kizillelma Mesaj tarihi: Haziran 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2024 İtalya elendi. Final için Türkiye’nin önü açılıyor … Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2024 Yalnız İtalya'yı yenme ihtimalimiz İsviçre'den daha yüksekti sanki. Grup maçlarında da felaketti İtalya. Hatta şöyle diyebilirim, bugüne kadar izlediğim açık ara en kötü İtalya şu anki kadro ve futbol. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Haziran 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2024 TFF not al nottttt … Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Haziran 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2024 şeker mi bunlar eriyecek değiller ya yağmurda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2024 Kim gusül almadan çıktı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Haziran 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2024 spiker oversharing oldu yağmurda 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neokrasi Mesaj tarihi: Haziran 29, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2024 Rewendor, 29.06.2024 21:37 tarihinde dedi ki: Yalnız İtalya'yı yenme ihtimalimiz İsviçre'den daha yüksekti sanki. Grup maçlarında da felaketti İtalya. Hatta şöyle diyebilirim, bugüne kadar izlediğim açık ara en kötü İtalya şu anki kadro ve futbol. italyanın kadro: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2024 Underdoglar akıyor yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2024 Ağzımın yayına ulan adamların golü iptal oldu üstüne penaltı geldi fhfjsbs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neokrasi Mesaj tarihi: Haziran 29, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2024 benim fantazideki stoperin önce golü iptal edildi, sonra penaltı yaptırdı...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neokrasi Mesaj tarihi: Haziran 29, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2024 adamlar tam viking ya. daha önce de eriksen ölüp dirilmişti. 1992'de turnuvaya sonradan katılıp şamp olmuşlar. epik işleri seviyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2024 fifa golü tam sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Haziran 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2024 neokrasi, 29.06.2024 23:41 tarihinde dedi ki: adamlar tam viking ya. daha önce de eriksen ölüp dirilmişti. 1992'de turnuvaya sonradan katılıp şamp olmuşlar. epik işleri seviyolar. Ben mi yanlış hatırlıyorum, bu Danimarkanın final maçındaki kaleciye sürekli geri pas yaparak maçı piç etmesi sebebiyle kaleciye geri pas atıldığında el ile tutamaması kuralı getirildi. Nesi epik. Bildiğin oyunlardaki exploit yapan ezikler gibi takılmışlar. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neokrasi Mesaj tarihi: Haziran 30, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2024 AmoRPHouS, 30.06.2024 00:50 tarihinde dedi ki: Ben mi yanlış hatırlıyorum, bu Danimarkanın final maçındaki kaleciye sürekli geri pas yaparak maçı piç etmesi sebebiyle kaleciye geri pas atıldığında el ile tutamaması kuralı getirildi. Nesi epik. Bildiğin oyunlardaki exploit yapan ezikler gibi takılmışlar. şimdi baktım da doğru hatırlıyormuşsun. bilmiyordum. bilgi gibi bilgi. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2024 oha sdfsdf güzel bug fixmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2024 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2024 AmoRPHouS, 30.06.2024 00:50 tarihinde dedi ki: Ben mi yanlış hatırlıyorum, bu Danimarkanın final maçındaki kaleciye sürekli geri pas yaparak maçı piç etmesi sebebiyle kaleciye geri pas atıldığında el ile tutamaması kuralı getirildi. Nesi epik. Bildiğin oyunlardaki exploit yapan ezikler gibi takılmışlar. 92 de yugoslavya men edilince danimarkayı çağırıyorlar, futbolcular tatilden turnuvaya gelip kupayı alıyorlar epic kısmı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2024 Oyss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2024 ulan biteydi keşke yaaa neyse penaltılara kalırsa zaten kesin elenirler ksdgnsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2024 Yok ya Eng buradan vermez artık. Geçmiş olsun Slovakya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2024 (düzenlendi) kane götüm gibi oynadı son 30-40dk izledim sadece, şu gölü bala göte attılar. ingiliz olsam fish and chipsimi alır osbir çekerek ağlardım. edit : sdkfsdkf tam yorumun üstüne attı orç sdsdsdg Haziran 30, 2024 GONDARCENGIZ tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2024 @GONDARCENGIZ efsane gol attı daha ne olsun. En az 100 mio Euro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Haziran 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2024 Teşekkürler Halil Umut Meler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neokrasi Mesaj tarihi: Haziran 30, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2024 bu maç için schranz ve bellingham'ı çıkarıp saka, foden, kane üçlüsünü almıştım.. şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2024 Ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar