Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2024 - 2025 "The Special One" Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Mourinho arabistan'a gidebilecek bir teknik direktör falan değil. Arabistan mou'nun 3-5 gömlek üstünde bir lig. Şu haliyle Doğu Avrupa / Balkan ligleri, Meksika harici Orta Amerika ligleri, Afrika'daki baş altı milli takımlar, (Mısır, Nijerya vs. değil de Fildişi falan gibi) Avustralya, Hindistan seviyesinde.

• Kustum 1
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

mevcut stoperlerimiz 3lü oynamaya hiç müsait değil, topu kullanamıyorlar üstüne amrabat geriye yaslanınca hücum yapmak neredeyse imkansız hale geliyor. 4-4-2'ye dönmek iyi fikirdi hızlı sonuç verdi. skoru alınca refleks olarak hemen bi yaslanmaya geçiyoruz, topu rakibe vermesek bari.

hakem bilet keser gibi ne kolay sarı kartları, kırmızı kartları çıkarıyor.

S-H tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
Esnaf, 26.01.2025 21:27 tarihinde dedi ki:

2. yarı aziz yıldırım indi sanırım soyunma odasına 🙂 gerçi goller de anormal goller ama 2. yarı ile ilk yarı arasında baya fark var

devre arası talimat gelmiş işte çok net

Mesaj tarihi:
Shadow, 27.01.2025 11:51 tarihinde dedi ki:

geliyor çikolatalı kekimiz

umarım hayal kırıklığı yaşamazsınız, bakın neredeyse bütün görüntüler beşiktaş zamanından kalma, kaç sene öncesi. Yine oyuncunun tarihine yığınla para veriliyor. Hala bu kadar iyi olsa multi milyoner araplar niye yollasın allah aşkına.

Mesaj tarihi:

bence şuan yönetim hariç kimse bu adamdan büyük beklenti içinde değil.

kimle konuşsam, zaten hareketsiz hücum hattına yapılmış yanlış transfer gözüyle bakıyor. 

• Like 1
Mesaj tarihi:

ben gerçekten bizim kulüplerin isim kıtlığını anlayamıyorum. Scout yok herhalde o yüzden. Aynı isimler dönüp dolaşıyor. Tadic'i 3 kulüp istedi. Bats gezdi zaten Talisca her sene aynı hikayeler çok sıkıldım herkes birbirine bakarak transfer yapıyor çok ilginç

• Like 1
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Turkiye ligi teknikle cozulebilen bir lig herkes farkinda da - yoksa Tadicler Mertensler Dzekolar filan oynayamaz da FB'deki sikinti Talisca icin zaten asiri atlet olmayan takimdan bir tik daha fedakarlik yapman gerekiyor. 11 tane Symanzkim olsa oynatirim diyen adam muhtemelen direk onu kesicek sola filan almazsa.

Avrupa'ya yazdirilacagini dusunmuyorum Avrupa hamlesi degil bu cunku. Avrupada Tadiclerle Taliscalarla mac kazanman imkansiz. Ama gider Kayseri de oynarsin rahat rahat alirsin macini hamle ona gore. Verilen paralar abzurd tabi.

GS'de de ben hep ayni seylerden sikiliyorum - anlik ve gunluk hamleler. Ben isterim ki onumdeki 2-3 yil oynayabilme potansiyeli olsun bir transferin, bu sene olmasa seneye o mevkiyi rahat ettirsin. Transfer tutar tutmaz o ayri. Ama gidip Taliscayla TR'de bile 2-3 sene dominasyon kuramazsin ki en iyi zamaninda Besiktasla bile bir yerde dusmustu, gunu kurtarma derdi cok cep cakiyor kluplerde.

Koc yonetimi her sene - ozellikle sene ortasinda - sacma sapan bir hamle yapti bakalim Talisca kumari nasil olacak. Ligde kesin gol atacaktir ama FB'nin gol sorunu yoktu bence. Oyun anlaminda eksikleri vardi, dogru adam mi gorecegiz.

Sotto tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
bLackcha0s, 27.01.2025 15:55 tarihinde dedi ki:

ben gerçekten bizim kulüplerin isim kıtlığını anlayamıyorum. Scout yok herhalde o yüzden. Aynı isimler dönüp dolaşıyor. Tadic'i 3 kulüp istedi. Bats gezdi zaten Talisca her sene aynı hikayeler çok sıkıldım herkes birbirine bakarak transfer yapıyor çok ilginç

yok hepsi menejerlerin elinde, sürekli scout ekibi kurduk şöyle böyle yaptık deniliyor sonra hayvan gibi paralarla menejerlerin getirdiği ismi bilindik adamlar alınıyor. Ekip mekip hikaye ya, bizim scout ekibi mi bulmuş immobile yi rafa silva yı falan helal olsun 😛 . 

Mesaj tarihi:

Elif Elmas, KİmMin, Vedat Muriq, Ferdi, Salzai, Arda falan hep scout transferleri parlatıp sattık biz. Ama BJK bunu hiç yapamıyor o doğru bak.

En son Feyyaz Uçarı FBye sattınız galiba 30 sene oldu asdasdfsasd

Mesaj tarihi:

ndour un kiralık sözleşmesi iptal olsun diye cengiz önerilmiş deniyor 🙂 yanında gedson da istenmiş sanırım. talisca da arap da yatıyor yıllardır ama fener'in ihtiyacı bir transfer mi onu bilemedim 

• Yeni Oluştur...