Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 11, 2026 Mesaj tarihi: Mart 11, 2026 Singo stoper oynamaz inşallah rövanşta. Çok riskli hareketler yapıyor. Başarılı olunca ok ama olası fail anında arkasında bir kişi daha olması gerekiyor. Malum ikinci maçta hakem de kollamayacak 1
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 11, 2026 Mesaj tarihi: Mart 11, 2026 Gs'nin rövanşta erken gol yememesi lazım acayip birikti adamlar gsye karşı. Kazanamıyorlar bir türlü. GS her türlü bir tane atar yine. Oyunu tutarsa turu geçer.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 11, 2026 Admin Mesaj tarihi: Mart 11, 2026 Okan hoca azcik analiz yetenegi varsa onceki mac ve sonraki mac arasi Liverpool nasil taktik degistirmis, nasil top dagitiyor, nasil baski yapiyorlar hepsini cozmesi lazim. Ilk macta biz onde cok baski yapinca hep ayni tip hatalarla kaybettilerdi topu. Bu macta belki daha fazla bastik ama dikkat ettiyseniz, Liverpool onceki kadar aceleci davranmayip epey savusturdu. Hatta onlarin mac basi taktigi bizimkine gore cok daha basariliydi ve resmen %50 sans ve %50 liverpool beceriksizligine 3 tane gol yemedik oyunun ilk 10dk sinda. Liverpool da bogucu bir futbol oynamaya calisicak Ingilizler. Sacma sapan hata yaparsak direk yeriz. Seyirci destegi cok etkili Istanbulda. Liverpoolda o olmayacak. Singo bence faydali. Liverpool'un dengesini cok bozdu. Ama bir kac defa ciddi hata yapti. Osimhen gibi kendine cok guvenen bir kisiligi var. Onun sonucu olarak pozisyonu geregi riski cok artirabiliyor. Ama tutturdugunda da ezip geciyor kim cikarsa. Ben direk Boey ilk 11 diyorum o maca. Sane kendini toparlasa aslinda cok is yapar o macta ama bakalim. 70.dk da duruma gore Ilkay oyuna alinabilir. Ilk 15dk yi atlatirsak ve bir kac saglam baski ile top kazanip iyi kontra ya cikarsak aliriz 2. maci.
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 11, 2026 Mesaj tarihi: Mart 11, 2026 (düzenlendi) Valla hemen ilk maçtan itibaren lemina apo tandemine geçip alıştırmak lazim Mac hemen haftayaymis ya demn Mart 11, 2026 MrLevie tarafından düzenlendi
Sotto Mesaj tarihi: Mart 11, 2026 Mesaj tarihi: Mart 11, 2026 Adamlar harbi asiri bilendi yalniz. Van Dijk daha teri sogumadan haftayi iple cekiyorum tarzi konusmus. juve de boyle onur gurur yapip fena oynamisti. cok umidim yok benim rovanstan acikcasi.
Darksun Mesaj tarihi: Mart 11, 2026 Mesaj tarihi: Mart 11, 2026 elenecekseniz hiç olmazsa rekorumuzu egale edin rica ediyorum , acımıza ortak olun. Kaç senedir geyiği bitmedi bir türlü.
BloodBane Mesaj tarihi: Mart 11, 2026 Mesaj tarihi: Mart 11, 2026 O rekor zor kirilir ya. Dun Bayern Atalanta karsisinda bi umut vermisti rekoru egale etmek icin ama 6dan sonra salmis galiba. Bayern bile saliyosa zor o is.
Darksun Mesaj tarihi: Mart 11, 2026 Mesaj tarihi: Mart 11, 2026 BloodBane, 11.03.2026 15:25 tarihinde dedi ki: O rekor zor kirilir ya. Dun Bayern Atalanta karsisinda bi umut vermisti rekoru egale etmek icin ama 6dan sonra salmis galiba. Bayern bile saliyosa zor o is. işte zamanında bunları 2-1 yendik diye bilendiler 1 hafta sonra 8 yedik . 2 side 3 puan ama kimse 2-1 i hatırlamıyor lol.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 11, 2026 Admin Mesaj tarihi: Mart 11, 2026 Ya GS nin kadro aslinda TR de en yakin takima gore min 2x daha iyi. Ama tam istenen performansda oynayamiyorlar. Ben pek elestirmek istemedim bugune kadar ama Okan'da bitiyor problem. Kendini gelistirme hizi biraz yavas. O yuzden de elestriler birikiyor iyice. Neyse ki min gerekeni sagladigindan duruyor oldugu yerde. Takima deli para enjekte edilse ornegin, direk gonderirler. Suan fiyat/performans olarak uygun oldugundan duruyor. Umarim yardimcilari falan iyidir de duzgunce calisirlar bu 1 haftada Liverpool u
