Sam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2024 günlük yaşamlarından memnun olmayan iki liseli birbirlerine uzaylıların ve hayaletlerin varlığını kanıtlamak için meydan okur ve olaylar tahmin etmedikleri bir yönde gelişir. science saru'dan mangadan uyarlama bir action komedi şonen. ben şahsen mob pscyho 100'e benzettim biraz. animasyon hayli dinamik, bu sezonun en popüler serisi olacak gibi muhtemelen. netflix'te de mevcut. op çok iyi yalnız: 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2024 Bi ben mi ısınamadım buna ya Neyse 3 episode rule diyelim haftaya görüşelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2024 çizimlerden dolayı herhalde, ben de zorlandım çok izlerken ama karakterler, konu çok güzel geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2024 çok iyi animasyon valla ben özellikle ondan ötürü tuttum, netflix'teki scott pilgrim de o bakımdan çok iyiydi. 3 Spoiler nineyi ilk bölümde öyle gösterdikten sonra böyle çevirmeleri ahah eğlenceli gidiyor şu ana dek üzmedi, bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2024 Ninecigim cok orijinalmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2024 Spoiler lone ranger calmasi sdfsdg 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 25, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2024 adamlar film gibi prodüksiyon yapmış adeta, tebrik ettim. 4 Spoiler muz hırsızlığının sebebi de tecavüz edilip öldürülen kızlarmış öcünün anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2024 yok ya genel bi çük takıntısı var. Spoiler babane de göster diye tutturoyordu olaylardan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2024 Spoiler o sondaki icebreaker daha ziyade, ayase'nin tüm erkek arkadaşlarını tokatlayan katı nine'nin okarun ve ayase'nin gelecekteki munasebetine pek de bela olmayacak demek gibi bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2024 görücez ileriki bölümlerde 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2024 Of, 7 ne bolumdu ya, uzun suredir beni bu hale getirmemisti bir izledigim bir sey. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2024 7 çok güzeldi gerçekten her bakımdan, ağlattı. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Kasım 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2024 off gerçekten çok iyi bölümdü. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2024 manga'da daha açıkmış olaylar Spoiler prostitution and suicide 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2024 hööf bu ne ya mahvetti 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haleluya Mesaj tarihi: Kasım 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2024 Dynun, 13.10.2024 10:59 tarihinde dedi ki: Bi ben mi ısınamadım buna ya Neyse 3 episode rule diyelim haftaya görüşelim İlk bölüm sarmadı. İzlemeye değer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2024 değer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2024 çok övmüşsünüz ben de başlayacam buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2024 7. bölüm övmeye gelmiştim övmüşsünüz bile çoktan animesi mangası kadar güzel olur mu demiştim de beklentilerimi aştı bile. harika yapmışlar hll team. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2024 haleluya, 15.11.2024 13:42 tarihinde dedi ki: İlk bölüm sarmadı. İzlemeye değer mi? devamında ben çok beğendim, en azından beni kazandı yani 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2024 asiri duygusal bolum. koca adam, gozler yasardi abi. cok guzel 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 Böyle olduğunu bilsem metroda izlemezdim. 40 yaşında neredeyse hıçkıracaktım 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 28, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2024 ahah ben kill la kill havası aldım bayağı son bölüm, aksiyonu çok iyi yapmışlar valla bravo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2024 baya uzun zamandır böyle kaliteli hentai izlememiştim 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar