Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2024 S-H, 02.12.2024 17:31 tarihinde dedi ki: niyet mi okuyosun, ilk yarı 5-6 dk bir de son 10dk falan baktım maça. pozisyonların hepsini twitterdan gördüm. bu arada istatistiklere de bakınca zaten eyüp doğru düzgün oynamadığı görülüyor, fenerbahçeli berke kurtarmış maçı yoksa gs 5-2 falan alcak pozisyonu buldu. geçen maçtan kart sınırındaki 3 oyuncu traşlanmış, ligin dördüncüsündeki takıma karşı iddia oranı 1.05-8, devre arasında 2. yarı gs kazanır bile bloklanmış, bu kadar olayın üst üste geldiği bir ortamda eyüpsporun puan alamayacağını düşünmek ezber değil. E daha kötü, izlemeden sırf trol paylaşımlarıyla gaza gelip yorumlar yazmaca. Yoksa GS'nin de iç edilen kaç tane pozisyonu ve rakibe gösterilmeyen kartı var. Hakem maç boyu belki iki takıma toplamda 8-9 tane sarı kartı es geçti, bunlardan biri Davinson'a denk gelince cımbızla çekip "kırmızı atlandı" diye algı oluşturma çabasına bilinçli ya da bilinçsiz ortak olunmaca. GS'nin lehine 2 pozisyona odaklanıp hemen goygoy, GS torpili falan, ama GS aleyhine penaltılar şu bu olunca aynı maç onları dile getirmek yok. E kusura bakma, aynı maçta hakemin tek tarafa hatalarını cımbızla çekip diğer tarafı görmezden gelene, ya da görmediyse bile "ya bu hakem bunlara böyle hatalı karar vermiş de acaba taraflı olamyabilir mi, karşı tarafa hiç mi hata yapmamış" diye bakmadan "oo GS kollanmış" diyene niyet arama olmaz, niyet iyi değil çünkü. İkinci yorum için de, sorun zaten Eyüp'ün yenileceğini varsaymanız değil sorun, kime sorsan maçtan önce Eyüp yenilir derdi. Buna GS'lisi de dahil FB'lisi de, BJK'lısı da, en fanatik Eyüp'lüsü de. ManCity taraftarına sorsan o da böyle derdi. GS'deki tek forvet adamların kulübünden pahalı (sadece futbolcular değil, tesisiyle stadıyla falan). Sorun dünden hazır şekilde "Ooo GS'nin kardeş takımı, başında Arda var, GS'li oyuncular var yattılar GS'ye, işte yapı" geyiğine hazır mentaliteyle bakmanızdı, adamlar yenilmeyince, üstelik gollerini de zamanında GS'nin parlayan yıldızı Emre Akbaba atınca hiç sorgulamadınız eminim ki "ya biz bunların hakkını yemişiz, acaba her şeyi yapı falan diye çekip mantıksız mı yorumluyoruz" diye. Sezonun ikinci yarısı yine aynı şekilde bakacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Aralık 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2024 sen danvinsonun pozisyonu kaçırmışsın sanırım. 19.dkda rakibin beline tekmesinden bahsediyoruz. 2.yarı da kartı varken atladığı 2.sarı ayrı pozisyon. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2024 uzun uzun yazmaya gerek duymuyorum, adamın beline tekme atılmış, maçın tamamını izlesem ne olur izlemesem ne olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2024 yusema, 02.12.2024 22:13 tarihinde dedi ki: sen danvinsonun pozisyonu kaçırmışsın sanırım. 19.dkda rakibin beline tekmesinden bahsediyoruz. S-H, 02.12.2024 22:22 tarihinde dedi ki: adamın beline tekme atılmış, maçın tamamını izlesem ne olur izlemesem ne olur. Şu iki mesaj da kasten çarpıtmak için konuyu mesela. Evet pozisyonu gördüm, kırmızı olmalıydı diye 2 sayfa önce de yazdım. Maçı izlemiş veya biraz bakınmış olsanız bunun gibi her iki takıma da çıkmayan 6-7 tane daha kart bulursunuz. Hakem genel olarak rezildi, kaçırdığı 10 tane pozisyondan biri de buydu. Ama yapılan onlarca hatadan (ki bunda Eyüp lehine de çok net hatalar var) bir veya iki tanesini özellikle çekip sadece bunlar yapılmış hata olarak da GS kollanmış algısı yaratmak ya bilinçsiz fanatizm, ya art niyet. Bugün FB maçını izlemedim mesela, discordda fenerli pati yazmış 2 tane penaltısı yendi Antep'in diye. Belki yoktur ama FB'li üye yazdıysa vardır bir en azından şüphesi. Ama burada FB topiğine baktım hiç konusu açılmamış Çünkü "kendi takımımıza yarayan hatalara bakmayalım, GS'ye zarar veren hatalara bakmayalım, sadece GS lehine hatalara bakıp GS kollanıyo algısına kapılalım" diyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Aralık 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2024 Rewendor, 02.12.2024 19:41 tarihinde dedi ki: E daha kötü, izlemeden sırf trol paylaşımlarıyla gaza gelip yorumlar yazmaca. Yoksa GS'nin de iç edilen kaç tane pozisyonu ve rakibe gösterilmeyen kartı var. Hakem maç boyu belki iki takıma toplamda 8-9 tane sarı kartı es geçti, bunlardan biri Davinson'a denk gelince cımbızla çekip "kırmızı atlandı" diye algı oluşturma çabasına bilinçli ya da bilinçsiz ortak olunmaca. ben şu yoruma istinaden söylemiştim onu , "sarı kart atlanmış iki tarafa da olur böyle şeyler" gibi anlaşılıyor. asıl sorun, net kırmızı kartın atlandıktan sonra yine aynı adamın bariz 2. sarı kartının atlanması. sadece bi sarı kartı atlanmış olsa dediğin cımbızla çekmek olabilirde , adamın bariz 2 farklı pozisyonda atılması gerekiyordu. hatta dünkü maç ile ilgili hakem yorumlarından benim anladığım iki tarafta mağdur olmuş.eyüp öndeyken davinson'da atılsa belki farklı maç olabilirdi o ayrı. sonrasında gs lehine de vermesi gereken penaltı var. maç sonuna doğru bu seferde eyüp'ün penaltıyı yemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2024 (düzenlendi) Ben sıkıldım her maç karşı karşıya gol kaçıran Osimhen izlemekten ya, yetmedi mi artık? Peşine de kırmızı gördük erkenden, mis. Uğraş dur şimdi. Aralık 8, 2024 Cthulhu tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2024 iyi ya istediginiz kaleciyi buldunuz karsinizda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2024 gs kırmızı görmüş, bıçaklama falan mı oldu hayırdır? 2 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2024 Su son pozisyona izleyip de kirmizi vermeyen hakemin niyetini sorgularim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2024 yapı var abisi yapı. hakemi ayrı o bileğe bilerek basan manaj denen lavuğa çok kuruldum tadım sıfır 3 puana rağmen. inanılmaz gerçekten. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Aralık 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2024 (düzenlendi) GS maçı hiçbir anda vermedi. Tüm maç 11 kişi gibi oynadı nerdeyse, tabi bunda Bülentin de oyunu hiç okuyamamasının da katkısı var. Şampiyon takım böyle olur. Su şişesine falan takılmaz ağlamaz. Hakeme de ihtiyaç duymaz. Artık okan ve yöneticilerin sürekli lehine kararlarda bile algı oyunlarına gerek duymaması lazım. Çık oyna yen bugünkü gibi, zaten güçlü takımın. Aralık 8, 2024 FuCKiR tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2024 Canlı yayında Ahmet Çakarı aradı tff başkanı. Gördün mü pozisyonu, biz de gereğini yapacağız dedi. Lig değil sirk arkadaş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Aralık 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2024 pattisliborek, 08.12.2024 18:17 tarihinde dedi ki: yapı var abisi yapı. hakemi ayrı o bileğe bilerek basan manaj denen lavuğa çok kuruldum tadım sıfır 3 puana rağmen. inanılmaz gerçekten. Yapı demişken, yapı videosu paylaşalım.. Yine malum camia, yapı, oluşum, kurgu hepsi bu videoda. O yüzden diyoruz GS her şeyi yapar yapar sonra da hiç yapmamış gibi davranır. 0.34 : biz bitrmeyiz 0.44 : yapı 0.48 : oluşum 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2024 (düzenlendi) Aynen FuCKiR. İlk golümüzden önce atlanan bariz ikinci sarı var. Son dk olan zaten bariz. Maç içinde Sivasa kart çıkartmamaya yemin etmiş hakem var. Ama biz geçen seneki yöneticimizin sonrasında çıkıp özür dilediği açıklamalarını konuşmalıyız. Aralık 8, 2024 Cthulhu tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2024 ya erdenden zerre haz etmem ama bu açıklama için herif defalarca özür diledi. kaldı ki bu akşam oynanan maç, hele manaj'ın son dakika yaptığı işi görüp sarı vermesi, var'ın çağırmasına rağmen atmaması gerçekten inanılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Aralık 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2024 Cthulhu, 08.12.2024 18:51 tarihinde dedi ki: Aynen FuCKiR. İkinci golümüzden önce atlanan bariz ikinci sarı var. Son dk olan zaten bariz. Maç içinde Sivasa kart çıkartmamaya yemin etmiş hakem var. Ama biz geçen seneki yöneticimizin sonrasında çıkıp özür dilediği açıklamalarını konuşmalıyız. Konuyla alakasız yazmadım. Yapı yapı diye inliyordu, bunun kimin icadı olduğunu öğrensin diye paylaştım. Belli ki unutmuşsunuz. Ligi bitirtmeyiz, yapı, oluşum bunlar yersen timurdan. El kol kırma da bu sene dursundan hediye. Yarın biri, el kol kırarım dediğinde dalga geçmeyin dursunun lafı. Unutmayın diye tekrar yazıyorum. barışa yapılan zaten tartışmasız kırmızı, toreiradaki pozisyon gri verilirde verilmeyebilir de. Hakemleri dinlemek daha doğru, bariz herkesin hem fikir olduğu durum. Görücez hakemler hem fikir olacak mı gerçekten bariz mi. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Aralık 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2024 Hatta şunu da ekleyeyim, el kol kıran dursun puan farkı 10-12 ye çıktığında itidal çağrısı yapacak. Türk futbolu birlik vs. Hepimiz kardeşiz falan filan 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2024 Aynen aynen. Tff başkanı çıkışa gel demişken, benim takımımın puanını çalanın elini kırarız diyen kulüp başkanı konuşulmalı. İyi sallanmalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2024 tff başkanı açıklamalarını dursun'dan sonra söylemedi mi? eyüp'e verilmeyen penaltı ve davinsonun 2 kez atılmadığı maçtan sonra doğrandık, hakkımız yendi el kol kırarız diye piyasaya ilk çıkan dursun. okan da maçtan sonra 'Bilerek bir futbolcunun gelip kendi alanından başka bir yerde futbolcu arkadaşının ayağına bilerek basması, onu sakatlaması futbolun bugün geldiği yerin özeti. Buraya getilrdiler bu işi. Futbol konuşacak hiçbir şey yok. Bu işi buraya getirenlere herkese hayırlı olsun.' demiş maçı konuşmadan gitmiş. eyüp maçından sonra hakeme saldırsınlar diye taraftara el kol yapan, puan kaybettiği her maçtan sonra hakemin önünden arkasından küfür hakaret eden adam bunu söylüyor. yukarıda Fuckir yazmış işte 'GS her şeyi yapar yapar sonra da hiç şey yapmamış gibi davranır. ' manaj-bay pozisyonunda verilmeyen kırmızı kart=gs aleyhine penaltı verilmiyor algısını kırmak için adana'da 5-0 öndeyken verilen uyduruk penaltı. hayali mağduriyet hala gs basını tarafından kullanılıyor. 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2024 bir tane şımarık zengin adam oturduğu koltukta 6 yıl sonunda tarihin en kötü başkanı olarak anılmamak adına 100 yıllık rakibine ne terörist demediği kaldı ne beka sorunu demediği kaldı, kendi konuştu baktı yetmiyor parasını verip başkasını da konuşturuyor cidden hadi abicim ya. tabi hayatta bugüne kadar her istediğini elde eden birisi son 5-6 yılında başarısız olup para ve güç ile de bir yere kadar gelip beceriksizliğinden tıkanıyorsa böyle bir yıkım yaşayıp saçmalıyormuş derim. şunu net olarak söylüyorum, aklı başından bir fenerbahçe taraftarı dönüp bu meczup başkanın oluşturduğu futbol ortamına bakıp ya ulan ne gerek vardı diye en azından içinden diyemiyorsa ona da lol. 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2024 S-H, 08.12.2024 19:42 tarihinde dedi ki: tff başkanı açıklamalarını dursun'dan sonra söylemedi mi? Eee? TFF ne demek, bunun başkanı olmak ne gerektirir bilmeyecek yaşta veya algı seviyesinde birisi misin sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Aralık 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2024 (düzenlendi) pattisliborek, 08.12.2024 20:06 tarihinde dedi ki: bir tane şımarık zengin adam oturduğu koltukta 6 yıl sonunda tarihin en kötü başkanı olarak anılmamak adına 100 yıllık rakibine ne terörist demediği Terorist diyeni karistirmissin sanirim. Terorist diyen, Feto ve PKK ile ayni kefeye koyan sizin baskaninizdi. Aralık 8, 2024 BloodBane tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 8, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2024 pattisliborek, 08.12.2024 21:06 tarihinde dedi ki: bir tane şımarık zengin adam oturduğu koltukta 6 yıl sonunda tarihin en kötü başkanı olarak anılmamak adına..... Eskiden futbol başlıklarına uzuuun uzun yazardım. Arkadaşlarımla gereksiz futbol goygoyu falan yapardım... Şu saçmalığa 2 yıldır o kadar katlanamıyorum ki futboldan soğudum... 2 satırdan sonra "napıyom aga ben burda" diyip kaçasım geliyor. S-H, 08.12.2024 19:42 tarihinde dedi ki: eyüp'e verilmeyen penaltı ve davinsonun 2 kez atılmadığı maçtan sonra Tamam da kardeş maçtaki ilk golden de önce KABBBBAK gibi faul var onu napcaz? (Öyle yorumluk falan da değil) pattisliborek, 08.12.2024 21:06 tarihinde dedi ki: şunu net olarak söylüyorum, aklı başından bir fenerbahçe taraftarı dönüp bu meczup başkanın oluşturduğu futbol ortamına bakıp ya ulan ne gerek vardı diye en azından içinden diyemiyorsa ona da lol. Denmiyor. Diyen yok. Daha acıklısı şu. Ali Koç zaten berbat olan futbol atmosferini hayatımda hiç görmediğim bir seviyeye indirdi. İşin kötü yanı Galatasaray yönetimi de, taraftarı da aynı seviyeye indi. GS taraftarının hiç sevmediği "Galatasaray liseli dedeler" eskiden belli bir seviyede tutarlardı. Artık onlar da denklemden çıktı. Belden aşağı vurmayana önce kendi taraftarı vuruyor. Neyse.... Ligin açık ara en iyi defansı, en iyi forveti, en iyi 8 numarası ve en iki 6 numarasından birisi bizde. (İnsan arada Rafa'yı biz alsak ne olurdu acaba da diyor) Seviye ligden o kadar yukardaki ligin en zorlu deplasmanında 80 dakika 10 kişi oynasak bile kazanıyoruz. Malmö 1 aydır maç yapmıyor. Paslanmışlardır hallederiz de.... Kadro da iyice daralmış durumda. Okan Hoca'nın bir şekilde Nelsson ve Jelert'i kazanması şart. Yoksa devre arasına ulaşamayacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2024 Cthulhu, 08.12.2024 21:52 tarihinde dedi ki: Eee? TFF ne demek, bunun başkanı olmak ne gerektirir bilmeyecek yaşta veya algı seviyesinde birisi misin sen? ne ee? senin yüksek algılarına göre TFF kurumu ve başkanları bu zamana kadar elit bir seviyede miydi de biz bilmiyoruz? senin başkanın tff ne demek başkanı nedir bilmiyor mu da arsızca iftiralar atıyor? dursun ortaya saçtığı iftiraların karşılığı olarak kendi seviyesinde cevabını almış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2024 Yapi, organizasyon vs muhabbetinin hepsinin meczup tatmini için ortada olduğunu düşünen biriyim. Ülkede aynen her işi beceremediğimiz sekilde hakemlik de berbat gidiyor sadece. haciosmanoglunun direkt bireysel olarak cikip televizyona sadece gs ve okan buruk eleştirmesi bir rezaletti acikcasi. İlle bir açıklama yapılması gerekiyorsa, her maçla, her td ile ilgili yaparsın. Böyle sadece “yapi varsa gsye karşı var” aciklamasini doğruluyor oluyorsun. haliyle kendisinin bugünkü Rej manaj-bay açıklaması da “nasıl sıvayayım” resmen. hakeme gelince, o kadar yapi-organizasyon muhabbeti dönüyor ki hakemlerin psikolojisi bozuldu artık. Bence haklı olarak. Zaten tecrübesiz grup gelmeye başladı bu kadar hakem erozyonuna. Maçtan sonra binlerce muptezel 1500 kez zoomlayip replayleyip, cikip penaltı verilmedi kırmızı kart verilmedi diyor diye işinden olacak adamlar. Bir salin adamları ya. Adamlar o kadar baskı altindalar ki, dogru karar vermek için maksimum 1 dakikası var, “ulan kırmızı kart verirsem beni doğrarlar mı” “vermezsem ne olur” bir ton şey düşündü hakem muhtemelen. BAY pozisyonunda da, skora baktı “ya kırmızı versem ne değişecek ” dedi kendini garantiye almaya çalıştı muhtemelen. Başarısız olan kulüpler suçu kendilerinde aramak yerinde hakeme yüklenmekten vazgeçseler şahane olacak. Hakemler de rahatlayacak. geçen acun tvye çıkmış yapiyi yıkıyoruz yapı sallanıyor diyor. İyi de arkadaş siz yapiyi yikmak için ne yapıyorsunuz, yapinin salladığını nasıl anlıyorsunuz, neden bir tek sizin haberiniz var bu durumla ilgili? muhtemelen tff başkanı fenere yakin duruyor diye bu aciklamayi yapıyor başka bir şey değil. GSnin istifa metninin de haliyle geçen seneki FBnin istifa metninden bir farkı yok. Buyukeksi GSye yakindi, Haci FBye yakin. Konu muhabbet aynı yon farklı. işin komik yanı her taraftar grubu da sizin tdniz bunu söyledi sizin baskaniniz bunu söyledi diye diğer taraftar grubunu aggroluyor. bomboş işler afedersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar