Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2025 - 2026 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Eveeeet geldik yeni sezona...

Yağlı surat hala başımızda.

dursun-ozbek_3058.jpg

Gitmiyor. İşin kötüsü takım şampiyon olmaya devam ettikçe satacak bir şeyler bulmaya da devam ediyor. Kumburgaz'a taşınmayı bile beceremedi. Erdem Timur günahıyla sevabıyla şu yanak okşatan herifen 10 kat iyidir de... Neyse.

osimhen(34)(1).jpg

Eğer kalırsa yine şampiyon oluruz gibi. Ama işte... Osimhen alınacak parayla Süper Lig'de 3 tane şampiyonluğa oynayacak takım kurulabiliyor olması çok can sıkıcı. Kalırsa şampiyon yapacağı için sevinir, giderse bize 1 yıllığına da olsa pergel gibi bacağını izlettiği için müteşekkir olurum. (Açıkçası Morata+Icardi bana gaaaaaayet yeterli gibi geliyor. 45'er dakka oynasınlar işte döne döne)

okan-buruk-depophotos-2159671.jpg

Geçen sene "Tartışmasız biçimde ligin en formda teknik direktörüne sahip durumdayız." yazmışım. Hala aynı yerdeyim. Adam 2018'den bu yana ligi domine ediyor... Artık 3. yıl da bittiğine göre zahmet olmazsa ŞL'de bi ilk 24 görebilelim. 24'ten sonra kimle eşleşeceğimiz her şeyi değiştiriyor malum. Ama benim içimde bu sefer olacakmış gibi bi his var. Çünkü karşımızdaki rakip büyüdükçe bizim oyunumuz da büyüyor. (Sonra da gidip Alkmaar'dan tokat yiyip dönüyoruz)

Yalnız bu sefer artık lütfedip düzgün bir Avrupa kadrosu kurulsun istiyorum. Hadi kendi altyapından oyuncu çıkarmakta zorlanırsın eyvallah. Ama geçen sene sadece Apo ve Barış Türkiye'den yetişmiş oyuncular olarak listede yer almışlardı. Türkiye'den yetişmiş Berkan kadar oynayacak adam bulmak bu kadar zor olmamalı. Takımda 7 tane gurbetçi oyuncuya hiiiiiiç gerek yok. Sırf bu yüzden Berke transferine oldukça sıcak bakıyorum.

Mesaj tarihi:

Bu sene ŞL'nin formatı farklı fakat yine de üst tur göreceğimizi sanmıyorum. 

Osimhen'e verilecek para çok gereksiz geliyor bana. Sakatlansa veya form düşüklüğü yaşasa, taraftar poh pohlamasa elimizde büyük patlar. 

Ayrıca Sara bence yeterli değil. Onun pozisyonuna adam bulmak lazım.

Mesaj tarihi:

yine alınması imkansız oyuncularla vakit kaybedip son dk fırsat transferi kovalayacaklar. 3 yıldır yönetimi okan, bu sene de okan'ı osimhen kurtardı. hiç umudum yok bu transfer döneminden de, osimhen piyangosu 1 kere olur,

okan  devre arasında aldırdığı oyuncuların gönderilmesini istemiş 🙂 daha kiralıktan dönecek bitik zaniolo ve kohn var bunları elden çıkarmak da gerekecek. klasik olarak kanser bir transfer dönemi daha bizi bekliyor.

Mesaj tarihi:

Ya son dakikaya bırakmak bizimkilerin isine geliyor orası kesin de, artık oyuncular da gelmek istemiyor. Eskiden para kazanmaya bize geliyorlardı vergiden ötürü, şimdi Arabistan var direkt tercih değiliz artık. İşler daha zor. Hadi SL falan bir şekilde ikna etmeye çalışıyorsun ama o fiyat farkını adam Avrupa’da oynamaya tercih ediyor.

Mesaj tarihi:

Sane ile anlaşmışız, pek beğendiğim bir oyuncu değil yıllık 10-15m arası bir paradan bahsediliyor, 15m da imza parası olacakmış. çok büyük paralar bunlar

Mesaj tarihi:

osimhen bonservisi elinde olsa bir şekil halledilirdi de, o kadar yüksek ücretlere çıkabilmemiz mümkün değil, çıkabilsek bile bir türk takımının o paraları vermesi çok saçma

Mesaj tarihi:
Esnaf, 11.06.2025 18:40 tarihinde dedi ki:

osimhen bonservisi elinde olsa bir şekil halledilirdi de, o kadar yüksek ücretlere çıkabilmemiz mümkün değil, çıkabilsek bile bir türk takımının o paraları vermesi çok saçma

Ben bu free adam alıp yüksek ücret verme olayına accayip tavım. Sane bizim gerçekten ihtiyacımız olan, Yunus'un 1 boy kaliteli versiyonu. Ama işte takımda 2 kişiye 10m verince Torreira'yı 2m'e oynatamıyosun. Yunus mızıklamaya başlıyor. Eren "Ben de ilk 11 oyuncusuyum" diyor.

Bonservis verip düşük maaşa oynatmak her zaman çok daha mantıklı. Kazara seneye CL'ye gidemezsek BAM ortasahasına dönmek zorunda kalırız. Hani ülke coefficient'ı ilk 2 takımı CL'ye direkt gönderebiliyor olsa neyse de... 1 golle şampiyonluğu kaçırsak (ki olabilecek bir şey. Yaşandı) darma duman oluruz.

Dursun'un ilk senesi de böyleydi. Doldurdular köpek gibi maaşlı adamları sonra men cezası yedik. Bu gidiş gidiş değil.

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...