Aceace Mesaj tarihi: Eylül 11, 2025 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2025 Artık zahmet olmazsa ŞL başlayabilir mi?
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 17, 2025 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2025 Aceace, 17.08.2025 01:23 tarihinde dedi ki: Maç fazlasıyla da olsa 5 puan fark yaptığımıza göre Şamp. diyebilir miyiz? 4 puan Şamp. dedirtmese de bi Şam. dedirtir.
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 17, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2025 (düzenlendi) PSV ye deplasmanda 3 atmış garanti 3 puan yazdığım SG. GS de bir kaç maçta havlu atar zaten, lige döner yine şampiyon olur. Loop a girdi Süper Lig Eylül 17, 2025 vivavale tarafından düzenlendi
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 18, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2025 Osimhen olmayacakmış, çok zor maç bence 1 puan bile iyidir. kaybedersek moralleri bozmamak gerekiyor, icardi değil de barış ile başlamalı, sane den vazgeçeceğini sanmıyorum, orta sahada da dirençli olmamız lazım lemina-torreria kesin olmalı, singo da 11 de olmalı, salai baya iyi ama asıl mevkii değil ya apo yada salai yerine kesin singo olmalı
FuCKiR Mesaj tarihi: Eylül 18, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2025 Kadro çok önemli değil ya Okanla avrupada başarı hayal. Bir td yanlış değişiklik veya geç değişiklik hatalarını sürekli tekrarlıyorsa avrupada başarılı olamaz. İnş önceki hatalarını defalarca izleyip ders çıkartmıştır.
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 18, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2025 her galatasaraylı bilir ki bu maçta deli gibi pozisyonlar harcayıp bir kontra maçı vereceğiz. son dk 1 direk banko. okan son dk osi-icardi-sane-barış-yunus-ilkay-ahmet atak kim varsa alayını alacak 2-0 kaybedeceğiz . okan'ın ana avrat küfürlerini bu maçta da duyabiliriz
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 18, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2025 Bizim takımların burnu çok büyük, hiç birinin doğru düzgün puan çıkaracağına inanmıyorum.
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 18, 2025 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2025 (düzenlendi) FuCKiR, 18.09.2025 12:39 tarihinde dedi ki: Bir td yanlış değişiklik veya geç değişiklik hatalarını sürekli tekrarlıyorsa avrupada başarılı olamaz Hah işte bak sen de aynı hatayı tekrarlıyosun. Okan Buruk'un sorunu yanlış değişiklik, geç değişiklik değildi. Yıl başında/devre arasında kadro planlamasını yaparken Avrupa'yı HİÇ önemsemeden kadro kurdurdu. En büyük hata bu. Bizi eleyen takımlara karşı çıktğımız kadrolardan defansta oynayabilecek oyuncuları yazıyorum. Sparta: Kaan, Nelsson, Davinson, Apo, Berkan. Bir maç Kaan sıçtı. Bir maç Nelsson. Alkmaar: Kuesta, Davinson, Apo, Jelert, Berkan, Metehan, Kaan Ya.. Neyse bişey demiyorum. Sonra küfretti olacak. Anlayın siz. Geçen sene Avrupa'ya 6 isim eksik bildirdik. 6.... Üstüne defansta olduramadığını bildiği Metehan ve Jelert vardı. Ben bir teknik direktör olsam dakika 80'de oyuncu değiştirmek için kulübeye baktığımda ilk görmek isteyeceğim adam Kaan ya da Berkan olur (Ciddiyim valla) Ama dakika 50'de Kaan ya da Berkan'ı oyuna atacağıma beklerim. Biz 2 senedir Kaan ve Berkanla maça başlıyorduk. Bu sefer kadro iyi, oyun sistemi oturdu, sezon başı planlaması (nispeten) daha iyi (Keşke geride bıraktığımız 3 senede Yunus'tan başka 1 tane daha altyapı oyuncusu çıkarabilseydik. Neyse ki 2 sene sonra Arda'yı ekleyebileceğiz) Ama bu sefer AL değil ŞL'de oynayacağız. 8 maçtan sadece 2 tanesi AL ayarında olacak. Ben uçup kaçmamızı beklemiyorum. İlk 24'e girmek benim için yeterli. Playoff'ta da 4 büyük lig+PSG dışından bir takım gelirse elemek isterim. Eylül 18, 2025 Aceace tarafından düzenlendi
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 18, 2025 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2025 (düzenlendi) USG, Garabağ, Bürüj kazandı. Kopenag Leverkuzen'i yeniyor. Pafos puan aldı... İlk hafta ŞL'de bol bol süprüz oldu. Bizim için iyi değil. Daha şimdiden ilk 24 hesapları karıştı ha Eylül 18, 2025 Aceace tarafından düzenlendi
fresia Mesaj tarihi: Eylül 18, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2025 ya şu ilk yarıyı bitirmeyi beceremiyoruz
samaella Mesaj tarihi: Eylül 18, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2025 Olm kaleci almadınız mı siz yemi, nerde o?
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 18, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2025 Valla çok yüklenmek de istemiyorum ama Ugurcan…
fresia Mesaj tarihi: Eylül 18, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2025 (düzenlendi) yalnız ilk golde adam eliyle aldı önüne o çok net omuz'muş Eylül 18, 2025 fresia tarafından düzenlendi
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 18, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2025 Olm ligde alıştık taç bile VARdan dönüyordu, burda vazelinsiz gömüyorlar 2
FuCKiR Mesaj tarihi: Eylül 18, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2025 (düzenlendi) fresia, 18.09.2025 22:53 tarihinde dedi ki: yalnız ilk golde adam eliyle aldı önüne o çok net @fresia inş. VAR hakemi olmazsın Eylül 18, 2025 FuCKiR tarafından düzenlendi
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 18, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2025 Hic bisi yok Frankfurtta pisi pisine verdik maci .
df Mesaj tarihi: Eylül 18, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2025 son golde atan adam ofsaytta değil. ama ilk gol bence de el. dirsekle alıyor önüne bilerek. onda niye var bakmadı anlamadım.
Öne çıkan mesajlar