Sotto Mesaj tarihi: Mart 11, 2026 Mesaj tarihi: Mart 11, 2026 (düzenlendi) Bence abartiyoruz biraz. Gs kadro olarak Liverpool dan iyi degil, denk bile degil. Juventus bile tartisilir. Turk taraftarlari genelde ayni yanilgiya dusuyor. Gs de oynamamasi gereken, kendi kalibresinin uzerinde tek bir oyuncu var o da Osimhen. Karsindaki premier lig ekibi var. Sane bu ligde bir kac sene once oynuyordu. Su an da o ligde olmadigi icin sende oynuyor. Ilkay, artik o seviyenin oyuncusu olmadigi icin sende. Icardi artik Juve seviyesinde olmadigi icin sende oynuyor. Orada da en fazla yedek olur. Lemina epl de son siralarda olan Wolves taydi, kariyeri ve yasi itibariyle tekrar oraya gidemez. Ama ayriligi performansindan olmamisti. Torreira o ligde yapamadigi icin sana geldi. Sanchez yine o ligde olmadigi icin sende. Noa Lang eledigin Juventusun liginde Napolide yedekti - performansindan bagimsiz tabi onu belki ayirabiliriz. Galatasarayin avantaji ki Onder Ozen buna dun degindi, yerlileri ust seviyede. Abdulkerimin kariyer gelisimine sapka cikarilir, Baris atlet olarak bir anomali. Ugurcan icin ben yazin da demistim top kaleci, gayet de mutluydum ben transferden. Onun disindaki yabancilarin Osi ve kismen Lang disinda zaten rakibinin liginde artik oynamadiklari icin geldiler, ha bu demek degil ki nottingham forest da oynayamazlar elbette oynarlar. Ama biz sonucta genelde oyunculari belli dusus trendiyken aliyoruz yukselis trendiyken degil - yerliler disinda. Ve tabi daha fazla para vererek. O yuzden ben farkli dusunuyorum, Okan in bu sene yaptigi ciddi bir is. fener icin de ayni Ederson Kante artik o seviyede olmadiklari icin zaten sende. Otomatik forest dan iyi degilsin yani. Mart 11, 2026 Sotto tarafından düzenlendi 1 1
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 14, 2026 Mesaj tarihi: Mart 14, 2026 Yapı çok bozdu ya, buz gibi ofsayt olan golumuzu iptal ettiler
fresia Mesaj tarihi: Mart 14, 2026 Mesaj tarihi: Mart 14, 2026 başak konsantre gs yorgun ama atarız gibi
Sotto Mesaj tarihi: Mart 14, 2026 Mesaj tarihi: Mart 14, 2026 Zor mac olacagi belliydi de Yunus cok kotu ya. Su mac Sane gerekiyordu…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 14, 2026 Mesaj tarihi: Mart 14, 2026 İki golde de ağır hayvanlık var yalnız asdfg
Aceace Mesaj tarihi: Mart 14, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 14, 2026 Noooolur bizimkiler de bunu yapsınlar... NOOOLUR BAK NOOLUR. Devamındaki "işte yapının kanıtı" yazılarını okumak istiyorum.
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 14, 2026 Mesaj tarihi: Mart 14, 2026 Raze, 11.03.2026 07:46 tarihinde dedi ki: yanlış. bu maç TR de oynansa sizin rakip 6 sarı 1 kırmızı alır, siz 3 sarı alırdınız. golünüz iptal olmazdı, ceza sahasında düşen biri vardıysa penaltınızı da alırdınız. maç sonunda hakem bizi de doğradı ortada maçtı derdiniz, üstüne siz kazanacak oyun oynamadınız ki de derdiniz. Liverpool taraftarı düzgün, kaliteli taraftar, kollanıp kollanıp daha baştan kırmızı yemediği, yalandan gol iptaliyle maçtan kopmasının engellendiği maç sonrası utanmadan rakip kollanıyo kolpalaması yapmazdı Hele bir başka kollanan takım var, lehine hata farkı kalanların toplamına neredeyse denkse bunun tesadüf olması zaten pek belli değil. Bildiğimiz hikayeler.
S-H Mesaj tarihi: Mart 14, 2026 Mesaj tarihi: Mart 14, 2026 gs trollü bir sayfa bu ama o kanallardan beslendiğiniz için sizi bozmaz.
S-H Mesaj tarihi: Mart 14, 2026 Mesaj tarihi: Mart 14, 2026 Darksun, 15.03.2026 00:01 tarihinde dedi ki: tabloya kendin inandın yani rew hakem yorumlarını derleyen sayfa hakem hatalarının ne denli büyük bir etki yarattığını konusunda kamuoyu oluşturmaya başlayınca orası hemen karşı sayfa olarak açıldı. mesela gezi parkında çarşı stadyumlarda ciddi protestolar yapmaya başlayınca f*töcüler çarşı 1453 diye alternatifini kurmuşlardı, eski taktikler ama işe yarıyor.
Darksun Mesaj tarihi: Mart 14, 2026 Mesaj tarihi: Mart 14, 2026 valla hani şu mevcut durumda aleyhimize bu kadar hata varken çıkıp şampiyon olduk kafa yapısında mı arkadaşlar onu merak ettim aslında. Yani o kadar da değildir herhalde
Öne çıkan mesajlar