kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Eylül 21, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2024 FuCKiR, 22.09.2024 00:11 tarihinde dedi ki: Special three demeye başlamışlar Üçün biri demesinlerde aasdsasdasff 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2024 vay abi rezilliğe bak, adama muhabir yolluyorsun yabancı dili yok. herifin cevabı da sorusunu da anlamıyor zaten lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2024 (düzenlendi) Hahhaa Eylül 22, 2024 Dark_Soul tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2024 Zaaaa Basın toplantısına çıkacak cesareti bulamayan special one'a da selamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2024 (düzenlendi) sıpeşil van dün topuklamış maçtan sonra. yalnız 0:3 ten sonra acayip yerlere gidebilecek maçı hakem g.tten penaltı uydurarak durdurdu. büyük rezalet olacaktı yoksa fdsgdfg. Eylül 22, 2024 pattisliborek tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2024 Kasten GS momentumu kesilsin de tarihi fark üstelik de Kadıköy'de gelmesin diye uydurdular penaltıyı, VAR da da fişi çektiler müdahale etmedi Öte yandan Ahmet Çakar Mourinho'nun çıkmamasıyla ilgili başka iddialar atmış ortaya. İddiaya göre devre arasında Ali Koç soyunma odasına inmiş futbolcuları fırçalamaya kalkmış, o ara Mourinho "bura benim çöplüğüm" deyip Ali Koç'u kovmaya kalkmış soyunma odasından, karşılıklı gerilmişler. Ondan sonra Mourinho maç biter bitmez toplantıya kalmadan çıkmış, hatta takım otobüsüne de binmeyip ayrı ayrılmış stattan tepki olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2024 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2024 rahmi dedem harbiden cem yılmaz'ın gösterisinde canlandırdığı "ALİİİİİİİİ" sekansını yaşatır mou'yu tazminatı ile kovunca oğlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2024 olay neymiş ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2024 Jose Mourinho: 24 yıldır hiçbir basın toplantısından kaçmadım. 70 dakika basın toplantısı kapısının önünde bekledim ancak girmeme izin vermediler. Siz orada basın mensuplarına saygısızlık yaptığımı düşünüyorsunuz ama asıl saygısızlık bana yapıldı. - Y.S. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2024 ya bu arada sizin 1959 öncesi kupa hesabına göre bizim de 5 yıldızlı logomuz oldu bu sezon başlangıcı ile. niye koymamış skorborda fenerbahce. acaba bizim 5 yıldızı? galiba lefterleri sayıp metinleri saymamış vizyonali. 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2024 Liste Verilmeyen penaltımızın aynısını hakem verdi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Eylül 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2024 Ya dün yazayım dedim vazgeçtim ama dayanamadım. Takım zerre ümit vermiyor. Bu sene bu işin olması çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Eylül 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2024 mourinho ile hedef maçları kazanırız ama 10 kişi kapanan sivas gibi takımlara takılıp şampiyonluk veririz gibi bi düşüncem vardı. hedef maçı da kaybetti :d bekleyip göreceğiz artık. yalnız dün ben amrabat ile becaoyu çok beğendim. livakovicde bu sene çok iyi. hücumu biraz toparlarsak yine yarışta oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2024 serhat akını vurmuşlar hiç konuşmuyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2024 Llama, 27.09.2024 14:54 tarihinde dedi ki: serhat akını vurmuşlar hiç konuşmuyorsunuz kalan sağlar bizimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Eylül 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2024 Fenerin forma full mavi, antalya kalecisinin short konç tamamen mavi, nasıl izin veriyolar buna anlamadım. Penaltı vs olsa işin içinden çıkamayabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2024 (düzenlendi) farklı olsa çıkıyolar sanki sadsada edit: şekil 1a: https://x.com/Tartismalar/status/1840426398139216006 şu pozisyon var'a bile gitmedi. şimanski saç baş yoldurmaya devam ediyor, boş kaleye vuramadı topu. Eylül 29, 2024 S-H tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2024 Bizim çok acayip bir bek sorunumuz var ya. Ferdi takımı çok iyi öne taşıyordu gitti. Osterwolde yapamıyor onu. Mert sağda hücum konusunda baya kötü. Antalya yerine eli yüzü düzgün bir takım olsa 3 tane yemistik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2024 Simanski'de de bir cenabetlik var. Transfer olsa leblebi gibi gol atar o herif. Nutku tutuldu adam bizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar