Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2025-2026 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

keremi istemediğimden değil ama şu saatte keremi almak fenerbahçeye en büyük hakaret.  becerip tur öncesi alamadın, tur esnasında tamam kardeşim oynatmıycap deyip de alamadın, adamın attığı gol seni şl den etti (ki buna zerre lafım yok yanlış anlaşılmasın) şimdi gidip alıp getiriyosun. benfica resmen büyük takımlık dersi verdi.  kerem sayesinde hem 50m i cebine koydu, hemde şl ye kaldı. 

Borlach tarafından düzenlendi
  • Like 1
Mesaj tarihi:
ahmedinejad, 29.08.2025 12:54 tarihinde dedi ki:

Bari seçime kadar yeni hocayla anlasmasalar. 

koç genelde 1-2 ayda ancak getiriyor yeni hocayı. 1 ay daha rahat hocasız devam ederiz.

şu seçimi sene başında yapmayıp 1 seneyi daha heba etti. inş. daha fazla transfer yapmaz boşuna.

Mesaj tarihi:

🏠 Aston Villa
✈️ Dinamo Zagreb
🏠 Ferencvaros
✈️ Viktoria Plzen
🏠 Nice
✈️ FCSB
🏠 Stuttgart
✈️ Brann

Bran, bükreş, ferençvarıs, Plzen 12 puan. Kalan 4 maçta 2 puan. Hayırlı çeyrek finaller. diyeceğim ama hocanız yok. Bilemedim. Kötü kura değil. Çook iyi kura hiç değil. Ortalama ama yaniiii 14 puan bence iyi.

Mesaj tarihi:
kizillelma, 29.08.2025 15:18 tarihinde dedi ki:

Ali Koç başkan yeni hoca için yalıda Shadow ile uzun süren bir görüşme yaptı.

bence BMC, yok lan İso geri gelsin İSOOO!!!

Mesaj tarihi:

Ay ölecem bu adamların yurda dönme özleminden. Napacan rizespora karşı oynamayı mı özledin nedir yani… adamlar da dışlamamış, iyi gidiyorsun zorun ne be adam. Takım da gayet güzel oynuyor. 

Mesaj tarihi:
kizillelma, 29.08.2025 17:31 tarihinde dedi ki:

Sadettin Saran teknik direktör adayının Sergio Conceiçao olduğunu açıkladı.

İyi iyi, ikinciliği bile riske atar Milan'daki haliyle gelirse 

• Kustum 1
Mesaj tarihi:

terzic tam ana avrat sövülüp kovulacak profil. bize saldıracak adam lazım. aç adam lazım. böyle sürekli hucum sürekli pres. lucescu denen virüsün futbola bulaştırdığı 1-0 olsun bizim olsun zzihniyeti fenere yaramaz. okan buruk bak çatır çatır adam avrupa'da bile saldırıyor sürekli. başarılı olur olmaz ama keyif veriyor adam. ben başarı istemiyorum ben zevkle maç izlemek istiyorum 8 savunmacı ile maça çıkılmasın istiyorum. yeter anasını satayım bezdik. 

• Yeni Oluştur...