Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2025 - 2026 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aceace, 17.08.2025 01:23 tarihinde dedi ki:

Maç fazlasıyla da olsa 5 puan fark yaptığımıza göre Şamp. diyebilir miyiz?

4 puan Şamp. dedirtmese de bi Şam. dedirtir.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

PSV ye deplasmanda 3 atmış garanti 3 puan yazdığım SG. 

GS de bir kaç maçta havlu atar zaten, lige döner yine şampiyon olur. 

Loop a girdi Süper Lig 😃

vivavale tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Osimhen olmayacakmış, çok zor maç bence 1 puan bile iyidir. kaybedersek moralleri bozmamak gerekiyor, icardi değil de barış ile başlamalı, sane den vazgeçeceğini sanmıyorum, orta sahada da dirençli olmamız lazım lemina-torreria kesin olmalı, singo da 11 de olmalı, salai baya iyi ama asıl mevkii değil ya apo yada salai yerine kesin singo olmalı

Mesaj tarihi:

Kadro çok önemli değil ya Okanla avrupada başarı hayal. Bir td yanlış değişiklik veya geç değişiklik hatalarını sürekli tekrarlıyorsa avrupada başarılı olamaz. İnş önceki hatalarını defalarca izleyip ders çıkartmıştır. 

Mesaj tarihi:

her galatasaraylı bilir ki bu maçta deli gibi pozisyonlar harcayıp bir kontra maçı vereceğiz. son dk 1 direk banko. okan son dk osi-icardi-sane-barış-yunus-ilkay-ahmet atak kim varsa alayını alacak 2-0 kaybedeceğiz . okan'ın ana avrat küfürlerini bu maçta da duyabiliriz 

FuCKiR, 18.09.2025 12:39 tarihinde dedi ki:

Bir td yanlış değişiklik veya geç değişiklik hatalarını sürekli tekrarlıyorsa avrupada başarılı olamaz

Hah işte bak sen de aynı hatayı tekrarlıyosun.

Okan Buruk'un sorunu yanlış değişiklik, geç değişiklik değildi. Yıl başında/devre arasında kadro planlamasını yaparken Avrupa'yı HİÇ önemsemeden kadro kurdurdu. En büyük hata bu. Bizi eleyen takımlara karşı çıktğımız kadrolardan defansta oynayabilecek oyuncuları yazıyorum.

Sparta:
Kaan, Nelsson, Davinson, Apo, Berkan. 
Bir maç Kaan sıçtı. Bir maç Nelsson. 

Alkmaar:
Kuesta, Davinson, Apo, Jelert, Berkan, Metehan, Kaan
Ya.. Neyse bişey demiyorum. Sonra küfretti olacak. Anlayın siz.

Geçen sene Avrupa'ya 6 isim eksik bildirdik. 6.... Üstüne defansta olduramadığını bildiği Metehan ve Jelert vardı. Ben bir teknik direktör olsam dakika 80'de oyuncu değiştirmek için kulübeye baktığımda ilk görmek isteyeceğim adam Kaan ya da Berkan olur (Ciddiyim valla) Ama dakika 50'de Kaan ya da Berkan'ı oyuna atacağıma beklerim. Biz 2 senedir Kaan ve Berkanla maça başlıyorduk.

Bu sefer kadro iyi, oyun sistemi oturdu, sezon başı planlaması (nispeten) daha iyi (Keşke geride bıraktığımız 3 senede Yunus'tan başka 1 tane daha altyapı oyuncusu çıkarabilseydik. Neyse ki 2 sene sonra Arda'yı ekleyebileceğiz)

Ama bu sefer AL değil ŞL'de oynayacağız. 8 maçtan sadece 2 tanesi AL ayarında olacak. Ben uçup kaçmamızı beklemiyorum. İlk 24'e girmek benim için yeterli. Playoff'ta da 4 büyük lig+PSG dışından bir takım gelirse elemek isterim. 

Aceace tarafından düzenlendi

USG, Garabağ, Bürüj kazandı. Kopenag Leverkuzen'i yeniyor. Pafos puan aldı... İlk hafta ŞL'de bol bol süprüz oldu. Bizim için iyi değil. Daha şimdiden ilk 24 hesapları karıştı ha 😄

Aceace tarafından düzenlendi
  • Yeni Oluştur...