Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2025 gamepassda olmasına rağmen bu kadar satılıyor bir de... 35$ çok da güzel oyun. kingdom come deliverance 2 kesin yılın oyunu olacak diyordum ama rakipler güçlüymüş ya bu ya da kcd2 yılın oyunu olacak
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2025 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2025 Epic'den aldım ben daha ucuz olduğundan, Game Pass olmasına rağmen aldım, dursun istiyorum kütüphanede.
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2025 side questleri oynadıkça oyun daha bi güzelleşiyor. %100cü değilim ama arada başkalarının gameplayinde gördükçe çok güzel ekstra lore çıkıyor. Spoiler clea yı öğrenmek önemli mesela. main q olması lazımmış bence hatta.
yusema Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2025 oyunu yeni bitirdim. bayıldım. oyunları kolay kolay sonuna kadar oynamam kolay sıkılırım ama bu oyun su gibi aktı. en son bg3'te aynı şekilde hissetmiştim. side questlerden devam , gittiği yere kadar.
Öne çıkan mesajlar