sylvanas Mesaj tarihi: Mart 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2024 açılmamış başlığı. baya klasik seri hissi var, retro. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2024 En sevdiğim serilerden biri... 3. sınıf gerilim/aksiyon filmi yapmasınlar yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2024 (düzenlendi) Ben beğendim trailer'ı . Fakat hiç bir zaman ilk alien olmayacak artık. O bilinmezlikle birlikte kapana sıkışma mevzusu geçti gitti artık. İlk filme benzer bir film yapmaya çalışmışlar. The thing , alien bunların yeri ayrıdır gönlümde. Mart 27, 2024 Masticore tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2024 Oyssss. Hadi bakalım Son iki filmde iyiydi, bilinmezlik hissi vardı. Özellikle promete de çok iyiydi. Yeni film survive tarzına benziyor fragmandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mart 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2024 Ridley Scott un filmi yalnız başına izlediği ve beğendiği söyleniyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mart 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2024 ben yalnız başıma izlesem korkarım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2024 hee geçen sene tekrar izledim bütün seriyi, predator serisi de dahil. Mis gibi filmler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2024 kizillelma, 27.03.2024 13:56 tarihinde dedi ki: Ridley Scott un filmi yalnız başına izlediği ve beğendiği söyleniyor . dedenin sözüne inanılmaz ama güzel olacak gibi hissediyorum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2024 Shadow, 27.03.2024 15:19 tarihinde dedi ki: ben yalnız başıma izlesem korkarım lan BENIMLE IZLERSIN! 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2024 kizillelma, 27.03.2024 06:56 tarihinde dedi ki: Ridley Scott un filmi yalnız başına izlediği ve beğendiği söyleniyor . Niye yalniz izlemis, ercümenti mi şenlendirmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2024 bu seksist yaklasimin beni biraz yaralamadi degil, yadirgadim. herkes biliyor ki sayin skat, husnuyu senlendiren bi insandir. ercument?? yapmis oldugun assumption gercekten sana yakismadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2024 filmin test screeningi yapılmış. Bütün hikayesi sızmış internete. Ben okumadım da merak edenler için bırakayım buraya. https://www.avpgalaxy.net/2024/03/13/spoilers-more-alien-romulus-leaks-including-more-connections-to-the-original-film/ https://www.avpgalaxy.net/2024/03/13/exclusive-spoilers-how-alien-romulus-connects-to-the-prequels-the-original-alien/ https://www.avpgalaxy.net/2024/03/13/spoilers-alien-romulus-plot-details-leaked-trailer-incoming/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2024 civil war'daki kız mı oynuyomuş, o kız güzeldi ya. film de fena değil gibi ama hikayede yine patlar kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2024 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2024 Abi çok action-survive tarzı sanki. Bilemedim ya. Promete çok beğenmiştim aynı tarzda bir beklentiye girmistim. Tutmadı sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2024 Aynen ya, promete sonrası bende david/engineers ve aliens karışık bişey beklemiştim. Daha çok sorulara cevap alacağımız daha kaliteli filmler. Şu filmdense ilk 3 alien filmini tekrar izlerim daha iyi. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2024 tüm mürettabat genç, en başta orası fail. orman klübesine sevişmeye gitseler konsepte uyacak ama interstellar geminin kontrolü deneyimsiz bir avuç kolejliye verilmez. filme para verecek genç kitle daha kolay ilişki kuruyor heralde kendi denklerini izlerken. 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2024 Ben Prometeus'u pek beğenmemiştim. Lore güzel ama çok düşük tempoydu. Eleştirseniz de trailerdan gördüğüm Alien ruhunu bu film daha iyi yakalamış gibi duruyor. Gençlik olayı biraz görece. Adamlar alyen klonlayacak biomedikal ilerlemede, yaşlanmayı geciktirme falan filan da vardır zaten o evrede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2024 alien ve aliens arasında geçiyomuş bu, sonrasında geçen pek çok film var seride ama öyle bir gençleşme muhabbeti görmedik şimdiye kadar. fassbender ve origin muhabbetlerini bırakıp düz horror odaklanmaları da yine popülere oynama hareketi gibi geliyor. genç ekiple yeni kuşağa hitap ediyorlar gibi. 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2024 Horror'a karşı değilim ben. Zaten serinin kökeni horror (hatta Aliens komple horror'un da ötesinde aksiyon gibi). En iyi de bunu beceriyor adamlar zaten. Prometheus gibi lore ilerletici daha derin film olsa ona da ok idim, çünkü yarattığı evreni de seviyorum. Ridley Scott horror olmayan sanatsal dizi çekecem dedi, bayağı fena çuvalladı. Başladığım diziyi sezon bitirmeden bırakamayan ben bile 3-4 bölüm sonra YETEEEEERRRR çılıklarıyla shift+deleteledim bölümleri. Oradan ders alıp köküne dönmüş de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2024 razzRaziel, 19.07.2024 15:11 tarihinde dedi ki: alien ve aliens arasında geçiyomuş bu, sonrasında geçen pek çok film var seride ama öyle bir gençleşme muhabbeti görmedik şimdiye kadar. fassbender ve origin muhabbetlerini bırakıp düz horror odaklanmaları da yine popülere oynama hareketi gibi geliyor. genç ekiple yeni kuşağa hitap ediyorlar gibi. Bayagi dogru bu, film planlanirken hangi yas grubunu hedeflemeliyiz, hangi ogeler kimlere ilginc gelir neyi koyalim vs hep arastirmislardir. Sonucta gunumuzde filmler sanatsal kaygilardan cok para icin uretiliyor, dolayisiyla o yaratici ruhun oldugu eski filmlerle ayni beklentiye girmemek lazim. Kefir pizza kalitesinde olur muhtemelen, izler geceriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2024 Fede Alvarez’in yaptığı Evil Dead remake’ini de Don’t Breathe’i de severim, o nedenle bu filmden ümitliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2024 filmden sonra prelude anlatan cizgiromanlar gelecekmis 2 ay sonra, gerci var bir suru yeni alien cizgiromani bu aralar, ama hic bakmadim sahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2024 (düzenlendi) bugün imaxte seyrettim. Hayal kırıklığı oldu biraz. Force Awakens'ın Alien versiyonu olmuş. Greatest hits, nostalji filmi. 1-2 orjinal sahne vardı da filmdeki nerdeyse her şey eski filmlerden. Alien/Aliens/Alien Isolation'dan sonraki en iyi şey olmuş yine serideki tabii de. Cast iyiydi, özellikle Andy'i oynayan eleman hoşuma gitti. Production design, ses, efektler(Rook'un cgi suratı hariç) başarılıydı. Prometheus/Covenant gibi modern, hologramlı teknolojiler yerine orjinale sadık setler filan hoştu. Hikaye olarak meh. Gerisini spoilera yazayım. Spoiler Prometheus bağlantısı çok rahatsız etmedi de Alien Resurection en sevmediğim Alien filmi olabilir, özellikle sonunda ki Human hybrid muhabbetinden nefret etmiştim. Burda da direk birebir onu yapmaları hoşuma gitmedi hiç. Bide Ian Holm'u geri getirmelerine hiç gerek yoktu. Sırf ilk film nostaljisi diye, cgi suratı da olmamış çok uncanny valley. Klasik xenomorphları da az gördük sanki, 2-3 sahne de mi göründüler işte. Ondan çok facehuggerlar ile uğraştılar. edit: Bide hiç korkutmadı film ya. Hatta Facehuggerlar beni en çok tiksindiren, korkutan yaratık olabilir ama bu filmde bi kere bile yerimden zıplamadım, gerilmedim sdf. Ağustos 16, 2024 progamer tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar