ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2025 Ki tam araplarin hasta olduğu bir tipi var. Reklam anlasmalariyla ikiye katlar o geliri. CL'de ikinci turda elenecek bir takımda oynamak mı 40m Euro mu. Yapsın dunyaligini Burak Yılmaz gibi sonra yine oynar.
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2025 (düzenlendi) Oyuncu tarafi geri atmiyormus. Oyuncu tarafinin burada herhangi bir avantaji yok yalniz. Asil klubun bir gram geri adim atmamasi, oyuncuyu gerekirse klupte oturtmasi gerekir. Yok oyle. Bakin insanlarin anlamadigi bir nokta var. Veya ben anlamiyorum. Dunyadaki cok az is kolunda, belki sadece spor ve eglence sektorunde, gelecek ile ilgili herhangi bir yukumluluk gerektirmeden maasinin hemen hemen garanti olmasi gibi bir durum vardir. Bugun futbolcu 3-5 sene sozlesme altinda imzayi attigi an tek yukumlulugu antrenmana cikmak, herhangi bir performans garantisi, oynama garantisi, sakatlik olmama garantisi diye birsey soz konusu degil. Dunyadaki hemen hemen tum islerde sirket calisani kapinin onune koyabilir ve gelecekle ilgili herhangi bir yukumluluge girmez. Belli bir cuzi tazminat oder gecer gider. Kimsenin 3-5 yillik parasi garanti degildir. Ve burada minimum sart sadece ise gitmek degil, performans kriteri de dahildir. O zaman bicagin iki sirti var. Sen hem yeni sozlesme imzalayacaksin bundan 3-4 ay once, hem de kadrolarin belirlenmesine 10 gun kala kafana gore is cevireceksin. Klup gram geri adim atmamali, hic biryere de gidemez, oturur yedek klubesinde. Yok oyle bir sistem o zaman tum futbolcular kafalarina gore ayartsin is cevirsin. Antrenmana cikmama filan gibi bir luksu yok. Cikartirsin her antrenman basi 50k eur ceza hadi bakalim. O yuzden size maasinizin 10 kati verseler gitmeyeceksiniz sanki gibi bir yaklasim oldukca sacma, ben elbette giderim cunku madalyonun obur yuzunde ben de her an kapi onune konulabilirim. Futbolda ise klup biz seni istemiyoruz dedigi zaman o sozlesme yukumlulugunden elbette kurtulmuyor catir catir aliyorsun parani. O yuzden elma, armut bu ikisi. Osimhen'in satin alma bedeli vardi 75m haliyle klup bunu getirdiginde alabiliyordu. Ona ragmen iki ay ugrastirdi Napoli ki istemedigi bir oyuncuydu. Burada boyle bir durum soz konusu degil, klup menfaatini elbette dusunecek. Getirsin Neom madem 50-60 kagit alsin gitsin. Yok oyle oyuncuya 10m verelim, klube de 10m verip ayartalim kafasi. O kadar basit degil. Yerli - yabanci maas farki daha genis bir konu ama Baris ozelinde herhangi bir anlam ifade etmiyor. Kaldi ki klup yine 5m eur civari bir para onermis yeni sozlesme uzerine. Boyle sark kurnazlarina Karadenizli kafalarina gram odun vermemek gerek. Ağustos 22, 2025 Sotto tarafından düzenlendi 1
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2025 (düzenlendi) Daha 2 hafta önce GS benim her şeyim şuyum buyum diyen Barış, parayı görünce kendinden geçmiş, yok iyi bir avrupa takımından teklif gelse anlayacağım, önünde şampiyonlar ligi ve dünya kupası gibi kendini daha da gösterebileceği arenalar varken adam adı bile duyulmamış saçma sapan bir arap takımına gitmek için triplere giriyor, bu kafadaysa zaten istenilen fiyata gelindiği gibi satılsın gitsin. temsilcisi gereksiz bir çıkış yapmış, daha yeni sözleşme imzalamış 2028 e kadar sözleşmesi olan adam için de bırak GS tarafı pazarlık yapabilsin. 35-40 civarı bile iyi para ama %20 si önceki takımına gideceği için gs 50 altına satmak istemiyor belli ki, ki hakkıdır da, bu gelecek para ile de aylardır yırtındığımız ederson ve sağ bek transferlerini 1 günde bitiririz. Barış da bu kafayla giderse 2-3 yıla adı FB ile anılır sonra bir anadolu kulübünde sürünür Kerem ve Barış dada görüldü ki bu topçuları aidiyet duygusu vs hep yalandan. yok bir de daha geçen maç golden sonra Kerem'e gönderme yaptı bu adam asdgsşdgsdg Neyse sezona kaossuz başlamıştık ihtiyacı vardı takımın böyle bir kaosa Ağustos 22, 2025 Esnaf tarafından düzenlendi
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2025 yıl olmuş 2025 ne aidiyet duygusu ya adam 7-8 katına gidecek üstüne sponsor vs 10 kat gelir arttıracak çok da umrunda avrupa. 3-4 sezon dünyalığını yapar 30'undan sonra da 2-3 sene daha takılır tamam işte bu yaşta nereye gidecek de neyin efsanesi olacak
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2025 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2025 (düzenlendi) Ulan o kadar yazdım mesaj gitmemiş... Sotto, 22.08.2025 17:10 tarihinde dedi ki: Oyuncu tarafinin burada herhangi bir avantaji yok yalniz. Asil klubun bir gram geri adim atmamasi, oyuncuyu gerekirse klupte oturtmasi gerekir. Yok oyle. İş değişti. Mayıs ayında Lassana Diyarrrrrraaaaa'nın Fifa'yı mahkemede yenmesiyle birlikte bizim bildiğimiz transfer şeysi tamamen değişti. ADL piskopatı bize Osi'yi satarken deliler gibi kıvrandırdı. Kvara devre arasında Article 17'yi masaya vurunca PSG'ye 70'e satmaya razı oldu. Düşün Napoli'nin yıldızını Osi'den daha azına bırakmak zorunda kaldı. Bakma bizim futbol medyasına. Cahiller ve dünyayı hiç takip etmiyorlar. Barış sene sonunda "ben kaçıyom hadi görüşürüz" derse 3 kuruş paraya sözleşmesini fesheder. O 3 kuruş parayı da mahkeme bitene kadar alamayız. Ennnn basitinden Tete'yi düşün. Adam Shakhtar'a 2.5 millor euro ödedi hepi topu. Ki daha Lassana'nın davası bitmemişti. Ulan Diyarrrrraa... Bosman gibi oldun ya helal olsun. Ağustos 22, 2025 Aceace tarafından düzenlendi
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2025 Bu saatten sonra zaten kendisi fikir değiştirmedikçe kalması da fayda etmez, salar kendini biraz daha bonservis pazarlığı yapıp göndermek lazım hiç istemesem de. Sen yabancıya 5 10 maaş bağlayıp yerliye 2 milyonu az görürsen son dk yükseltirsen normal de gitmesi. Ha, şu durumda ne yapılır, barış'ı 40a falan satıp 20'ye Kerem'i geri alabilirsek Benfica'dan çiçek gibi olur. Yoksa zaten yerini yabancıyla doldurmaya kontenjan yok.
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2025 (düzenlendi) Yeni sozlesme imzaladi; sene basliyor, 1 sene oturturuz o zaman. Herhangi bir sekilde geri adim atmaya gerek yok. Ornek teskil etmemesi gerek. Barisa 2.5 verildi zamlanarak; 5 de onerildi. Abartmaya gerek yok. Burada oynadigi 1.5-2 sene top var. UCL de cikar oynar DK da oynar bu sene alir istedigi kontrati. Ağustos 22, 2025 Sotto tarafından düzenlendi
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2025 asıl reziilik keçiören'in yüzde 20 payı. adamlar defalarca gs'ye gelin biraz para verin şunu kapatalım demiş, gs umursamamış. versinler şimdi 10m euro.
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2025 Orasi asiri mallik evet. Gs yonetimi ayri beceriksiz de Baris olayinda ya tamam artik hayir gelmez kac veriyorlarsa gitsin mantigi yanlis.
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2025 Ugur yayin acti anlatiyor var bi menajer ali cengiz oyunlari. Klubun gram geri adim atmamasi gerekiyor.
Shadow Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2025 ahmedinejad, 22.08.2025 19:43 tarihinde dedi ki: asıl reziilik keçiören'in yüzde 20 payı. adamlar defalarca gs'ye gelin biraz para verin şunu kapatalım demiş, gs umursamamış. versinler şimdi 10m euro. 8-10m avroya Keçiören süper lige çıkacak kadro kurar yahu ahah
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2025 Sotto, 23.08.2025 01:53 tarihinde dedi ki: Ugur yayin acti anlatiyor var bi menajer ali cengiz oyunlari. Klubun gram geri adim atmamasi gerekiyor. Uğur aşırı duygusal davranıyor her zaman olduğu gibi. Adama söz vermişler sözleşme imzalarken teklif gelirse gidersin diye. İyi de teklif geldi işte. Söz vermeseler belki sözleşme imzalamayacak adam.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2025 (düzenlendi) Hayır bir de bahsedilen 30-35 m Euro az mı da adamı satmiyorlar anlamadim. Adamı satmayacaksiniz diyelim oturtacaksiniz bir sene hem var olan topçunuzu kaybedeceksinjz hem değeri düşecek hem takımınız karışacak. Seneye satmak isteseniz 5 de 1i bile teklif gelmeyecek adama. Bu kadar nefret edip tüm taraflara zarar verecek ne yaptı adam. Mis gibi para getiriyor işte daha ne. Şimdi göndermeyince yine motor takmış gibi mı oynayacak. Bu Uğur gibilerin duygusallığı çok büyük zarar veriyor takıma. 12m maaş 5m de imza parası alacakmış.adam. Şu an 2 alıyorsa 8 sene oynasa alacağı parayı tek seferde alacak. Suna engel olmak ayıptır ya. Ki az da para getirmiyor kulübe. Haziran'da gelse bu teklif hemen kabul etmişti GS. Ağustos 23, 2025 ahmedinejad tarafından düzenlendi
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2025 (düzenlendi) Iyi teklif filan gelmedi. En fazla 20'ye ciktilar resmi olarak dedi Ugur. 25'e hazirlaniyorlarmis. 10 milyon maas vereceksin, GS'ye 20 teklif edeceksin nispeten yasi genc oyuncuya? 30 olsun diyelim. Haziran'da bu teklifi yaparsin baska kadrolarin yazilmasina 10 gun kala baska. Gs seninle sozlesme imzalamis, ona gore kadro kurmus, belli ki kanat icin herhangi bir transfer girisiminde bulunmamis. Asil duygusal davranan / rasyonel olmayan genel kesim. Rasyonel olan klubun menfaatleri dogrultusunda hareket etmesidir, ben burada Baris'i niye savunmak zorundayim ki? Galatasaray'in menfaatini gozetmek zorundayim. Napoli'nin cikis maddesi vardi ona ragmen adam surundurdu. Cok istiyorsa Noam getirir 50 kagidi alir gider. Yilda 10m verdigin adama bonservis 50 verecek paran yok mu? Var bal gibi. Kaldi ki baska menajer komisyon ittifaklarindan bahsediyor Ugur. Guya 70-80 lik toplam paket menajerler arasinda paylasilirken GS'ye 20-30 kaliyor diyor. Yonetim gram geri adim atmiyor super hamle. Ilk defa dogruyu yapiyorlar. Su hayir gelmez artik muhabbetini de anlamiyorum. Gelmezse gelmesin, oyle antrenmana cikmayip siyah ekran atip arkadan oyun cevirmek yok. Oturursun yedek klubesinde. GS 20 milyona kalmadi. Su sozlesme ve maas olayini cok yanlis anliyor bizim insanimiz - normal kendi isiyle filan kiyasliyor. Bugun Baris performans veremese de catir catir alir parasini bu is boyle. Obur taraftan da kafasina gore hareket ederse klup de kendi menfaatini korur. Nefretlik bir durum yok, cok normal. Kluplere demiyor muyuz niye imzaladin sozlesmeyi diye. Gidip 3 yil once takimdan ayrilan adama catir catir parasini oduyorsun. O zaman iki tarafli isler bu durum. Benfica gitti Kerem'i oynatti, Special One hocaniz gitti takimin buyuklugunu ovdu parayi dusunmediler diye. Benfica Fener'den gelecek 20'ye 25'e kalmaz. Cikari dogrultusunda hareket etti ki dogrusu da budur. Kaldi ki satacak olsan da tok satici oynamakta da ne gibi bir yanlis var anlamadim. Ilk mizlizlanmada hemen tabi git mi diyecek klup transfer sezonunun bitmesine 1-2 hafta kala. Her transfer sezonu Turk klupleri madalyonun obur yuzunde kalmiyor mu hep? 3-5 gun kala Avrupa takimi vermem, cok istiyorsan 2x verirsin demiyor mu? Hatta adamlar hakli niye bize versin en iyi adamini son dakika demiyor muyuz. Ayni hesap. Biz de adamlara fazla maas verip kafa karistirmiyor muyuz? Roller degisti iste bu sefer. Oyuncunun degerinden bagimsiz bir olay bu. Ağustos 23, 2025 Sotto tarafından düzenlendi 1 1
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2025 NEOM'a transfer olmak isteyen Barış Alper Yılmaz, Kayserispor maçı öncesinde yapılan son taktik çalışmada yer almadı.
fresia Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2025 ahmedinejad, 23.08.2025 04:56 tarihinde dedi ki: Uğur aşırı duygusal davranıyor her zaman olduğu gibi. Adama söz vermişler sözleşme imzalarken teklif gelirse gidersin diye. İyi de teklif geldi işte. Söz vermeseler belki sözleşme imzalamayacak adam. 50m euro serbest kalma maddesi koyamıyor mu koskaca klüp
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2025 Koysalarmış keşke. Barış tarafı neden ısrar etmedi acaba. Bir de adamın değeri zaten bu kadar değil ki. Diyorum ya ya Haziran'da şu teklif gelse takla atarak yollardı GS.
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2025 (düzenlendi) Bu saatten sonra satmaktan başka çare kalmadı, 35-40 neyse yollayıp şu transferlerimizi bitirelim bari, hırslı adam falan diyorlardı da o hırsı rizeliliğindenmiş. bu saatten sonra satmasan bile oyuncudan çok hayır geleceğini sanmıyorum. Aynı teklif haziran da gelse bence de satardık ama 10 gün kalmış transfer döneminin bitmesine, neresinden bakarsan bak barış için de gs için de gereksiz bir anlaşma, ok parasını kazanacak ama önünde şampiyonlar ligi ve dünya kupası var yine oynar seneye daha yükseğine arap yapar, nasıl bir vizyonsuzluktur bu akıl alır gibi değil. menajeri parayı cukkalama peşinde barış da gazına geliyor. keçiören başkanı da sürekli çıkıp satın şunu diyor asşdgkş 2 gündür uyuyamıyordur adam Bu arada söylenene göre 35-40 bandına bile gelmemiş araplar, en son teklif 25 deniyor, muhtemelen barış'ın menajeri kalan 10-15m cebleme peşinde, gs bu konu da sonuna kadar haklı, basına da sürekli açıklamalar yapıp barış'ı da gaza getiriyor, 1 hafta önce takımın kahramanı olan adamı ne hale getirdi Ağustos 23, 2025 Esnaf tarafından düzenlendi
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2025 Yunus var yerine oynayacak. Zaniolo kalır belki.
Shadow Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2025 barış en fazla 20-25 eder zaten, GS 50m peşindeyse babayı alır
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2025 Ortada cok net Karadenizli menajer oyunu var; Baris'in kac edeceginin gram onemi yok su sartlarda. Ucak biletini son dk almak var 6 ay once almak var. Ucak ayni ucak yol ayni yol.
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2025 Ederine +10 milyon euro geç transfer parası eklemek gerekir. Kadro planlaması yapılmış, transferler ona göre şekillenmiş, yabancı kontenjanı dolmuşken son dk gidiş ekstra dert. Şu anda gitse de kalsa da GS'ye zarar artık.
Shadow Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2025 abi hangi transfer planlaması, sizin planlama Osimhendi işte o da geldi ıkınarakta olsa
FuCKiR Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2025 Managerinin dediği gibi Sözleşme uzatılırken 25m + teklif gelirse kolaylık sağlayacağız denmişse oyuncuya ( yalanlanmadı ) barış bir daha idmana bile çıkmasa haklı. Büyük kulüp olmanın zorunluluklarından biri de sözünü tutacaksın. Her çalışan iş yerinden bunu bekler. Olmazsa bağları koparan oyuncu değil kulüptür. Denmemişse de idmana çıkmayacak oyuncu direkt paf takıma. Barışla var olmadı GS sonuçta.
Öne çıkan mesajlar