Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2025 - 2026 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Yalnız Ederson bilerek kırmızı gördü resmen ya, geçen Samet'le yarışır. Sarı kartı varken çok kaşındı ikinciyi görmek için, topu yere falan vurdu görmezden geldiler bu sefer de gidip hakeme inatla sataştı. Hakem bayağı da bekledi inatla da gitmedi yerine geri.

Mesaj tarihi:
DynamicK, 26.04.2026 21:31 tarihinde dedi ki:

Ederson zaten sezon bitmis. Kalan maclara da cikmayip baska ulkeye transfer olucam derdinde. Fenerin yonetim is bilmeyince, oyunculari da dolandiriyor takimi.

Ederson'u ucuza aldılar ama dev yıllık ücreti var. O parayı kimse vermez Araplar hariç. Çin de eskisi gibi saçmıyor. Satmaları da zor.

Mesaj tarihi:
DynamicK, 26.04.2026 21:34 tarihinde dedi ki:

Baris da macin GS tarafinda ilk hakli sari kartini gormus oldu. En azindan Yunus gibi geri yururken hakeme yanlislikla dokundu diye gormedi. 😄

Yine büyük hata ama. Hakem rus ruleti gibi çekiyo tetiği. Çat bi ikinci sarı gelebilir random.

Mesaj tarihi:

Edersona kimse yıllık 12m avro vermez, bi biz salağız verdik işte GS ile yarışa girip.

Bu arada penaltıda temas yok bence Yunus atlıyor bariz, ama Toyyeranın pozisyon ofsayt değil goldü, onunlan eşitlendi.

• Admin
Mesaj tarihi:

Hata belki ama GS bu tip ruh ile daha iyi top oynuyor. Macin basinda Sanchez in Kereme atari mesela. Direk sindirmis oldu Keremi.

Biz hem profesyonellik hem de istekli futbolu bir araya pek getiremiyoruz TR de. 

• Admin
Mesaj tarihi:
Shadow, 26.04.2026 19:38 tarihinde dedi ki:

Edersona kimse yıllık 12m avro vermez, bi biz salağız verdik işte GS ile yarışa girip.

Bu arada penaltıda temas yok bence Yunus atlıyor bariz, ama Toyyeranın pozisyon ofsayt değil goldü, onunlan eşitlendi.

Var temas. Her ne kadar diger 2 penaltimiz daha net penalti olsa da cok net temas var ayaginin ucuna Yunusun.

Mesaj tarihi:
DynamicK, 26.04.2026 21:50 tarihinde dedi ki:

Mert daha iyi kaleci cikti diye yaziyordum ki tam... 

tam bunu yazacaktım, mert milli takıma göz kırpıyor diye ama zıçtık tam lel

• Yeni Oluştur...