Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2024 şimdiye kadar dayanması bile şaşırtıcı ama 26 haziranda tamamen kapanıyormuş; https://www.pcgamer.com/software/well-miss-you-pioneering-instant-messaging-program-icq-is-finally-shutting-down-after-nearly-30-years/ 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2024 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2024 Dial-up ile sınırlı sürede internete bağlanılan dönemde güzel anılara vesile olan efsane olarak hatırlayacağım Numarasını bile unutmamışım. Meşhur Uh-Oh! bildirim sesi ile eski günlere bir selam olsun 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2024 hey gidi, gözden düşmesi üzücü aslında gayet iyiydi ama devam ettiremediler gerekli yeniliklerle. yıllarca kullanmıştım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2024 slack, discord, whats'app, messenger ve alayinin data structure, algoritma ve kullandiklari protokollerine baksan %90'in uzerinde farkli dillerle yazilmis ICQ ile benzer yapilar vardir. cok seviyoruz insanlik olarak tekerlegi 10 bin kere yeniden kesfetmeyi. hos baksan ayni isi yapan, sadece kici basi farkli yuzlerce dil var, python/ruby, C#/java vs kendimize olmayan problemi yaratip sonra onu cozmeye calisiyoruz asdf 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2024 Artık icq numaralarımızı unutabilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2024 601 601 61 asla unutmam Gerçi daha az haneli daha eski bi aysiküm daha vardı bu ikinciyi alırken unutmuştum çoktan asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2024 54382045 boşuna kafada 1 byte yer kaplıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2024 5800305, icqhacker tarzı bi programla çalmıştım yıllarca kullandım. hiç 6 haneli icq'm olmamıştı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2024 ben unuttum saniyorum, sesi duyunca aklimda summon oldu 244 688 588 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar