 golde full saçmalık.

• Yeni Oluştur...