Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2024 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2024 Almayı düşünüyorum, damacanadan gına geldi. Kullananların yorumları, önerileri nelerdir? Nelere dikkat etmek gerekir?
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2024 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2024 Bende ihlas var gayet memnunum. 8-9 ay önce taktırdım. İş yerinden 4-5 kişi daha taktırdı kimsede problem yok.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2024 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2024 Yeşil sermayeye hayır 1
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2024 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2024 filtreler ithaldi, dedikleri kadar sık değiştirince damacadan pahalıya geliyordu ama kullanım miktarınıza göre düşünün. maksat maddi ise çünkü kara geçemedim ben dolar fırlayınca, sonra bıraktım.
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2024 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2024 Valla yeşil meşil adamlar güzel takip ediyor herşeyini fiyatı da fahiş değil gerekli belgeleri de var.
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2024 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2024 (düzenlendi) 7-8 aylık filtre fiyatı 100€ benim evdeki sistem. Damacana fiyatını bilmiyorum en son ne oldu ama 90TL desek yaklaşık 2 günde 1 damacana tüketilse ayda 15 damacana demek 1350TL aylık su bedeli. Yaklaşık 2 ayda filtre bedelini çıkarıyor. İlk yatırımdan sonrası baya mantıklı oluyor atırmaların. Alırken önemli olan yaygın bi marka olsun ve kullandığı filtreler rahat bulunabilsin tek yere bağlı kalmayın. Mayıs 24, 2024 Absolut tarafından düzenlendi
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2024 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2024 ters ozmos değilse filtreli arıtmalar atla derve değil kendiniz evde imal edebilirsiniz, güvendiğiniz bir filtreyi alır su pompası ile bir hazne ile tesisata yönlendirebilirsiniz.ihlas alan fetöcüdür bu arada 1
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2024 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2024 rainwater black diamond plus demeye geldim ama fiyatı saçma yerlere gitmiş.
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2024 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2024 bende de ihlas var,bir kere evrensel vanası kırıldıgı için mutfagı su bastı.Vanada üretim hatası var deyıp gecıstırdıler,sigorta ödedıgı için üstüne gitmedim.Onun haricinde son 5 yıldır sorunsuz kullanıyorum,yanlız onların dedıgı gıbı her 6 ayda bir filtre değişimi gereksiz,evde suan 4 kişiyiz,normal kullanımla filtre 9-10 ay sorunsuz gidiyor(laboratuvarda test ettim çıkan suyu).her 6 ayda bir darlıyorlar filtre degısımı dıye,kabul etmezsenız 15 gun sonra gene 1
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2024 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2024 (düzenlendi) Bütün forum ihlasçı çıktı be... Bir tek Abso abim yeşil sermayenin ucuzluk yalanlarına kanmamış.. Mayıs 24, 2024 Aket-Atum tarafından düzenlendi
VazgectimSenden Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2024 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2024 Aket-Atum, 23.05.2024 19:23 tarihinde dedi ki: Almayı düşünüyorum, damacanadan gına geldi. Kullananların yorumları, önerileri nelerdir? Nelere dikkat etmek gerekir? Hocam uzun yılllarrdır brita on tap kullanıyoruz. Musluk suyu tadını bildiğin damacana suya çeviriyor. Maliyeti çok düşük. Tavsiye ederim.
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2024 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2024 su arıtma cihazı kullanan veya bu konuda iş bağlantısı kurmuş olanlar varsa deneyimlerini alayım. Google'da aratınca bir sürü firma çıkıyor, Gröhe, Arçelik, Philips, Waterbox, Waterlife felan. ama bunların hangisi iyidir? taktırdıktan 2 ay sonra "abi biz çekildik piyasadan, artık satmıyoruz" durumu yaşanmasın. bir de gidip de rastgele bir şey almak istemiyorum, Hyundai diyor, LG diyor, tıklıyorsun, Aquafit diye bir şey çıkıyor. tanınır ve güvenilir bir firma olsun. ayrıca ayrı bir musluk takmak gerektirmeden, mutfaktaki ana musluktan çıkış yapan bir ürün olursa daha da güzel olur.
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2024 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2024 Arçeliğin bi ara aylık hizmet bedeli ile kullandırdığı bi sistem vardı devam ediyor mu bilmiyorum. Yani filtre vs parası ödemiyorsun ama aylık atıyorum 400TL para veriyorsun. 1
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2024 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2024 brita, ayrica bu karbon filtreleri zirt pirt degistirmeye gerek yok ustunde dedigi gibi, 1 ay sonunda cikarip balkona, kalorifere koyun kurusun tamamen 15-gun, sonra yeni gibi devam ediyor sorunsuz, yilda sadece 1-2 tane de yeni filtre alirsiniz ekstradan, tamamdir.
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2024 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2024 sukutusu / waterbox since 2015. gayet memnunum yazmıştım heralde başka bir konu altında 1
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2024 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2024 Norak, 08.08.2024 11:30 tarihinde dedi ki: brita, ayrica bu karbon filtreleri zirt pirt degistirmeye gerek yok ustunde dedigi gibi, 1 ay sonunda cikarip balkona, kalorifere koyun kurusun tamamen 15-gun, sonra yeni gibi devam ediyor sorunsuz, yilda sadece 1-2 tane de yeni filtre alirsiniz ekstradan, tamamdir. Brita var zaten de, direk musluk altına takılan sistem lazım. Absolut, 08.08.2024 11:23 tarihinde dedi ki: Arçeliğin bi ara aylık hizmet bedeli ile kullandırdığı bi sistem vardı devam ediyor mu bilmiyorum. Yani filtre vs parası ödemiyorsun ama aylık atıyorum 400TL para veriyorsun. dediğim gibi Google'da Arçelik de çıkıyor, hatta şu linkteki, ama ben de bilmiyorum. https://www.arcelik.com.tr/su-aritma-cihazi/3140-sfc-su-aritma-cihazi Aiko, 08.08.2024 14:29 tarihinde dedi ki: sukutusu / waterbox since 2015. gayet memnunum yazmıştım heralde başka bir konu altında kullandığın ürün hangi model? şunu gördüm mesela: https://www.waterbox.com/kompakt-tezgah-alti-su-aritma-cihazi
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2024 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2024 bende eski model var şu an websitesinde yok ama şu modele benziyor: https://www.waterbox.com/6-filtreli-tezgah-alti-su-aritma-cihazi 2 senede bi filtrelerini değiştiriyorum cuzi bi miktar ödeyerek, değişim zamanı gelince mesaj atıyorlar ayrıca takip etmene gerek yok. 1
Öne çıkan mesajlar