Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2025 (düzenlendi) Takım dağıldı bu arada, taktik falan hak getire, halı saha gibi oynuyor, ikinci golü de yiyecez bu dağınıklıkla gibi duruyo acil bi müdahale ve toparlama gelmezse ya da adamların kötülüklerinden dolayı bireysel falan beceriyle bi gol atmazsak bi şekilde. Ağustos 30, 2025 Rewendor tarafından düzenlendi
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2025 Rölantide oynayarak yendik yine ama iki buçuk hafta sonra şl var. Bi ritm bulup adam gibi oynasaydık iyi hissedecektim. Frankfurt korkusu sardı şimdiden.
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2025 Frankfurt fisek gibi baslamis. Galiba baya baya rezil bir ucl sezonu yolda farkinda miyiz bilmiyorum. TR ligi o kadar les ki belli etmiyor hic birseyi Lozanlar Krakovia lar yeniyor senin top takimlarini. 0 cekmesek
FuCKiR Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2025 Sane direkt sağ kanat gibi hiç beğenmedim resmen yalnızları oynadı soğudu adam. Bence 8 bile oynatsa hepsinden daha iyi olur duran top sara yerine. Sara gibi topçuları ben sevmiyorum atletik olmayanları. Avrupa maçlarında oynatmaz inş.
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2025 yunus-sane değil de barış-sane daha iyi olacak aslında ama barış gidecek mi kalacak mı, kalırsa nasıl olacak hiç belli değil. şuan mantıklısı o temsilcisini kovup taraftar ile barışması ama sanırım hala gitmek istiyor, dönse bile katkı alacağımızı sanmıyorum. hatta zaniolo-sane bile daha iyi seçecek, singo kadroya girince eğer zaniolo, formunda oynayabilirse baya etkili olabilir. okan sanırım, bir 6 transferi çekip 4-4-2 ile oynamak istiyor, icardi 10 numara oynatıp geri de signo ile ataklarda savunmayı 3 lü bırakmak istiyor olabilir, akanji adı da o yüzden geçti muhtemelen. lemina ya bu konuda pek güvenmiyor sanırım. 2 gün kaldı transfere, kaleci bitirsek en azından yetecek aslında da son dk fırsat transferi kovalayacaklar sanırım. Şuan için kadro güçlü gözükse de çok zorlu kura çektik bence, baya zor olacak 24 e girmek, hele son maç gibi oynarsak madara oluruz
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2025 Araplar vazgeçmiş teklifi geri çekmiş diyorlar, 2-3 hafta soğukluk olur, sonra tekrar barışır takıma döner gibi duruyo BAY. Yalnız Okan'ın teknik anlamda çok yetersiz kaldığı konular var. Hayvani kadro yüzünden bu çok göze çarpmıyor kaç senedir, arada da gaza geldiğinde çok iyi oynatıyor (en son geçen seneki Tottenham maçı örnek), ama bazen çok çok feci hatalar yapabiliyor, onları törpülemiştir umarım. Zira karakter olarak da fazla özgüvenli gözüküyor Terim ekolünden, bu tür insanlarda hatasını fark etmek, kabul etmek daha zor.
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2025 yok ya gidiyor BAY, vazgeçme yok. €40M, keçiören payı hariç diyorlar. 6 aydır kaleci alamayan Dursun Şarküteri'ye tebrikler. 3 aydır konuşulan ismi de parası neyse verip Fener alıyor diyorlar. sen bunun maliyeti yüksek diyip başka birini indirmiş olsan neyse ama şu son günlerde hem yaptıkları hem yapmadıklarıyla eski günlerine selam çakıyor başkan.
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 1, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2025 zaten başarılı bir transfer dönemi geçirmiyoruz, aldığımız oyuncuları parası neyse basıp aldık, para saçarsan zaten alabilirsin önemli olan önemli mevkileri erkenden bitirebilmek.
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2025 Zaniolo da elde kalmış. Kalecide de Ederson'a verilmeen para çok daha yaşlı Martinez'e teklif edilmiş haberler doğruysa. Cuesta transferinin güncelini yaşatacaklar bize anlaşılan.
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 1, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2025 Nedense ben Ederson a asiri sicak degildim. 32-33 yasinda yillik kafadan 6-8 alacakti 3 yil. Takir takir isleyen takimin olur da Ederson un ayagi onemli dersin. Turkiyede ne Okan ne de Fenere gelecek hoca o kadar sofistike adamlar. Cok iyi kaleci elbette ama bir tik gence gitme taraftariyim. Hatta bana Gunayla devam ediyoruz kalan parayla orta saha aliyoruz desen nefis derim. stoper de lazim gerci ama olmaz o artik.
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 1, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2025 ilkay tecrübesi yeter faydalı olacaktır elbet, kaleci konusunda sotto katılıyorum ama şimdi ederson alamadıkları için martinez'e 10m bayılacaklar akfasişf
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 1, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2025 (düzenlendi) Martinez refuze etmis yav, Onana falan deniyor eyvah eyvah Ilkay, bilemiyorum Altan... bu yastaki adami ilk 11 icin almak. Eylül 1, 2025 MrLevie tarafından düzenlendi
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 1, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2025 (düzenlendi) geçen yıl full oynamış, mertens kadar olmasa da elbet faydası olur. onana için de florya'nın suyu yarar umarım Ederson çok faydalı olurdu bence ya kaçırmamız kötü oldu Eylül 1, 2025 Esnaf tarafından düzenlendi
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2025 ya olm biraz da bize bırakın ne bu onu bunu aldı 2 takımda be.
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 1, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2025 siz amanda cernyi almadiniz mi daha ne istiyonuz 1
Harvey Mesaj tarihi: Eylül 1, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2025 (düzenlendi) ilkay + hakan olsa tadından yenmez. tzolakis'ciyim ben ayağı kötü olsa da zeki çocuk onu alsak keşke Eylül 1, 2025 Harvey tarafından düzenlendi
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 1, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2025 Ilkay arti ugurcana da okeyim ben. Mis. Abartmadan ucmadan 1
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2025 Uğurcan ve Hakan Çalhanoğlu pompalıyorlar canlı yayın açmış bir sürü yayıncı.
fresia Mesaj tarihi: Eylül 1, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2025 ilkay bitmiş iyi manada kerem d. oynadı sonuçta bu takımda
Harvey Mesaj tarihi: Eylül 1, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2025 uğurcan, hakan, ilkay, lookman şu dördü bu gece çözülse ne güzel olur ya. uğurcana 25m teklif edilmiş reddetmişler. donnarumanın 30a gittiği yerde uğurcana 25 teklif etmek ne la
Öne çıkan mesajlar