chicagolu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2024 New York sokaklarında bile hiç görmedim böyle bişey, Avrupayı bilmiyorum orası için yorum yapamıcam. Tunalı ve Bağdat caddesi böyle kızlar görmekten sıkıldım ya. hani lezbiyenlik olur anlarız ama gay evlilik yapmış komşularım var onların bile ellerini tutuşarak ortalıkta gezdiklerini görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2024 Can güvenlikleri tehlikede olduğu için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2024 ırakta da erkekler el ele tutuşarak yürüyormuş mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2024 Ben new york sokaklarında gördüm el ele tutuşan. Sen bence chicagoyla karıştırdın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2024 Ben bu konuyu daha önce okuduğuma eminim bu eleman kendini tekrar ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2024 Tunalı ve Bağdat ta Elele tutuşanlar teklif ediyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2024 chicagolu, 25.07.2024 16:35 tarihinde dedi ki: New York sokaklarında bile hiç görmedim böyle bişey, Avrupayı bilmiyorum orası için yorum yapamıcam. Tunalı ve Bağdat caddesi böyle kızlar görmekten sıkıldım ya. hani lezbiyenlik olur anlarız ama gay evlilik yapmış komşularım var onların bile ellerini tutuşarak ortalıkta gezdiklerini görmedim. sanane olm hasta mısın HAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2024 (düzenlendi) Hint ve Pakilerde de erkekler elele dolaşıyor, ben razıyım kızlara valla bunlara kıyasla en azından tehlikesizler Temmuz 25, 2024 Shadow tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2024 elde sorun yok, ayak ayağa dolaşabiliyorlarsa o zaman endişe duyarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2024 razzRaziel, 26.07.2024 01:21 tarihinde dedi ki: elde sorun yok, ayak ayağa dolaşabiliyorlarsa o zaman endişe duyarız. tehlikenin farkında mısınız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2024 el ele değilde kol kola çok dolaşan gördüm. böyle koluna girip birşey anlatacam niyetiyle yola çıkılıp öyle akşama kadar dolaşılıyor gibi düşündüm hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar