kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2024 Galatasaray’da şampiyonluk primlerinin aylardır yatmadığı ortaya çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2024 Osimhen'i kiralamislar. 10 milyon euroluk maaşını gs odeyecekmis. Icardi batshuayi varken niye alındı anlamadım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2024 Ben imzayi gormeden inanmiyorum hicbir turlu de Icardi nin sakatligi ciddi sanirim. onun disinda para var mi yok mu o konulara girmeden firsat varsa boyle bir adama girilir. Gerekirse 3-5-2 bisi oynarsin. Olursa buyuk transfer bence ihtiyaclar dolmadi evet beceremediler oralari. Sansina yonetimi bir sureligine kurtaricak bir transfer gibi duruyor. Sol bek geldi mi bilmiyoruz orta saha bence hala cok yetersiz. Plansizlikla bu kadar oluyor bazen turnayi gozunden de vurabilirsin ama eksikler kabak duruyor hala. Takim olarak GS, FB nin cok gerisinde bence mevkisel anlamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2024 Bunu derken Kerem de gidiyor sanirim. Bazi fundamental yonleri eksik dahi olsa bence degeri anlasilamamis bir oyuncu Kerem. Bu kadar gol pozisyonuna girebilen ve istastik yapabilen yerli kanat oyuncusu yok. O cok ovulen Oguz Aydin tek sezonda istatistik yapti da 6 milyona transfer oldu. Kerem kadar pozisyona girebilen adam cok az bar futbolda hele ki statik Zahalari Ziyech leri gordukten sonra. Bir sekil takimda tutulmasi gerekiyordu cok buyuk hata bence. Kim oynayacak simdi orada.. nasil bir yapilanma bu. Kerem den gelen bonservisi sahibi olmadigin Osimhen in kirasina vereceksen olacak is degil bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2024 Tarla satıp sarı tutkuya bastı GS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2024 osimhen hikaye bence. olursa düsünmeden getir tabi. net fırsat transferinin tanımı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2024 menejeri istanbula uçuyoruz diye foto atmış, yolda sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2024 100m'luk adam kiralık bile olsa nasıl geliyor la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2024 Kerem i satmış gs, onun parasını günü kurtarmak için gömmüşler. Adamın tercih şansıda kısıtlı bayağı bir ligde transfer kapandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Eylül 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2024 25. şamp hayırlı olsun beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Eylül 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2024 vay aq ya bu nedir arkadaş son anda bir arap takımı 20m avro bassa ya şunun maaşına da, kesik atsa transfere offff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2024 Ocak'ta gidebilir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2024 (düzenlendi) 3-5-2 tarzi sisteme donebiliriz Icardi de gelince. Kanat da bakiyorlar anladigim Kostic ismi dolaniyor. Bu adamin TR de kalacagi maks 1 yil zaten Les Ferdinand etkisi yapar gider ocagi bilmem. Suudiler ara transferde buyuk para veriyor mu bilmiyorum. Bugunden Ocagi gormek zor. Napolide 60-70 e birakmak istemiyordu zaten ondan gidemedi. umarim eksik olan yerlere geliyordur adam, Jakobs ne alemde bilmiyorum en son kafa cekiyor diyordu Cem Uzan reyiz Eylül 2, 2024 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2024 Icardi'nin sakatlık ciddiyse o denklemden çıkar zaten Ocak'a kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2024 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2024 Biraz konuştuk chatte de. Bakındım, zaten bu adam geçen sezon sonuna doğru kadro dışı kalmış, sonra da affedilmemiş bu sezon. Satarız diye ümitlenmişler, Avrupa'da istedikleri talip çıkmadan transfer sezonu kapanmış. Bir tek TR ve Suudi var gidebileceği, Suudi'ler de 75M teklif etmiş ama adam oraya gitmem diye tutturmuş. Ayrıca Napoli de lig kadrosunu verdiği için ligde oynatamıyor, bildiğin tam bir GS'ye yakışır plansızlık yapmış adamlar sonuçta. O yüzden ortada kaldı diye fırsat transferi oluyor GS'ye, kiralık. Başta Zaniolo gibi bir topa girdiler diye düşündüm ama kiralıkmış. Icardi'nin sakatlığı ciddi muhtemelen. İyi güzel de, kadro mühendisliği çok zayıf takımda. Bek lazım, stoperler aksıyor, toparlayacaklar mı belli değil, eğer Kerem gidiyorsa (ki çok ciddi gözüküyor o da) kanat rotasyonu dert. BAY sola geçip Ziyech sağaı alacak, yedek de Yunus olacak heralde. 3 adamla 2 kanat sezon boyu gitmez. Hala 8 numara sıkıntı ama Sara varken onu çözmeyecekler heralde artık. 10 numarada Mertens 40a geldi, tüm sezonu tek başına çıkaramaz. Kadro çok daraldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Eylül 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2024 inş dursun bir şekilde batırır transferi, evraklar da sorun çıkar, karısı istemez, fax makinesi çalışmaz yoksa ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Eylül 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2024 Rewendor, 02.09.2024 22:36 tarihinde dedi ki: Biraz konuştuk chatte de. Bakındım, zaten bu adam geçen sezon sonuna doğru kadro dışı kalmış, sonra da affedilmemiş bu sezon. Satarız diye ümitlenmişler, Avrupa'da istedikleri talip çıkmadan transfer sezonu kapanmış. Bir tek TR ve Suudi var gidebileceği, Suudi'ler de 75M teklif etmiş ama adam oraya gitmem diye tutturmuş. Ayrıca Napoli de lig kadrosunu verdiği için ligde oynatamıyor, bildiğin tam bir GS'ye yakışır plansızlık yapmış adamlar sonuçta.O yüzden ortada kaldı diye fırsat transferi oluyor GS'ye, kiralık. Başta Zaniolo gibi bir topa girdiler diye düşündüm ama kiralıkmış.Icardi'nin sakatlığı ciddi muhtemelen.İyi güzel de, kadro mühendisliği çok zayıf takımda.Bek lazım, stoperler aksıyor, toparlayacaklar mı belli değil, eğer Kerem gidiyorsa (ki çok ciddi gözüküyor o da) kanat rotasyonu dert. BAY sola geçip Ziyech sağaı alacak, yedek de Yunus olacak heralde. 3 adamla 2 kanat sezon boyu gitmez. Hala 8 numara sıkıntı ama Sara varken onu çözmeyecekler heralde artık. 10 numarada Mertens 40a geldi, tüm sezonu tek başına çıkaramaz.Kadro çok daraldı. Osimen iyi de ona pozisyon hazırlayacak takım yok GSde, Kerem de gidiyor Mertrens oldu 38 vsvs OkanB sahaya 5 forvetle çıkınca takım daha çok gol atacak sanıyor, ulan FMde bile yok öyle bişey lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2024 Onu da Okan dusunecek artik. Kerem'in gitmesi kotu oldu bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2024 Kerem'in gitmesi bayağı kötü oldu. Değeri hiç bilinemedi. Tutunamayıp geri dönse bari. Solda BAY, sağda Ziyech, rotasyonda Yunus olacak heralde. Ama çok zayıf bu hat. Acil bi de kanat ihtiyacı geldi şimdi. 8 Numara gelmeyecek diye anlıyorum, Sara ile kapattılar. Bek işi hala dert. Stoper'de yeterince adam var da adamlar SOS veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2024 Ziyech son dk gidebilir gibi geliyor bana, bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Eylül 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2024 adam haklıymış meğerse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2024 Bitmiş anlaşma galiba https://x.com/FabrizioRomano/status/1830720666812715070 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Eylül 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2024 Nijerya-Lagos doğumluymuş kesin 6-7 yaş büyüktür bu, ilkokula başlarkene yazdırmışlardır nüfusa lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2024 Onu ben de düşündüm de bonservisini almadıkça dert değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar