Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Assassin's Creed Shadows

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

benim gibi geforce now'da oynamak isteyenler için küçük bir bilgi vereyim. ubisoft + üyeliği aldıktan sonra geforce now'da oyunların gözükmesi için ubisoft connect'i indirip ubisoft+ listesinden oyunları oyunlarım kısmına eklemeniz lazım. yoksa geforce now görmüyor oyunları. shadow'u ekledim bakalım 20'sinde girerim direkt. 

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

twitch te yayınlarıda başlamış. Reviewler iyi gibi ama eski oyunların formülünden çok uzaklaşmamışlar.

progamer tarafından düzenlendi
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

Ubisoft'un kendi dükkanı. Daha önce kullandıysan dükkanı her alışverişte sonraki oyunun fiyatını %20 düşürecek puan veriyor. Sırf Shadows'dan bana üç oyunun fiyatını indirecek kadar puan geldi bana.

Mesaj tarihi:

Grafikler falan cidden inanılmaz. Ortam çok iyi. Acayip bir şey yapmışlar sanki gerçekten orada nefes aliyorsun. Ama oyun zerre zevkli değil ya. Sıfır keyif. 3-4 saat oynadım kapattım. Bu kadar mı kötü hikaye yazılır. Bu kadar mı kötü uygulanır. Bu bütçelerle yazık günah yani ya. 

• Haha 3
Mesaj tarihi:

Ya abi daha yeni baslamisim bir yere gittim görev almaya. Bahçede yeri süpüren adam banditler bizi çok üzüyor yardım eder misin dedi. Tamam dedim. Göreve bak. Kill 100 bandit. Anasının ..ı. Ulan genocide mı yapayim ne yapayım daha dakika bir. Hani o bölgenin yöneticisi falan olsa görevi veren neyse. Bahçeyi süpüren amca da git 100 kişi öldür görevi vermesin. Ayrıca bu nasıl mantıksız bir görev. Git liderlerini öldür kampı dağıt falan da değil. Direkt 100 tane öldür. 

• Haha 4
Mesaj tarihi:

https://store.steampowered.com/app/3272300/Yasuke_Simulator/

Alıntı

It's pretty good, but held back by its small budget. A larger publisher could take this concept and probably make something really great, someone like Ubisoft maybe.

Alıntı

A game so good that ubisoft copied it. What a masterpiece 10/10. Worth the 8 bucks.

https://knowyourmeme.com/memes/events/assassins-creed-shadows-non-binary-love-interest-controversy

e35.jpg

😬

Alıntı

The gay and lesbian romance options have cutscenes (the lesbian one being particularly violent for some reason), while the sole straight romance option has no cutscene.

Just putting it out here, in case anyone hasn't noticed it.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

bu arada eşcinsel ilişki kısmına eyvallah, tarihin her devrinde bulunan birşey de feodal japonya'da kölelikten samuraya geçmiş izbandut afrikalı siyahın non-binary japon minyonla ilişkisi tam böyle 2025 new york/ los angeles tumblr kitlesi için hazırlanmış hissi veriyor. onların fanart, fan fiction filan böyle.

bu arada karakteri başta seçip onunla devam etmiyor musunuz bütün oyun? ille yasucke oynanmak zorunda mı belli kısımlarda?

Sam tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

tamamen yasuke'yle oynanmıyormuş ama tamamen kızla oynanabiliyormuş. bir de ac2'de olan asassinate yaptığında 1 shot atma özelliğini açabiliyormuşsun özelliklerden. onu açıp devam ederim ben kızla oynayacağım çünkü. 

• Yeni Oluştur...