roket adam Mesaj tarihi: Kasım 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2024 The Sims veya Sim City diyeceğim ama değil. Çocukluğumuzdan çok tanıdık bir melodi ama bir türlü bulamadım. Var mı aklına gelen? Chatgpt de bulamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2024 Mükemmel caz soundtracki maxis’in, andıran parçalar var ama spesifik bir oyundan değil de dizi veya filmden duymuş olabilirsin belki de? Biliyorum çünkü koyduğunu ama trt’de sanat programında fiilan arada eşlik eden bir parçaymış hissi verdi istanbul’da tiyatrocularla söyleşi yapıp gezerken filan arada çalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2024 her şeyde çalıyor sanki bu şarkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2024 Acaba SimCity 3000'deki jazz şarkılarıyla karıştırıyor olabilir misin? bir oyunda bir yerde arkaplanda radyo müziği gibi çalmışsa bilmiyorum da, 90'lardan özellikle Take Five ile tanınmış öyle bir oyun hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2024 Trt diye arattım birşey çıkmadı ama tv’de böyle istanbul sokaklarında bir yerden bir yere geçme sekansı esnasında kullanan bir program olduğuna neredeyse eminim. Programı söyleyemiyorum ama belki ntv de olabilir. Kafadaki ssd’de böyle ıvır zıvır dolu çocukluktan lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2024 jazz tarihinin en bilindik şarkılarından biri l.a. noire (2011) oyununda çalıyormuş ama her yerde çalabilir bu şarkı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 28, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2024 Valla olabilir ya ben de bulamadım. Belki de tvde falan dinledim de öyle aklımda kaldı. Bu vesileyle simcity soundtrack'ini de baştan dinleyeyim çocukluğuma döneyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2024 bu var gibi close enough: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2024 maxis ne soundtrack yapmış vaktinde hilafsız all time best. cidden vaktinde oynarken de sevmiştim ama böyle ömürlük olduğunu yıllar geçince hala kafamda çınladığını farkedince anladım. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2024 Norak, 28.11.2024 20:41 tarihinde dedi ki: bu var gibi close enough: Güzel yakalamışsın, bence de Take Five'ı duyup bu parçayla üst üste koymuşsun zihninde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2024 Sam, 28.11.2024 21:02 tarihinde dedi ki: maxis ne soundtrack yapmış vaktinde hilafsız all time best. cidden vaktinde oynarken de sevmiştim ama böyle ömürlük olduğunu yıllar geçince hala kafamda çınladığını farkedince anladım. SimCity serisinde en sevdiğim oyun olmasının nedenlerinden biri de bu müziklerdi. gerçi teknik olarak en iyisi 4. oyunmuş sanırım, öyle diyorlardı. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar