Sam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2024 günlük yaşamlarından memnun olmayan iki liseli birbirlerine uzaylıların ve hayaletlerin varlığını kanıtlamak için meydan okur ve olaylar tahmin etmedikleri bir yönde gelişir. science saru'dan mangadan uyarlama bir action komedi şonen. ben şahsen mob pscyho 100'e benzettim biraz. animasyon hayli dinamik, bu sezonun en popüler serisi olacak gibi muhtemelen. netflix'te de mevcut. op çok iyi yalnız: 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2024 Bi ben mi ısınamadım buna ya Neyse 3 episode rule diyelim haftaya görüşelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2024 çizimlerden dolayı herhalde, ben de zorlandım çok izlerken ama karakterler, konu çok güzel geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2024 çok iyi animasyon valla ben özellikle ondan ötürü tuttum, netflix'teki scott pilgrim de o bakımdan çok iyiydi. 3 Spoiler nineyi ilk bölümde öyle gösterdikten sonra böyle çevirmeleri ahah eğlenceli gidiyor şu ana dek üzmedi, bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2024 Ninecigim cok orijinalmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2024 Spoiler lone ranger calmasi sdfsdg 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 25, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2024 adamlar film gibi prodüksiyon yapmış adeta, tebrik ettim. 4 Spoiler muz hırsızlığının sebebi de tecavüz edilip öldürülen kızlarmış öcünün anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2024 yok ya genel bi çük takıntısı var. Spoiler babane de göster diye tutturoyordu olaylardan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2024 Spoiler o sondaki icebreaker daha ziyade, ayase'nin tüm erkek arkadaşlarını tokatlayan katı nine'nin okarun ve ayase'nin gelecekteki munasebetine pek de bela olmayacak demek gibi bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2024 görücez ileriki bölümlerde 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar