S-H Mesaj tarihi: Nisan 20, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2026 (düzenlendi) Rewendor, 20.04.2026 20:00 tarihinde dedi ki: 2001'den beri bu forumdayım (bu hesap 2002, ilk hesaptaki nick değişmediği için yenisini almıştım), bu kadar yüzsüzce bu rahatlıkta iftira atılan mesajla çok nadir karşılaşmışımdır, belki hiç karşılaşmamışımdır. GS'nin eskileri hep GS'ye taş kesilirken, Necati'si Muğdat'ı gol atarken, Erman Kılıç'ı Emre Akbaba'sı resital verirken FB eskilerinin her zaman FB'ye kolaylık sağladığını az görmedik. Özgür Çek'in kendi kalesine jeneriklik golünü, dışarı yuvarlanan penaltıları, karşısında TD olan eski kalecisinin as stoperlerini kadrodan çıkartıp ilk ve tek kez altyapıdan ergenleri stoper olarak sahaya sürmesini, yetişebileceği adama koşmayıp bırakanları, GS'den devşirme eski kaptanlarının İBB ve Başakşehir'de sürekli yatmasını ve bilerek kart almasını, hatta topu içeri alan kalecileri az görmedik GS eskileri GS'ye yatıyor/kötü oynuyor demek için gerçekten çok ağır fanatik olmak lazım ya... Yok yok, anlaşmamıza imkan yok bu kafayla Gerçekten çok acayip. Bir tane örnek gösterilen Taylan Antalyalı performansı vardı kötü, o da tek maçlık ve tüm takımın kötü oynadığı Taylan'ın sırıtmadığı haksızca eleştirildiği durumdu, sonraki maçlarda da iyi oynadı zaten. Hani oyuncusu yere atıyo, hakeme itiraz edip ceza almıyo, t.d.'si asarım keserim hakem eleştiriyo falan diye eleştirilir de, tutup da üstelik bir Fenerlinin eski futbolcular üzerinden GS'ye laf etmesi AKP'nin İmamoğlu'nu diplomayla vurmaya çalışması tadında bir komedi. Eski oyuncusunu geçtim, sözleşmesi GS'de olan kiralık giden Yunus bile her maç gol attı asist yaptı bize karşı Adana'da. Edit: Gerçi 20 haftadır kart sınırında olup kart gösterilmeyen oyuncusu olan takımken GS'ye kart hilesi diyen taraftardan çok fazla şey beklememek lazım, ama işte ondan bile daha oturaksız oldu bu iddia. Hatta örnekleri de arttırayım. bu forumda yüzsüzlük konusunda konuşabilecek son insan olabilirsin, daha geçen haftaya kadar fener atana kadar uzatma diye bir şeyler saçmalıyordun, bin kere ispat edilmesine rağmen utanmadan her hafta yazdın bu hafta uzatmada tekrar gol yiyince samete tutundun. biraz utanman varsa gelip de iftira-yüzsüzlük vs. konuşma hiç. o kadar gerçeklikten kopmuşsun ki, muhtemelen bişar tier elemanların yayınlarını izleyip oradan kendine fikir devşiriyorsun çünkü anlattıkların gerçek değil. on paragraf yazmakla uğraşamayacağım volkan demirel td kariyerinde, gs kıyasla fb'den daha çok puan aldı. taylana gelene kadar bu ülke neler gördü, bu bir gs geleneğidir. diğer bireysel oyuncu performanslarını da açıklamaya veya örnek göstermeye gerek duymuyorum, vakit ayırmaya değmez herkes neyin ne olduğunu biliyor. mesela 20 haftadır kart sınırında dediği adam musaba, ocakta fenere geldi sarı kartlarını samsunda görmüş, ona yakın archie var sakat haftalarca oynamadı, döndüğünde yedek kaldı. bana çok ağır fanatik diyen adamın eminim kendi araştırmadan buraya kustuğu veriler bunlar. adam bunlara rağmen lig bitiyor benim sınırda oyuncum bile yok, sesimi çıkarmayım da konusu açılmasın diyeceğine böyle saçmalık iddiaları ortaya atıyor. Nisan 20, 2026 S-H tarafından düzenlendi
yusema Mesaj tarihi: Nisan 20, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2026 (düzenlendi) rakip takımda fenerde oynamış topçu varsa genelde golü o atıyordu bi aralar hatta bunun geyiği bile yıllarca yapıldı. buna rağmen bu tarz imalar garip. nedense rew sanki burda tartışma yaratıp burayı hareketlendirmeye çalışıyor gibi geliyor yada gerçekten çok fanatik. umarım ilkidir Nisan 20, 2026 yusema tarafından düzenlendi
S-H Mesaj tarihi: Nisan 20, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2026 (düzenlendi) yusema, 20.04.2026 21:15 tarihinde dedi ki: rakip takımda fenerde oynamış topçu varsa genelde golü o atıyordu bi aralar hatta bunun geyiği bile yıllarca yapıldı. buna rağmen bu tarz imalar garip. 1 ay önce karagümrük maçının golünü atan bartuğ elmaz. senelerdir bizde oynadı daha yeni ocakta transfer oldu. Nisan 20, 2026 S-H tarafından düzenlendi
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 20, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2026 (düzenlendi) S-H, 20.04.2026 21:03 tarihinde dedi ki: bu forumda yüzsüzlük konusunda konuşabilecek son insan olabilirsin, daha geçen haftaya kadar fener atana kadar uzatma diye bir şeyler saçmalıyordun, bin kere ispat edilmesine rağmen utanmadan her hafta yazdın bu hafta uzatmada tekrar gol yiyince samete tutundun. biraz utanman varsa gelip de iftira-yüzsüzlük vs. konuşma hiç. Yoo o iddiamı geri almadım arkasındayım hala. Fener'in kazandığı puan da az değil, kazanamamasına rağmen "belki fener atar" diye uzatılan maçları da katarsan zaten ortada. Arada puan da kaybetmeniz (en basidinden BJK derbisinden sonra) gerçekliği değiştirmiyor. Siz hariç tüm dünya görüyor nasıl ligin içinde tutulmaya çalışıldığınızı, federasyon başkanının açıklamalarını, siyasi liderlerin "Fener'e Kante'yi biz getirdik" açıklamalarını falan. Ama işinize gelmez tabii. Geçen Burak Yılmaz boşa konuşmadı istifa ederken Fener maçı öncesi hakem hazırlıklarını da anlatırken. S-H, 20.04.2026 21:03 tarihinde dedi ki: vakit ayırmaya değmez herkes neyin ne olduğunu biliyor. Valla benim gördüğüm herkes bilmiyormuş, Özgür Çek'i, Volkan Demirel'i (TD olarak), Emre Belözoğlu'nu unutmuş ya da unutmuştan saymış Hani sarı kart penaltı şu bu bilmemne falan oturur tartışırız da eski futbolcu "kıyağı" konusunda da FB'liler kimseye laf etmesin bir zahmet. yusema, 20.04.2026 21:15 tarihinde dedi ki: nedense rew sanki burda tartışma yaratıp burayı hareketlendirmeye çalışıyor Arada canım sıkıldıkça canlandırmak için yazdığım doğrudur Nisan 20, 2026 Rewendor tarafından düzenlendi
S-H Mesaj tarihi: Nisan 20, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2026 fener son 3 yılda 15-20 puan uzatmada kaybetmiştir. volkan fenerden daha çok puan aldı diyorum hala volkan diyor. emre 2 senedir gs'ye averaj kastırıyor td kariyerinde gs'den puan bile alamamış olabilir.
Shadow Mesaj tarihi: Nisan 20, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2026 yusema, 20.04.2026 21:15 tarihinde dedi ki: nedense rew sanki burda tartışma yaratıp burayı hareketlendirmeye çalışıyor gibi geliyor yada gerçekten çok fanatik. umarım ilkidir ahah abi adam çalışıyor cehape belediyesi gibi yatmıyor, halka hizmet hakka hizmet diyor, forumu ve bölümü canlı tutuyor işte daha naapsın
yusema Mesaj tarihi: Nisan 20, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2026 Başka mantıklı açıklaması yok çünkü bir mesaj önce söylediğini sonraki mesaj inkar ediyor , ısrarla anlattığımız şeyleri konuşulmamış gibi başa dönüyoruz. bizde sürekli triggerlanıp sayfa sayfa cevap veriyoruz 1
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 20, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2026 Söylediğiniz şeyler doğru olmadığı için kabul etmediğimden aksi yönde yorum yapıyorum, onda bir eksiklik yok Öte yandan Volkan GS'ye kaç puan kaybetti bakmadım ama GS'ye hiçbir zaman o güne kadar hiç kullanmadığı ve bir daha sezon sonuna kadar asla oynatmayacağı altyapı stoperlerini çıkarmadı as kadroda.
BloodBane Mesaj tarihi: Nisan 20, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2026 Soyle bi olay olmusken, Mugdat GS ye karsi inanilmaz oynuyo diyen birisine bisey anlatmaya calismayin zaten. Birde adamin futbol hayatinda gordugu tek kirmizi kartmis (dogrulugunu bilmiyorum). 2
S-H Mesaj tarihi: Nisan 20, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2026 (düzenlendi) yılların biriktirdiği oyunları tek maçla denklemeye çalışıyorlar, her olay için geçerli bu. Nisan 20, 2026 S-H tarafından düzenlendi
Shadow Mesaj tarihi: Nisan 20, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2026 bu Müjdatı görmemiştim ben yahu baya baya komediymiş harekete bak bir de üzgün havalarda yazık lel
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 20, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2026 Bunu ben de görmemiştim, bu da ilginçmiş evet, de bayağı bize puan kaybettiren goller attığını hatırlıyorum 2-3 kere Muğdat'ın. Golden sonra sevinmemiş, kutlamaya gelen arkadaşlarına gelmeyin demişti hatta. Öte yandan Özgür Çek'in golü, Emre'nin salışı falan sayısız video çıkar böyle lazımsa. Gerçi daha yeni Samet varken çok gerek yok
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 21, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2026 (düzenlendi) He he evet 3.05 Nisan 21, 2026 Liebe tarafından düzenlendi
yusema Mesaj tarihi: Nisan 21, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2026 Liebe, 21.04.2026 10:41 tarihinde dedi ki: He he evet 3.05 bende dun bu pozisyonu ariyordum. cok bomba bu ya
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 21, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2026 sametin bilerek atılmadığını söyleyen ağır fenerlidir
BloodBane Mesaj tarihi: Nisan 21, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2026 Mugdatin hareketine refleks diyen gslilere ne demek lazim?
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 21, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2026 Lan şu ayarsızın topu ıskaalayıp bizim adama tekme savurmasına şaşırmak nedir, 93 tane böyle hatalı pozisyonu var hem fener hem milli takımda https://youtube.com/shorts/cNGn57OGwpo?si=TbR2ug2MPjp99fZf
Shadow Mesaj tarihi: Nisan 21, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2026 Aiko, 21.04.2026 11:25 tarihinde dedi ki: sametin bilerek atılmadığını söyleyen ağır fenerlidir elhamdüllillah!! 1
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 21, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2026 Son pozisyon çok anormal gelmedi bana Muğdat'ın ama bunu desem taraflı diyeceksiniz tabii. Şunlar gibi pozisyonlar varken, her FB maçındaki İBB'li Emre performansı varken komik diğer takımların konuşulması Şu Özgür Çek'in videosunu hep kaldırmışlar, anca böyle lamer isimli videosu var youtubeda
yusema Mesaj tarihi: Nisan 21, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2026 ozgur'un pozisyon gayet olasi bi durum. boyle min 10 tane kendi kalesine atilan gol olmustur. attigin sow pozisyonunu kendin de izlemedigini dusunuyorum :d mugdat bildigin karsi karsiya giderken yavaslayip , defansin yetisip topu almasini bekliyor. yine geldik oltaya dfgdfdf 1
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 21, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2026 Adam kaleye paralel giden topa bomboş pozisyonda dokunarak 90 derece yön değiştirip tıngır mıngır kaleye sokuyor. Hani uzaklaştırayım vurayım falan değil dokunarak kaleye sokuyor. Kale dibinde çok az mesafede de değil. Ve gayet olası durum...
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 22, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2026 Darksun, 22.04.2026 22:33 tarihinde dedi ki: sıra bizde anadolu kupası olacak bu sene ziraat anlaşıldı.
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 22, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2026 Maçın özeti: İlk yarı "yaa adamlar çok zayıf ne de olsa atarız" diye boşvermişlikle saçma sapan top çevirdi takım, ikinci yarı başında daha ısınamdan gol yedi, 15 dk o şoku atlatamadı, sonra biraz bastırdı ama baktı ki yedeklerle olmayacak, değişiklikler geldi 70'ten sonra iyi bastırmaya başladı, derken 80'de Günay acayip yumurtladı, 80'de 2-0dan da sonra çevrilmez diye saldılar. 1
Öne çıkan mesajlar