Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 17, 2024 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2024 aa şimdi farkettim. bölümün çıktığı gün babalar gününe denk geldi
Sam Mesaj tarihi: Haziran 23, 2024 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2024 hibike euphonium mükemmel bir seri olarak tamamlayacak haftaya, kendi başlığını hakediyor ama pek izleyen yok anladığım burada. çok iyi işlediler bu sezondaki meseleyi.
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 23, 2024 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2024 sezon bitti sayılır zaten. devam sezonları için harika bir sezon gibi gözüktü başta ama açıkçası seriler çok da tatmin etmedi beni. özellikle: slime, "toplantı masası arc" diye özetlenebilir. konosuba, daha fazla konosuba istediniz alın size konosuba der gibi olmuş biraz filler gibi bölümlerdi. güzeldi gene ama öncekiler kadar değildi. bu sezon başlayan animelerden beğendiklerim Kaijuu 8-gou, gayet eğlenceli action animesi, yaratıklı maratıklı. Kaii to Otome to Kamikakushi, hikaye çok kötü aslında ama konsepti güzel bence Kenka Dokugaku, aslında çok saçma bir anime, ama ilginç bir şekilde sardı. Dead Dead Demons Dededede Destruction, bunu izlemek istedim ama altyazılar berbat. english DUB'un altyazısını koymuşlar ve o kadar içine etmişler ki japonların bu dublajları yapanlara dava açması lazım. düzgün bir grup çeviri yaparsa tekrar izlerim.
Sam Mesaj tarihi: Haziran 23, 2024 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2024 kaiju 8'i ben de beğendim ama çok erken bitiyor haftaya, iyi bir noktada ara veremeyecekler gibi. iki sezon gitmesi lazımdı bence.
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 23, 2024 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2024 hee bitsinde seyredeyim diye bekliyorum .
Sam Mesaj tarihi: Haziran 23, 2024 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2024 (düzenlendi) bu insan müsveddesi hikikomori ve öğretmenine ettiğim küfürlerin haddi hesabı yok, bu sezon bittikten sonra devam etmem herhalde. incel rüyası hikaye. hepsi komple gebersin hiç umrumda olmaz şu noktadan sonra. bir daha da incel isekaiye başlamam artık. Haziran 23, 2024 Sam tarafından düzenlendi 2
Borlach Mesaj tarihi: Haziran 24, 2024 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2024 övdüğünüz için kaiju'da günceli yakaladım. 11 Spoiler kafka'nın içine giren kaiju liebe'ymiş ya
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 26, 2024 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2024 yaz sezonu vakti gelmiş https://anichart.net/Summer-2024 ilk göze çarpanlar: -Oshi no Ko 2nd Season -Tower of God 2nd Season (ilkini sevmemiştim bunun ama baya hypelı bir şey bilmiyorum niye) -NieR:Automata Ver1.1a 2nd Season fairy tail devam sezonu mu spin off mu hiç bir fikrim yok bir de böyle garip bir şey var:
Sam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2024 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2024 terminator zero ve suicide squad isekai'yi bekliyorum, diğerlerine bekle gör yaparım gözüme ilk bakışta çarpan olmadı. belki obez elf.
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 26, 2024 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2024 (düzenlendi) oyunu bir türlü bitiremediğimden hala nier seyredemiyorum ya yine orada code geass görüyorum. Haziran 26, 2024 Darksun tarafından düzenlendi
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 28, 2024 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2024 Kaijuyu buradan görüp izledim. Fena değilmiş
Sam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2024 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2024 (düzenlendi) hibike euphonium ağlattı credits başlayınca, 10 yıl nasıl nakış gibi dokudu kyoani o anı. çizerlerin, yazarların ellerinden öperim. nasıl bir catharsis oldu var ya, cidden çok nadir bu kadar tatmin olduğum bir final. bütün dertlerimi unutturdu bugün. Haziran 30, 2024 Sam tarafından düzenlendi
Sam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2024 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2024 incel isekai ise finaliyle midemi kaldırdı, keşke izlemeseydim hiç. daha önce de sinyaller veriyordu ama bu kadar iğrençleşebileceğini tahmin edemedim. daha da devam etmem çünkü "ben bilmem beyim bilir" ergen, hamile ergene kuma getiren 45 yaşında domuz, ergene kuma isteyen babaannesi, domuzu baştan çıkaran fahişesinin topuna lanet olsun. Allah kahretsin sanki anadolu'dan feodal ağa dizisi izlemiş gibiyim. çocuk köle satın aldıklarında bıraksaymışım keşke. bir günde bu kadar iki uç hikaye deneyimi cidden inanılmaz.
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 30, 2024 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2024 Sam, 30.06.2024 19:36 tarihinde dedi ki: incel isekai ise finaliyle midemi kaldırdı, keşke izlemeseydim hiç. daha önce de sinyaller veriyordu ama bu kadar iğrençleşebileceğini tahmin edemedim. daha da devam etmem çünkü "ben bilmem beyim bilir" ergen, hamile ergene kuma getiren 45 yaşında domuz, ergene kuma isteyen babaannesi, domuzu baştan çıkaran fahişesinin topuna lanet olsun. Allah kahretsin sanki anadolu'dan feodal ağa dizisi izlemiş gibiyim. çocuk köle satın aldıklarında bıraksaymışım keşke. bir günde bu kadar iki uç hikaye deneyimi cidden inanılmaz. ağır spo içerir: Spoiler mushoku bölüm sonunda 3. sezon duyurusunu da yaptılar olay bundan sonra komple düşüş bekliyorum ben Spoiler hitogami "pişman olacaksın gidersen" dediğini hatırlattı ama ortada pişman olacak bir şey yok. hatta ortam çok kral durumda rudeus için. ben merak ediyorum hala ne belalar yaşanacak filan
Sam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2024 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2024 (düzenlendi) daha ilerisinin spoilera baktım zaten tahmin ettiğim gibiymiş, bu paternde giderken olabilecek en iğrenç şeyi düşündüm o oluyormuş. incel gacha. gittim tekrar hibike finali açtım, bir detox oldu zihnim. çok şükür yarabbi hala tiksindirmeyip sevindirebilen hikayeler yapılıyor. Haziran 30, 2024 Sam tarafından düzenlendi
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2024 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2024 Sam, 23.06.2024 15:49 tarihinde dedi ki: kaiju 8'i ben de beğendim ama çok erken bitiyor haftaya, iyi bir noktada ara veremeyecekler gibi. iki sezon gitmesi lazımdı bence. ilk sezon geri kalanına hazırlık gibi oldu - çok kısa sürdü. production ig çok iyi iş çıkartmış, o nedenle beklesem mi acaba diye düşündüm ama heralde beklemeyip okuyacağım. okuduktan sonra izlemiyorum ama genelde, ondan karar veremedim.
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2024 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2024 okumadım ama gördüğüm kadarıyla iyi adaptasyon, prod ig zaten malum. sadece birisi tercih edilecekse ben de anime'i tercih ederdim ama. biraz tahmin edilebilir gidiyor ama olsun henüz üzmedi. artık scumbag mc'ye çevirecek mi diye tereddütlü gidiyorum ama henüz öyle sinyal vermedi.
Sam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2024 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2024 (düzenlendi) anime bölümü bitti galiba sanırım lol, sezonla ilgili bile birşey yazılmıyor artık. neyse hayırlısı. geçen sezondan ririsa'yı devam ettiriyorum, dress up darling gibi eğlenceli cosplay anime. bir de dandadan bayağı tutmuş görünüşe göre, mob psycho sevenler bir deneyebilir ona benzettim hayli. science saru saçmış bütçeyi gibi, animasyon bayağı dinamik. ha bir de danmachi devamı gelmiş ama ais hiç yok galiba bu sezon, hype kalmadı. Ekim 5, 2024 Sam tarafından düzenlendi
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 5, 2024 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2024 ben de yeni gördüm sezon başlamış https://anichart.net/Fall-2024 Dandadan mangası harika devam eden bir seri, var anasını diyor insan öyle güzel. Animesi de güzel olur inş. Bir de merakla beklediğim Uzumaki var. Junji Ito nun saçma sapan beyninin ürettiği şeyler. 4 bölümlük olacakmış sadece. Re:Zero çok hype ı kalmadı bende ilk sezonlar gibi ama izlenir elbet. Bunlar dışında honorable mentions: Shangri-La Frontier II Sword Art Online Alternative: Gun Gale Online II (bitemedi) BLEACH: Sennen Kessen-hen Blue Lock II Natsume Yuujinchou S07
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 6, 2024 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2024 Dan da dan i okumamak icin epey direndim cok izlemelik duruyordu, iki ki de oyle yapmisim. Yapan Space dandy nin studio ymus hem, cok begendim.
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 6, 2024 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2024 DanMachi yeni sezon da gelmiş Bell-samaaa
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2024 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2024 Borlach, 05.10.2024 19:27 tarihinde dedi ki: dandadan çok iyiymiş. napak izleyek mi bunu
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 8, 2024 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2024 valla ilk bölüm güzeldi. iyi action shounen olduğunda tadından yenmiyor benim için. bi de eskiden her sezon başı watch listlerimizi paylaşırdık. kimsenin bişey izlemeye vakti yok diye mi yazılmıyor listeler?
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 12, 2024 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2024 blue box diye bişey başlamış, iki bölümü çıkmış şimdilik netflix'te açtım izledim, çok tatlıymış 1
Öne çıkan mesajlar