reyou Mesaj tarihi: Haziran 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2024 bunlar belli ki aksam hangi donerciyi denesek diye bekliyolar mac bitimini ya ahaha, cok mu ariyoruz olm boyle t. direktorleri ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2024 montella: sanki ben yokken sürekli avrupa şampiyonu oluyodunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2024 Şu zeki için Mert'i kesti adam inanilmaz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2024 41 yaşında pepe Samet+abdülü cebinden çıkarıyor yazıklar olsun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2024 yusuf'dan bir peter crouch yapamadik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2024 Zaa. Beter olalım, ne rezil takım olduğumuzu görsünler. Turnuvanın en kötü takımını bireysel yeteneklerle yendik. Son maçta Çekler yener bizi. Böyle leş takım olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2024 Yusuf bir topu da kontrol et be arkadaş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2024 Spikerin maçı 4 3 yapacak pozisyona girmişiz gibi heyecanlanması nedir fhsha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neokrasi Mesaj tarihi: Haziran 22, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2024 pırıl pırıl çocuklar oynasaydı yine üç yeseydik bu kadar koymazdı. ama gsnin ziraat kupası hücum hattı bi b*k yapamadığı gibi takımın tüm dengesini de altüst etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2024 (düzenlendi) Yusufun su takimda olmasi bile sacmalik. Ya herseyi gectim Emin Bayram bile girebilirdi stopler sakatlaninca. Sagbek alternatifleri vardi keza kanat. Yunus Akgun un su an milli takimda olmasi inanilmaz bir olay. Keza bir bakima Sametinde. Baris Alper kendi takiminda forvet oynamiyor, Kerem son haftalarda full yedek zaten. Anlamak guc. Haziran 22, 2024 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2024 arda'nin istatistiklere yazik oldu, negzel oynayip da yenildigi aldigi mac olarak yazilmayacakti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2024 Benim anlamadığım Arda diye süper yıldızın var. Bu adam sakat değilse niye ilk 11 de başlamadı, yok sakatsa 3-0 dan sonra niye oyuna aldın. Çok ilginç ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2024 (düzenlendi) apaci yi iyi besleyemediler, o da neyse ki dikine cok oynamadi, yoksa ilk yarinda abdul'u yere oturturtdugu pozisyonda iceri dalabilirdi ama riske girmedi. kendini sonraya sakliyor heralde. Haziran 22, 2024 reyou tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neokrasi Mesaj tarihi: Haziran 22, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2024 vivavale, 22.06.2024 20:48 tarihinde dedi ki: Benim anlamadığım Arda diye süper yıldızın var. Bu adam sakat değilse niye ilk 11 de başlamadı, yok sakatsa 3-0 dan sonra niye oyuna aldın. Çok ilginç ya hiçbirimiz bi b*k anlamadık cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2024 Spoiler mert müldür ahmetcan merih ferdi ismail hakan bay arda kenan semih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Haziran 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2024 Kötü niyetli hakem nasıl olurun örneğini gördük Portekiz skoru garanyütileyince bizim lehimize faulleri vermeye başladı. Takımın rezil durumda olması ayrı konu. Bazı oyuncular topu durduramıyor bile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Haziran 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2024 spikerin aha şimdi yedik golü diye duraksamaları çok iyiydi portekiz asılsa 6 tane atardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2024 çekler bizi yense, gürcistan da kazara portekizi yense eleniyoruz. mükemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2024 Maç sonrası yorumlara baktim da bizim oyuncular vs. gruptan kesin çıkıyoruz kafasında takılıyorlar. Çekler cok pis yenecek bizi, azcik pohpohlaninca hemen gaza gelen bir milletiz tamamen gazla çalışıyoruz şaka gibi. Yıl 2024 hiç mi kendini geliştirmez bir millet arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Haziran 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2024 E grubun son müsabakaları güzel olacak . Her takımın üçer puanı var .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Haziran 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2024 This is the worst Turkish defence since the First Balkan War reddit delivers 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Haziran 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2024 Bakalım şu tff ve hamitin manager olayları da kötü bir elenmeden sonra ortaya çıkar mı? kerem yunus vs bunları da konuşmak lazım. Anladık ki montella kukla. BAY ısrarı da muhtemelen 1-2 gol asist yaparsa onun da degeri katlanır vs ki ters tepiyor en formda ve çıkış yapan oyuncuyu mahkum ettiler vasat altı forma. Ben yunusu falan görünce kıllanıyorum abi napmış 13 maç 11 oynayıp ingiltere 2. liginde de 2 golle forma kapmış. O zaman Ozan neden yok bu kadar formdayken abartmıyorum hepsinden dinamik adam orta sahada. Can Uzunu neden gönderdin arkadaş ozaman. Adam almanya 2. liginde tam bir canavar adam. Bu lobiyi cesaretli bir muhabirin dile getirip söylemesi lazım. Fath Terim torpilli kazma sametin milli takımda ne işi var. Emirhan Topçu neden yok en iyi istatistiğe sahip stoper, serdar saatçiyi alıp gönderdin vs . Daha neler neler. Şu adını koymadığımız lobiyi önce sktr etmek lazım şu futboldan. Bazılarının hoşuna gitmesede. Bunun ilk avantajı şu olacak BAY dahil oyuncular sinek rüzgarından ceza sahasında düşmemeye başlayacaklar. İzliyoruz yani türkiye ligi değil orası. Ayakta kalacaksın 20 yaşındaki adama dokununca uçuyor. Toplam bu kadar maçta 2 penaltı var arkadaş. Vermezler avrupada sarısına kırmızısına kanmaz avrupa. Ayakta kalacaksın. Yazık günah birilerinin bonservisine katkı yapacağım diye şu milli takıma yazık. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2024 (düzenlendi) Serhat gibi adamlarin gazina gelmeyin hemen. Aynen Dursun Ozbek aramis 2 yildir takimda bile tutulmayn Yunusun bonservisi artsin diye baska maca degil Portekiz macina derin gs lobisi ugrasmis. Bu mu yani mantik? Gurcu macina da boyle baslarsin o zaman rakip kolayken. Hayir, adam bildigin yetersiz ve ADS taktigiyle oynamaya calisiyor. 2 sene once Samet ve Yunus kendi adamlari diye onlara guveniyor halbuki bu adamlarin bu seviyeyle alakasi bile yok. 4-6-0 Yusuf ileride sacma sapn seyler deniyor. Samet ne zamandan beri FT adami oldu ayrica adami Panadan kovdurdu sdfds. BAY gecen sene ligin yildizlarindan. Da kac mac forvet oynadi? Adami zaten bitiyorsun ileride tek adamla. Adamin degerini dusurme plani da mi derin gs nin. Yani daha cok yazilir da eksiye bir girdim Gs lobisi. IQ 70 postlar, sosyal medyaya bakiyorsun garip takimcilik. Ne yaptilar arayip Arda yi oynatma mi dediler. Boyle sacmalik olur mu. Samet ve Altayi da mi lobi oynatti. Okan Buruk bile BAY forvet Yunus sagda Kerem solda ziraat tr kupasi macina cikmaz; Montella hangi kafayi yasiyor ongorebilmek guc. Ya adam Yusuf Yazici yi ileride oynatiyor saka gibi. Bunlari ben menajer oyunuyla aciklayamam aptal olmasi lazim o menajerin boyle birsey isteniyorsa mesela. Orkun Kokcu nedir mesela. Hakanin dokunulmazligi mi var. Cek macina adam gibi ilerde Cenk sagda BAY solda Arda 10 numara Ismail Salih ciksak yeterli de iste. Haziran 23, 2024 Sotto tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Haziran 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2024 Sotto efendi bırak serhati sergeni. Sen uyurken gürcistan maçında ilk eleştirileri yapıp neyin ne olduğunu yazmışım yazım orda, saatide dakikası da.. BAY için ne yazmışım aç oku. Daha senin izlediğin tv yayınları başlamamış. 1 BAY ın yerini yanlış ayarlama ile 3 pozisyon değişiyor yazmışım. Hangisi öyle analiz yapmış. Hatta o yazının sonuç kısmına bak o kadar net yazmışım. GS li tff ve hamit kontrolünde, gs ye kiralık dönen yunusu , küfür edilen keremi bana 11 e yazarsan serhat değil pep g aksini söylese ben orda bir şeyler ararım, serhat kim. İlk Başlarda Prim olayı da ufakti hatırlarsan. Milli takımı dağıttı, babayı oğluna küstürdü. Kimler > baba ( ft ), oğul ( arda t ), bir de kutsal ruh. Onu da sen koy. Bırakın bu komple teorilerini deme ben çok futbolcu eskilerinin, hakem eskilerinin görüntülerini röportajlarını dinleyip ağzım açık kaldı. Vcdan rahat bırakmıyor adamları. Onları da söylerken bırakın bu işleri diyordunuz. Bırakmıyoruz kardeşim. Ama bu meseleyi burda bırakalım uzamasın. Neyse turnuva öncesi hayalim şuydu. Şu jenerasyonu görmekti. Hazırlık maçlarından sonra semihi tamamen eledim baskıdan çağırdığı anlaşıldı. Bari serdar dursun falan alsaydı. Hala söylüyorum BAY ı sağ bekte oynatsın, kanatlarımız da direnç kazanır. Ben suudi arabistandan Merihi hiç çağırmazdım açıkçası. Benim görüşüm. Çok geri gittiği de belli. Hele o kazma sameti .. Semih kenan arda irfancan ( BAY ) Hakan ( Ozan tuf. ) İsmail ( salih öz.) ferdi abuş kaan BAY ( Müldür ) MERT 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar