Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dragon Age: The Veilguard

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Darksun, 30.01.2025 13:34 tarihinde dedi ki:

İyi şamar oluyor bu tür oyunlara, milletin uyuz olduğu şeyleri yapmaya devam etsin. Ne salak politikaysa artık, birilerine yaranacağız derken ürünü batırmak lol. 

%40 mı ne indirimde şimdi, daha çıkalı kaç ay oldu ki.

abim yalniz bir sorun var. siz bu sektoru hic tanimamissiniz. buradan oyuncu kitlesi ile zitlasirsak az satiyor mesaji cikmayacak. ya da politik dogruculugun oyunculara aktaris biciminde bir sorun var, baska turlu bu mesajlari verelim, ekiplerdeki soylemlerdeki koseleri torpuleyelim,  duzeltelim mesaji da cikmayacak. Direk "single player rpg ler artik satmiyor rörörö"  mesaji cikacak. o samar aslinda atilamiyor yani.

Mesaj tarihi:

me5 yapmaya devam ettiklerini söylemediler mi? spesifik olarak veilguard yazar kadrosunun kovulması alınan mesajın "kültür savaşının aktivist kısmını hedefleyen büyük bütçeli oyunun amorti etmesinin zor olması" olduğunu söylüyor bence. "yazarları me5'e taşıdık, onu da live service looter shooter yaptık" deseler o zaman mesajı yanlış anladıkları yorumu mantıklı olabilirdi.

Mesaj tarihi:
Sam, 01.02.2025 16:21 tarihinde dedi ki:

me5 yapmaya devam ettiklerini söylemediler mi? spesifik olarak veilguard yazar kadrosunun kovulması alınan mesajın "kültür savaşının aktivist kısmını hedefleyen büyük bütçeli oyunun amorti etmesinin zor olması" olduğunu söylüyor bence. "yazarları me5'e taşıdık, onu da live service looter shooter yaptık" deseler o zaman mesajı yanlış anladıkları yorumu mantıklı olabilirdi.

bioware in basina bir sey gelirse hangi mesaji almislar o zaman anlariz gibi.

Mesaj tarihi:
Norak, 30.01.2025 15:39 tarihinde dedi ki:

yazar takiminin hepsini gondermisler diyorlar 😄

halbuki siksok "ben they/them kullanıyorum" vs gibi muhabbetler çok başarılıydı niye öyle bişey yapmışlar

• Haha 1
Mesaj tarihi:

shepard falan geri dönüyorsak ME yi batırmaları DA dan daha çok üzer beni. DA benim için 2. oyunda bitti zaten. Arada hala DA:origins çekiyor canım, o kadar saat commit edebilsem zaten neler oynardım 😛 . 

Mesaj tarihi: (düzenlendi)
Namessar, 01.02.2025 17:36 tarihinde dedi ki:

bioware in basina bir sey gelirse hangi mesaji almislar o zaman anlariz gibi.

geldi işte zaten, 100 kişinin altına düşmüşler ki me2 üzerinde bile 150 kişi çalışmış. me5 üzerinde çalışanlar onlar da. bundan ötesi zaten toptan kapatmak.

veilguard sub deliriyor 2 haftadır girin gülmek için biraz.

Sam tarafından düzenlendi
  • Yeni Oluştur...