Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2024 Tamam da abi bitmis iste olay, bence de at artik gitsin unut 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2024 Aynen bundan sonrası için diyorum. Mahkeme kararı kesinlestiyse itiraz falan yoksa sil gitsin ya da kolay ulasilamayacak yerlere koy illa saklayacaksan. Ben dayanamazdim her seferinde okurken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2024 Siz adamdan daha çok takıyosunuz gibi duruyor burdan, sanki paparnoz çoktan salmış gibi sjdjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Nisan 6, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2024 Dayanılmayacak bir durumu kalmıyor yani mesajlar veya eşyalar vs. hüzne boğmuyor insanı, öyle bir duygu yoğunluğu da yaşamıyorum. O ilk başta yaşanan şok ve travmatik hal kötüydü, şimdi iyiyim, zamanla toparlanma olayım daha iyiye gidiyor. Nasıl tarif edilir, bilmiyorum ama kemikleştiğimi hissediyorum bazı durumlara karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2024 Kemiklesme degil o, bunu sikime takmaya degmez kafasina ulasman. Dogru yoldasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2024 bunun aşırısı kendine zarar ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Haziran 1, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2024 İşi - gücü düzelttim. Oğlanın dersleri iyi gidiyor. Kafam çok çok daha rahat. Arada hüzün girse de keyfim yerinde. Bu durumu ileride yaşayacak olan olursa, derin üzüntüye kedere kapılmasın, her şeyin çaresi var, insan kendine hakim olursa huzur da buluyor, mutlulukta. İleride çok çok daha mutlu günler yaşayacağıma dair inancım tam. Şu anki halimden dahi çok memnunum. 17 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 6, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2024 Kişisel iç dökme yeri olarak kullanmak istiyorum, şu an iş yerinde çok yoğun mesai harcıyorum. Bir çok kişi rapor veya izin aldığı için gece vardiyası hep bana kaldı. Gece vardiyasında olunca oğlanla vakit geçirme olanağım kalmıyor. Gece eve geliyorum zaten uyuyor oluyor, sabah kahvaltısını hazırlıyorum, uyandırıyorum, 20 dakika ya görüşebiliyoruz, ya görüşemiyoruz. Annesi haftada bir veya iki haftada bir arıyormuş,. Haftalık tatilim bir gün o da hafta içi oluyor, okul mesafesi uzun zaten yorgun argın geliyor, bir saat duş alıyor. Oğlanı sıkmakta istemiyorum, bir taraftan yaşadıklarımız diğer taraftan dersler öbür taraftan bu durumlar derken fiziki olarak dara düştüm. Müsait olduğumda uzun uzun konuştum, benim hatalarımdan ders çıkarması gerektiğine, nerelerde hata yaptığıma dair uzun bir sohbet oldu, epey eğlendik beraber, o durumu idrak etti ve daha sıkı asılıyor, fark ediyorum. Github'a proje yapmaya çalışıyor diğer taraftan derslere çalışıyor ama tabi arkadaşları dürttüğü için counter strike'da oynuyor. Normal ve olağan ancak bir baba olarak, ona vakit ayıramamak bu süreçte beni üzüyor. O çok hissettirmese de ben hissediyorum. 5 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon2 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2024 Sen babası olarak ona zaman ayıramasan bile sevgini saygını 5 dakika bile hissettirsen o çocuk onu alır merak etme, ilgilenmek demek illa saatlerce yanında olmak demek değil. Anladığım kadarı ile kalbi temiz dürüst çalışkan namuslu bir insansın. Oğlun bunu fark eder bilinç altı bunu atar arkaya karakterine yansır. Şimdi olmasa bile 20-25 yaşında bu taraflarını alacaktır ve değerini çok iyi anlayacaktır. 25 yaşına geldiğinde zaten bugünlerde nasıl bu kadar güçlü olabilmişsin be baba diye hayranlık duymaya başlar. Eh bugünlerde belki zaman ayıramadığın için hem sen hem o üzüleceksiniz ancak hayat böyle işte. Önemli olan o paylaşabildiğiniz 5 dakikada bile birbirinize kalplerinizi açabiliyor musunuz durum bu. Çocuk seni anlar merak etme yeter ki gizli saklı bir şey yapmamaya çalış aman bu çocuk ne anlar diyip geçiştirme çok çabuk büyüyorlar inanamıyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon2 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2024 Ayrıca CS iyidir metin 3 mü oynasaydı çocuk. Sen de onlara haftada 1-2 saat takılmaya bak; bu çocuğunun çok hoşuna gider kimin babası oğluyla cs oynamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2024 Vakit ayırmayı fiziki olarak yanında olmak gibi düşünme. Onu düşünmen, arada telefonla konuşman, geçen yaptığın gibi arada derinliği olan ve ilgini alakanı gösteren konuşmalar yapman çok önemli bence. Bir kaç ufak an bazen böyle zorlu zamanlarda gereken etkiyi gösterebilir. Sadece 1 saat duşta kalmasını özellikle belirtmişsin gibi geldi, benim de dikkatimi çekti. Daha negatif duygular içindeki insanlarda böyle olduğunu hatırlıyorum. Depresif veya mutsuzlukla ilintili olabilir. Yaşı gereği de olabilir asdas. Kendine çok yüklenme, çabalarını görüyordur bence de. Önceki yazdıklarından anladığım kadarıyla oğlun da ince düşünen ve sensitive bir insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar