Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2025 - 2026 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Siz derken oyle basit genelleme yok. Foruma tasidik mi boyle birseyi oyle baslamak lazim. Random gs taraftarinin ne dedigi tabii ki beni baglamaz; ben burada forum uzerinde donen tartismadan bahsediyorum. Gs liler sacma sapan seyleri konusurss burda o zaman siz biz diyebilirsin. Sari sac mevzusu kac sayfa donmustu hatirlamiyorum bile.

gerci bunlari yazdiktan sonra dusundum su muhabbetler olmasa foruma gelip yazan yok o yuzden geri aliyorum, gonderin tum hoparlor videolarini….

Sotto tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Osimhen cok abartti bu mac; su ikinci sari tamam yuze geliyor filan da gerek yok, ihtiyacimiz da yok. Takim istekli zaten. En sevmedigim su kirmizi kart olayi yuzde yuz degilse. 

BloodBane, 26.10.2025 15:57 tarihinde dedi ki:

size kalsa da fenerli oyuncular ellerine bant takiyo dopingli diye asdfas

Bize kalmadan ya o, bizzat kendi futbolcunuz söyledi Ali Koç doping yapmaya zorladı beni diye 😄 

Rewendor tarafından düzenlendi

O pozisyonun VAR'a gitmesi sacmalikti zaten. 

Bunlar hep su kadar sari kart verilmiyor muhabbetinden. Ota boka sari kart istiyorsunuz al sana. Yuze geldi sari kart, yok ayagina bilmemne oldu sari kart. Trio trio dediniz adamlar her mac 30 sari kart 3 kirmizi uyduruyor, kimse de sormuyor yahu futbol boyle bir oyun degil, ne zaman olmus diye. Senin hakemliginde mac basi verdigin sari kirmizi kart neydi ki simdi farkli olsun oyun degismedi 10 senede. 

Hani su pozisyonu aklamak icin soylemiyorum da Fenerin de sene basindan beri oynadigi maclarin 2/3 unde ya penalti ya kirmizi var rakibe. Sak suk GS-FB olunca rakibe. Mudahele olacak, bogusma olacak futbolda. Kalk oynasin ya. 

Osimhen son zamanlarda hosuma gitmemeye baslamisti su abarti hareketleriyle bugun canimi sikti. Gerek yok, ihtiyacimiz yok. Avrupa macinda bile abartiyor. Rakipler yapinca kiziyoruz ayni sey. Ha adamin ilk sarisi dogruydu ikincisi agirdi hatta ilk faul Osi'nin. 

Mesaj tarihi:

Adam kolunu kaldirip yüzüne doğru hamle de yapmıyor, osimhen biraz eğildiği için hamle yapmak için yüzüne geliyor. Adamın niyeti falan yok yüze vurmak için. Normal ikili mücadelede vücudu ittirmek için kolu açmış. Yazık yani gül gibi maç piç oldu. 

Al goztepeli de kalenin önünden sahanın dışına attı gerizekalı ya. 

• Haha 1

TS macindaki gol de buz gibi goldu bence aynisini demistim. Rakibi kasten engellemek icin yuzune darbe vurmayla pozisyon geregini kolunun vs gelmesi boy farkindan veya durus konumundan - farkli seyler. 

Futbol boyle isine geldigi saniyede ekran karesi alinarak defalarca izleyip yorum yapacagin bir spor degil. Anlik durumlarda hakemin o an gordugu oyun icerisinde degerlendirdigi karara saygi duyacaksin. Bize VAR geldiginden beri hakem yokmus gibi davraniliyor. 

Mesela FB Stuttgart macinda hakem gordu ve caldi penaltisini. Calmasa muhtemelen VAR cagirmazdi. Dogru yanlis VAR'in kullanimi zaten boyle olmali. Her pozisyonda bir sey ayiklamaya calismak degil VAR'in gorevi. 

GS'nin attığı ilk gol bana ilk izleyişte ofsayt gibi geldi ama sonra düzgün durdurmalı falan bi tekrarını da izleyemedim. VAR'dan dönmesine şaşırmıştım ilk izledikten sonra.

Kırmızı zaten ikinci sarıdan, o da doğru karar. Ama üzücü durum, adamın aslında faul yapmak vurmak gibi bi niyeti yok, görmüyor da zaten orada surat olduğunu.

Ekleme yapayım, Göztepe kalecisine de yazık, aslında çok güzel maç çıkartıyor, neler neler çıkarttı da bir yere kadar tabii.

Rewendor tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

birde fark olarak, birinde faul bile verilmedi. diğerinde faulü yapan osimhen olmasına rağmen kırmızıyı göztepe gördü. 🙂

lig zaten bitti , ne gerek var. içeride puan kaybı olabilecek zaten kaç tane maç var ki. haksız 10 kişi bırakıyorsun rakibi. yazık. 

Mesaj tarihi:
Sotto, 26.10.2025 14:38 tarihinde dedi ki:

Aynen kanka hoparlorden veriyorlae sdfds. Bir kere oyle bir ses sistemi yok stadda hatta les bi sistem var. 

oyle yedirebilmen icin bildigin full akustik heryerden muhtesem koordinali ses vericen, top sana gecince aninda durduracaksin 90dk basinda adamla falan filan, uefa yetkilileri de oyle bakacak farketmeyecek. Onu gectim bunu mac oncesi test edeceksin kimse de sormayacak bu ne diye sosyal medyada maca gidenlerden kimse birsey demeyecek. Mesela biri gidip hoparlar yanina bu ne lan diye bir video cekebilir cok kolay.

occams 50 bin kisinin oldugu stadin harbi islikliyor olmasi elbette basit cevabi. O kadar abarti bir durum yok besiktas stadinda da ucl zamani deli gibi ses vardi olur yani

gerci size kalsa gs li topcular sacini sariya boyuodu doping cikmasin diye 

Abi var işte video 2 3 tane redditte yabancılar paylaşmış, ona da fake deniyor nasıl ispat edilecek o 😀

Mesaj tarihi:

Şöyle bir şey var, maç içinde CL'de bunu yapamazsın sağlam kontrol ediyorlar da bunu maç süresince yapıyorlar sadece, devre arasında bile rakibe falan küfretmedikçe karışmıyo UEFA bildiğim. Yabancıların falan paylaştığı videolar maç öncesi, orası serbest. O ara bi atmosfere sokup hazırlamak için açmışlardır belki en fazla.

Mesaj tarihi:
BloodBane, 26.10.2025 22:41 tarihinde dedi ki:

Nasil yani, yapmamislar fake videodan, yaptilar ama mac oncesi oldugu icin np a mi dondu olay? 😂

Islikla atmosfore sokmakta iyiymis asdfasfas

Yaptılar demedim ki? Yapmışsa orada belki açmıştır kontrolde yakalanmayacak/ceza almayacak şekilde dedim. Atmosfere sokma kısmında neye takıldın ki? Rakip takım sahaya ilk çıkarken, ısınırken vb rahatsız etmek için, baştan germek için etkili sonuçta.

Mesaj tarihi:
Shadow, 26.10.2025 19:45 tarihinde dedi ki:

nisan sonuna kadar TODtvim var sonra daha da almam artık, nasılsa gelenek oldu her sene şampiyon aynı

mayısa kalmaz zaten şampi

Mesaj tarihi:

Zaten takım kuvvetli bir de her maç ver desteği ver desteği. Nasıl baş edeceksin ki. Şu pozisyonu görüpte diğer takımı yakan adamı men edeceksin hakemlikten. 

• Like 1
  • Haha 1

Penaltiyla alakasi bile yok da. Fanatiklik yapmayin. Vucuttam gelmesini gectim kendini genisletmiyor bile yarim metreden gelen topa.

onun disinda mucadele gucu yuksek pozisyonsuz mac. 

• Yeni Oluştur...